Meteen naar de inhoud
arts bij derm medics voor het behandelen van huidproblemen die receptplichtige medicijnen nodig hebben

Derm Medics: Your skin, your confidence

Ontdek dé huidkliniek waar cos-medische huid- en voetverzorging samen komen.

Bij Derm Medics begrijpen we dat elk individu unieke huidbehoeften en schoonheidsdoelen heeft. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan diensten en behandelingen die zijn ontworpen om aan de diverse behoeften van onze cliënten te voldoen. Van cosmetische, medische en ontspannende behandelingen, we zijn er trots op om een breed scala aan behandelingen te bieden om u te helpen uw mooiste en gezondste huid, nagels of voeten te bereiken.

Hoe werken wij bij Derm Medics?

1. Consultatie en evaluatie:

Voordat we een behandeling aanbevelen, beginnen we met een uitgebreide consultatie en evaluatie. Dit doen we door middel van een uitgebreide huidscan. We luisteren naar de specifieke zorgen en doelen van elke cliënt en voeren een grondige analyse uit van hun huidconditie. Op basis hiervan ontwikkelen we een op maat gemaakt behandelplan dat is afgestemd op hun behoeften en wensen.

2. Deskundige behandelingen:

Onze ervaren skinexperts voeren een breed scala aan behandelingen uit, variërend van cosmetische en medische behandelingen. Of het nu gaat om het behandelen van huidaandoeningen zoals acne, eczeem of rosacea, of het verbeteren van de huidtextuur en -toon met cosmetische behandelingen zoals lasertherapie, peelings, we streven altijd naar uitmuntendheid en realistisch haalbare resultaten.

3. Innovatieve technologieën:

Bij Derm Medics maken we gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën op het gebied van huid- en voetbehandelingen. Van laserapparatuur tot geavanceerde huidanalysetechnologieën, we investeren voortdurend in apparatuur en training om onze cliënten de best mogelijke behandelingen te bieden.

4. Nazorg en ondersteuning:

Onze betrokkenheid bij onze cliënten stopt niet na de behandeling. We bieden uitgebreide nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat onze cliënten tevreden zijn met hun resultaten op de lange termijn. We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en eventuele zorgen te bespreken die onze cliënten kunnen hebben. Of het nu vroeg in de ochtend is, of midden in de nacht, Derm Medics is altijd bereikbaar via WhatsApp, E-mail en telefoon.

Waarom Kiezen Voor Derm Medics?

  • Deskundigheid: Onze medische professionals zijn hoog opgeleid en hebben uitgebreide ervaring op het gebied van huidtherapie en huidverbetering.
  • Veiligheid: We hanteren strikte veiligheidsnormen en gebruiken alleen bewezen veilige behandelingen en technologieën.
  • Klantgerichtheid: Bij Derm Medics staat de tevredenheid van onze cliënten voorop. We streven ernaar om een positieve en gepersonaliseerde ervaring te bieden aan elk van onze cliënten.

Vergoedingen en aanvullende verzekeringen

Als u aanvullend verzekerd bent, kunt u in aanmerking komen voor vergoedingen voor bepaalde behandelingen die worden uitgevoerd bij Derm Medics. Wij zijn aangesloten bij ANBOS en zijn in het bezit van AGB praktijk- en zorgverlener-codes. De exacte dekking kan variëren afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het type aanvullende verzekering dat u heeft. Daarom is het altijd verstandig om vooraf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te informeren naar de vergoedingsmogelijkheden voor specifieke behandelingen.

Wat zijn AGB-codes en specialisatiecodes?

  • AGB-code: Dit is een unieke identificatiecode die wordt toegekend aan zorgverleners, zorgaanbieders en zorginstellingen in Nederland. Het wordt gebruikt voor administratieve doeleinden, zoals het declareren van zorgkosten bij zorgverzekeraars.
  • Specialisatiecodes: Deze codes geven aan welke specialisaties een zorgverlener heeft. Ze helpen bij het identificeren van de gebieden waarin de zorgverlener expertise heeft en welke behandelingen ze kunnen uitvoeren.

Interesse in onze behandelingen?

Of u nu op zoek bent naar medische behandelingen voor huidaandoeningen, cosmetische behandelingen voor huidverjonging, of gewoon op zoek bent naar een ontspannende (gezichts)behandeling, bij Derm Medics vindt u alles wat u nodig heeft voor een stralende en gezonde huid. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en uw reis naar een verbeterde huid te beginnen.

Onze behandelingen

Medische huidverbetering

Bij Derm Medics bieden we geavanceerde medische huidverbeteringsbehandelingen die uw huid naar een hoger niveau tillen. We begrijpen dat uw huid een weerspiegeling is van uw algehele gezondheid en welzijn, en daarom streven we ernaar om uw huid te transformeren en te laten stralen.

Onze medische huidverbeteringsbehandelingen zijn ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken en tegelijkertijd de algehele conditie van uw huid te verbeteren. Of u nu last heeft van fijne lijntjes en rimpels, pigmentatieproblemen, acne littekens, een doffe teint of andere huidimperfecties, wij hebben de expertise en technologie om u te helpen.

Cosmetische huidverbetering

Bij Derm Medics begrijpen we hoe belangrijk een stralende huid is voor het bereiken van een mooie, gezonde gloed. Daarom bieden we een scala aan cosmetische huidverbeteringsbehandelingen die specifiek zijn ontworpen om uw huid te laten stralen.

Onze ervaren team van huidspecialisten zal uw huid grondig analyseren en een persoonlijk behandelplan opstellen om uw gewenste “glow” te bereiken. Of u nu last heeft van een doffe teint, ongelijkmatige huidtextuur, vermoeide huid of andere huidimperfecties, wij hebben de oplossingen om uw huid nieuw leven in te blazen en een prachtige gloed te creëren.

Nagelafwijkingen
& voetproblemen

Bij Derm Medics begrijpen we dat nagelafwijkingen en voetproblemen veel ongemak kunnen veroorzaken. Daarom bieden we gespecialiseerde oplossingen voor nagelreconstructies en een breed scala aan behandelingen om u te helpen uw voeten gezond en mooi te houden.

Onze deskundige medische pedicure hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelafwijkingen en voetproblemen. Of u nu last heeft van schimmelnagels, beschadigde nagels, ingegroeide teennagels, eeltvorming of andere nagel- en voetgerelateerde aandoeningen, wij hebben de oplossingen om u te helpen.

Hoe ervaren klanten Derm Medics?

Bekijk direct onze reviews

×