Meteen naar de inhoud

Vacature Frontoffice Medewerker

Vacature Frontoffice Medewerker

Locatie Utrecht: 24-32 uur


Safae Esthetics bestaat sinds 2007 en is gespecialiseerd in diverse cosmetische als zowel cosmedische huid behandelingen. Bij Safae Esthetics draait alles om de liefde voor de huid. Wij helpen onze cliënten om hun natuurlijke schoonheid te verbeteren. Een gezonde huid en gezonde voeten maakt immers dat jij je goed voelt en het leven met zelfvertrouwen en plezier tegemoet treedt. Onze passie is de vraag hoe wij elke dag opnieuw de natuurlijke schoonheid van onze cliënten kunnen verbeteren. Dit doen we met een grote variëteit aan behandelingen, de beste apparatuur en de nieuwste technieken. Ons team heeft veel ervaring en is gespecialiseerd in laserbehandelingen, huidtherapie, ontharing en voetproblemen. Wij zijn doorlopend aan het leren en verbeteren en volgen nauwgezet de laatste trends en ontwikkelingen. We willen altijd voorop blijven lopen.

De propositie van Safae Esthetics heeft succes en we blijven groeien. Daarom zijn we altijd op zoek naar enthousiaste collega’s om ons team verder uit te breiden. Als jij je herkent in het onderstaande profiel dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zoeken op dit moment Front Office Medewerkers voor onze locatie in Utrecht.

Wij vragen van jou:

Als Front Office Medewerker ben je hét gezicht van Safae Esthetics. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van onze cliënten, ondersteuning van de huidspecialisten en de verzorging van de openbare ruimtes. Daarnaast verzorg je achter de balie de verkoop van producten en het informeren van passanten. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en Engels is ook een pré. Je hebt een commerciële instelling en bent heel klantvriendelijk. Aan het einde van de dag, sluit je af met een kloppende kas en een kliniek die klaar is voor de volgende dag.

Je beschikt over de volgende vaardigheden:

  • Je bent representatief en collegiaal ingesteld;
  • Je bent stressbestendig en flexibel in de omgang;
  • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je hebt uitstekende commerciële vaardigheden;
  • Je bent proactief en je kunt goed zelfstandig werken;
  • Je bent beschikbaar op de zaterdagen.


Wij bieden jou:

  • Een fijne leerzame werkomgeving met een hele goede onderlinge sfeer;
  • Een gezellig, enthousiast en professioneel team;
  • Een marktconform salaris met een goede pensioenregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd en herken jij je in bovenstaand functieprofiel? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar info@dermmedics.nl t.a.v. vacature frontoffice medewerker.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×