Meteen naar de inhoud

Voorwaarden van de Safae Esthetics Giftcards

Algemeen

 • Deze algemene voorwaarden gelden voor de Safae Esthetics Giftcards, online gekocht of via onze vestiging in Utrecht. Cosmetisch Instituut Safae Esthetics behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden te interpreteren, wijzigen of beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving. De meest recente voorwaarden worden altijd op onze safae-esthetics.com geplaatst.
 • Safae Esthetics Giftcards kunnen op de vestiging worden ingewisseld. Je kunt Safae Esthetics Giftcards  gebruiken om het volledige bedrag of een deel van het bedrag van de door jouw gekozen behandeling te betalen. Als je een behandeling niet volledig gedekt wordt door de Safae Esthetics Giftcards, kun je een aanvullende betaalwijze gebruiken om de aankoop te voltooien.
 • De Safae Esthetics Giftcards zijn geldig op de behandelingen en op de producten.


Betalingen

 • De betaling voor de giftcards kunnen verricht worden middels credit cards (VISA, Mastercard, American Express), IDEAL, deze kunnen verricht worden middels PIN, contante betaling en bankoverschrijving op rekening nummer: NL88 RABO 0119 4740 50 T.A.V. SAFAE ESTHETICS GIFTCARD


Levering

 • Je ontvangt je Safae Esthetics Giftcard binnen 5-7 werkdagen (per post) vanaf de besteldatum (de dag dat de betaling ontvangen is). Safae Esthetics is niet aansprakelijk voor fouten of vertragingen in de aflevering.
 • Als je de Safae Esthetics Giftcard op een bepaalde dag/datum bij iemand bezorgd wil hebben is dat ook mogelijk, wij verzenden de Safae Esthetics Giftcard op het moment, zodat het precies op bijvoorbeeld de verjaardag al in de brievenbus zit.
 • Je bent verplicht om een correct adres te verstrekken om de Safae Esthetics Giftcard te kunnen leveren. Als je een Safae Esthetics Giftcard bestelt, ben je verplicht om een correct e-mailadres te verstrekken. Als het door jou verstrekte adres niet kan worden bevestigd, behoudt Safae Esthetics zich het recht voor om de levering van Safae Esthetics Giftcards te weigeren.


Geldigheid

 • Elke aankoop van Safae Esthetics Giftcards is beperkt tot een maximumwaarde van € 500. De minimumwaarde voor Safae Esthetics Giftcards is € 15,-.
 • Safae Esthetics Giftcards zijn 6 maanden geldig, vanaf de datum van de aankoop. Bij het verstrijken van de geldigheidsduur kunnen Safae Esthetics Giftcards niet voor een aankoop worden gebruikt, bovendien kan de ongebruikte restwaarde niet worden terugbetaald.
 • Safae Esthetics Giftcards kunnen worden gebruikt totdat het saldo van de card € 0 bedraagt. Als het saldo van de Giftcard € 0 bedraagt, is de Safae Esthetics Giftcard ongeldig en kan hij niet opnieuw gebruikt worden.


Retourneren

 • Het is niet mogelijk om (na betaling) Safae Esthetics Giftcard te retourneren.


Beperkte aansprakelijkheid

 • Eenmaal gekocht is Safae Esthetics niet aansprakelijk voor Safae Esthetics Giftcards die verloren zijn gegaan, gestolen, of beschadigd. Behandel je Safae Esthetics Giftcards als contant geld!


Privacybeleid

 • Cosmetisch Instituut Safae Esthetics, treedt op als de verantwoordelijke partij voor alle persoonlijke gegevens die je aan Safae Esthetics verstrekt. Daarom heeft SafaeEsthetics een privacybeleid waarin staat hoe je persoonlijke gegevens worden verwerkt en beschermd. Ons volledige privacybeleid vind je hier.

Klantenservice
Contactgegevens: Cosmetisch Instituut Safae Esthetics
E-mail: info@dermmedics.nl
Telefoon: 030-75 120 66

Bedrijfsinformatie
Cosmetisch Instituut Safae Esthetics
Statutair gevestigd: Jan Pieterszooncoenstraat 58, 3531 EW Utrecht
Kamer van Koophandelnummer: 73063150
BTW-nr.: NL002322036B11

×