Meteen naar de inhoud

Derm Medics, huidexperts

U kunt bij Derm Medics in Utrecht terecht voor verschillende behandelingen, zoals huidverzorging, huidverbetering, permanente make-up en bio peeling. Onze huidkliniek wordt geleid door gediplomeerde huidexperts. Als u bij onze huidexpert een afspraak maakt, kunt u ervan uitgaan dat u de verzorging krijgt die u wenst. Beide eigenaren hebben ook de benodigde opleidingen en diploma’s behaald. Daardoor weet u dat u wordt behandeld door professionals. Kom bij Derm Medics in Utrecht langs.

Huidkliniek voor rimpelbehandeling in Utrecht

Als u ouder wordt, kunnen er rimpels ontstaan. Veel mensen storen zich hieraan, aangezien het voor een oude look kan zorgen, terwijl men zich helemaal niet oud voelt. Onze expert van Derm Medics kan mesotherapie toepassen om uw rimpels te verhelpen. De Derm Medics meso-gun die wij gebruiken voor rimpelbehandeling, is uitgerust met een intelligent systeem dat zelf bepaalt hoeveel hyaluronzuur wordt ingebracht. Hierdoor wordt er nooit te veel hyaluronzuur ingebracht. Kom langs bij onze huidkliniek in Utrecht en bespreek de mogelijkheden van een rimpelbehandeling.

Lippen opvullen in Utrecht

In onze kliniek in Utrecht kunnen wij op een natuurlijke wijze uw lippen mooier en voller maken. Lippen opvullen gebeurt met lip fillers, waarbij lichaamseigen stoffen worden geïnjecteerd. Hierdoor is de kans op een allergische reactie uiterst klein. Het resultaat van lippen opvullen is een natuurlijke, volle lip die direct zichtbaar is voor u en anderen.

Effectieve huidbehandeling Utrecht

Heeft u last van huidproblemen zoals pigmentvlekken of acne en zoekt u de juiste behandeling? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij Derm Medics verwijderen wij op een gepaste manier uw pigmentvlekken of acne, waardoor wij bijdragen aan een pijnloze en effectieve verbetering van uw huid.

Medische pedicure in Utrecht

Naast cosmetische behandelingen aan uw voeten, kunt u bij Derm Medics ook terecht voor een medische pedicure. Als u last heeft van voetproblemen zoals kalknagels of likdoorns, kunnen onze specialisten u zorgvuldig behandelen. De medische pedicure wordt altijd snel en pijnloos uitgevoerd.

Uw huidkliniek in Utrecht

Zoals eerder aangegeven biedt onze huidkliniek meer dan alleen rimpelbehandelingen of het plaatsen van permanente make-up. Bekijk onze website om te ontdekken welke huidbehandeling bij u past, of maak een afspraak en laat u informeren door onze huidexpert. U kunt ons bereiken op 030-7512066 of een e-mail sturen naar info@dermmedics.nl. Wij zijn uw huidkliniek in Utrecht.

×