Meteen naar de inhoud

Professionele schoonheidssalon

U kunt bij Safae Esthetics in Utrecht terecht voor verschillende behandelingen. Hierbij kunt u denken aan behandelingen zoals huidverzorging, huidverbetering, permanente make-up, bio peeling. Onze schoonheidssalon wordt geleid door gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Dit zijn M. Chakkouri Laroussi en zijn echtgenote Fatima Zohra Chakkouri Laroussi. Als u bij onze schoonheidsspecialist een afspraak maakt, kunt u ervan uitgaan dat u de verzorging krijgt die u wenst. Beide eigenaren hebben ook de benodigde opleidingen en diploma’s behaald. Daardoor weet u dat u wordt behandeld door professionals. Fatima Zohra heeft haar diploma schoonheidsspecialiste en een diploma visagie en hairstyling. M. Chakkouri Laroussi heeft zijn diploma schoonheidsspecialist en pedicure voor diabetici en reumapatiënten behaald. Kom bij Safae Esthetics in Utrecht langs.

Schoonheidssalon voor rimpelbehandeling in Utrecht

Als u ouder wordt, kunnen er rimpels ontstaan. Vele mensen storen zich hier aan. Het zorgt voor een oude look, terwijl men zich helemaal niet oud voelt. Onze expert van Safae Esthetics kan mesotherapie toepassen om uw rimpels te verhelpen. De Safae Esthetics meso-gun die wij gebruiken voor rimpelbehandeling, is uitgerust met een intelligent systeem dat zelf bepaalt hoeveel hyaluronzuur wordt ingebracht. Hierdoor wordt er nooit teveel van het hyaluronzuur ingebracht. Kom langs bij onze schoonheidssalon in Utrecht en bespreek de mogelijkheden van een rimpelbehandeling.

Lippen opvullen in Utrecht

In onze kliniek in Utrecht kunnen wij uw lippen op een natuurlijke manier mooier en volumineuzer maken. Lippen opvullen gebeurt met zogenaamde lip fillers. Hierbij worden lichaamseigen stoffen geïnjecteerd. Daardoor is de kans op een allergische reactie uiterst klein. Het resultaat van lippen opvullen is een natuurlijke, volle lip, die meteen voor u en anderen te zien is.

Effectieve huidbehandeling Utrecht

Heeft u last van huidproblemen zoals pigmentvlekken of acne en bent u op zoek naar een juiste behandeling? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij Safae Esthetics verwijderen wij op de juiste methode uw pigmentvlekken of acne. Daardoor dragen wij eraan bij om uw huid op een pijnloze en juiste manier te verbeteren.

Medische pedicure in Utrecht

Naast een cosmetische behandeling aan uw voeten, kunt u bij Safae Esthetics ook terecht voor een medische pedicure. Wanneer u last heeft van voetproblemen, zoals kalknagels of likdoorns, kunnen onze specialisten u zorgvuldig behandelen. Deze medische pedicure wordt altijd snel en pijnloos uitgevoerd.

Uw schoonheidssalon in Utrecht

Zoals eerder aangegeven doet onze schoonheidssalon meer dan alleen rimpelbehandeling of permanente make-up plaatsen. Kijk eens op onze website welke schoonheidsbehandeling bij u past. Of maak een afspraak en laat u informeren door onze schoonheidsspecialist. U kunt ons bellen op 030-7512066 of stuur een mail naar info@dermmedics.nl. Wij zijn uw schoonheidssalon in Utrecht.

Schoonheidssalon Utrecht

Schoonheidsspecialist Utrecht

×