Meteen naar de inhoud

Geen gepriegel meer met potlood of poeder!

Heeft u bij uw wenkbrauwen last van dunne en/of onregelmatige haargroei? Bij schoonheidssalon Safae Esthetics kunnen we op een natuurlijke manier uw wenkbrauwen tatoeëren. Uw eigen wenkbrauwen kunnen gecorrigeerd worden zodat er een egale en gelijkmatige wenkbrauw ontstaat. Natuurlijk houden we hierbij rekening met uw eigen wensen. Wilt u weten of het tatoeëren iets voor u is? Lees dan verder op deze pagina wat wij voor u kunnen betekenen of maak direct een afspraak voor een intakegesprek in onze schoonheidssalon.

Voor wie is wenkbrauwen tatoeëren een uitkomst?

Bent u niet tevreden over de huidige vorm van uw wenkbrauwen? Bent u het zat om ‘s ochtends veel tijd kwijt te zijn om ze bij te tekenen met een potloodje en sjabloon? Dan is het tatoeëren van de wenkbrauwen een uitkomst! Ook kunnen eventuele littekens bijzonder fraai worden gecamoufleerd. Geen gepriegel meer met potloodjes en poeders! Een wenkbrauw die steeds dunner is geworden, te veel geëpileerd of gewoon een stukje missen. Ook voor mensen die wegens ziekte veel haarverlies hebben geleden, is de permanente make-up van Safae Esthetics een uitkomst.

Onze werkwijze

Wilt u uw wenkbrauwen laten tatoeëren? In onze schoonheidssalon maken we gebruik van een unieke hairstroke methode waarbij een flinterdunne naald en pigment worden gebruikt. We kunnen hierbij een heel nieuwe vorm creëren, maar de wenkbrauw ook dusdanig tatoeëren dat deze net even voller, langer of breder wordt. De hairstroke techniek, waarbij de haartjes van de wenkbrauw worden nagebootst, zorgt voor een zeer natuurlijk resultaat. Uw gezichtsvorm en wensen spelen een belangrijke rol. De eerste behandeling zal gemiddeld anderhalf uur duren, waarin we de mogelijkheden met u zullen bespreken. We tekenen de wenkbrauwen in de gewenste vorm en pas als u en wij helemaal tevreden zijn, gaan we aan de slag met het tatoeëren van de huid.

Wenkbrauwen tatoeëren

Meer weten? Maak een afspraak!

Graag vertellen wij u meer op welke manier schoonheidssalon Safae Esthetics u van dienst kan zijn. Wij werken enkel met de beste producten, voor het mooiste resultaat. Wanneer u een afspraak in onze salon wilt maken, kan dat door te bellen naar telefoonnummer: 030-7512066 of door te mailen naar info@dermmedics.nl. Laat nu uw wenkbrauwen tatoeëren voor een prachtig en natuurlijk resultaat!

×