Meteen naar de inhoud

Vacature allround schoonheidsspecialiste niv. 4

Allround Schoonheidsspecialiste (niveau 4)
parttime – per direct gezocht

Voor onze vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een allround schoonheidsspecialiste die ons team parttime kan komen versterken. Bij Safae Esthetics staan wij voor kennis, kwaliteit, huidverbetering en beleving waarbij de cliënt zich helemaal op haar gemak voelt en echt een moment voor zichzelf heeft. Ze onderscheiden zich door een divers behandelaanbod met bijvoorbeeld laserontharing (Diode laser), elektrisch ontharing, hot plasma, mechanische- en chemische peelings, micro-needling, micro-dermabrasie, couperose/rosacea (laser)treatments, medische pedicure, nagelreconstructie en nog veel meer. Huidverbetering staat hier hoog in het vaandel en alles wordt evidence based vastgelegd. Als huidverbeteringsmerk wordt gewerkt met Alexandre Fabelle, Mila d’Opiz, Neoderma en Safae Esthetics Cosmeceutical. Verder wordt er gewaxt en kun je hier terecht voor brow make-over en verven, wimperextensions, lashlifting en permanent make up, manicure en pedicure. Wij willen onszelf als erkende specialisten maar ook het bedrijf continu verbeteren en blijven ontwikkelen. Wij zoeken dus ook enthousiaste specialisten die graag willen groeien in hun rol als schoonheidsspecialiste.

Wat doe je als Allround schoonheidsspecialiste bij Safae Esthetics?

 • Het uitvoeren van intake consults en huidanalyses;
 • Het opstellen van gepaste behandelpannen;
 • Het bijhouden van cliënt dossiers;
 • Het uitvoeren van diverse behandelingen;
 • Naast de verschillende behandelingen uitvoeren zal je ook Social Media, blogs schrijven, e-mail, telefoon en licht administratief werk doen;

Wat wij van jou verwachten:

 • Je bent in het bezit van een Allround schoonheidsspecialiste niveau 4 diploma;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bent representatief, loyaal, stressbestendig, netjes en servicegericht;
 • Je bent flexibel en kan goed in teamverband maar ook zelfstandig werken;

Wat zijn onze functie eisen?

 • Allround schoonheidsspecialiste – niveau 4 * Diploma behaald;
 • Uren: minimaal 2-3 dagen – 16-24 uur contract;
 • Eventuele weekend / avond diensten mogen geen probleem zijn.

Wat wij jou bieden:

Een dynamische, uitdagende en afwisselende baan in een hecht team waar jij je passie voor lasers, huidverbeterende- of beauty behandelingen kwijt kunt. Elke dag is weer anders, veel variatie met een brede doelgroep en uiteenlopende hulpvragen op (medisch-)cosmetisch vlak. De behandelindicaties variëren van; acne, ongewenste haargroei, pigment- en vaatlaesies, huidveroudering, littekens tot huidoneffenheden.
Er heerst een gezellige en open communicatie waar ruimte is voor overleg. Regelmatig wordt (interessante) casuïstiek besproken om van én met elkaar te leren. Je krijgt een praktijkpeeling certificaat van Neoderma en mag deelnemen aan alle trainingen zolang Covid-19 restricties dit toelaten.

 • Een marktconform salaris incl. reiskosten, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een werkomgeving waar met hoogwaardige en (de meest) effectieve apparatuur wordt gewerkt, volgens de allernieuwste inzichten.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct! Stuur graag je motivatiebrief + cv naar info@dermmedics.nl t.a.v. vacature allround schoonheidsspecialist. Op www.indeed.nl staat onze vacature ook online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×