Meteen naar de inhoud
tattoo-verwijderen-derm-medics

Tattoo verwijderen

Bij Derm Medics begrijpen we dat het verwijderen van een tatoeage een persoonlijke keuze kan zijn. Of je nu spijt hebt van een oude tatoeage, een tattoo wilt laten vervagen voor een cover-up of om andere redenen van je tatoeage af wilt, wij bieden professionele en geavanceerde tattoo verwijdering behandelingen aan.

Hoe kan ik mijn tattoo verwijderen?

Onze ervaren huidspecialisten gebruiken geavanceerde technologieën om tatoeages effectief te verwijderen met minimale risico’s en maximale resultaten. We begrijpen dat elk tatoeageverwijderingsproces uniek is, daarom bieden we persoonlijk advies en behandelingen op maat om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Bij Derm Medics maken we gebruik van de volgende methoden voor tattoo verwijdering:

 1. Laserbehandeling: Laserbehandeling is een van de meest populaire en effectieve methoden voor het verwijderen van tatoeages. We maken gebruik van geavanceerde lasersystemen die specifiek zijn ontworpen om pigmentdeeltjes in de tatoeage te fragmenteren. De laserenergie wordt selectief geabsorbeerd door de inktdeeltjes, waardoor ze worden afgebroken en vervolgens door het lichaam worden afgevoerd. Meerdere sessies zijn meestal nodig om de tatoeage volledig te verwijderen, met voldoende tijd tussen elke sessie voor het herstel van de huid.
 2. Deskundige zorg en nazorg: Bij Derm Medics begrijpen we dat het verwijderen van een tatoeage een proces is dat deskundige zorg en nazorg vereist. Onze huidspecialisten zullen een behandelplan opstellen op basis van jouw specifieke tatoeage, huidtype en andere individuele factoren. We zullen je ook voorzien van gedetailleerde instructies voor nazorg om het genezingsproces te bevorderen en mogelijke complicaties te minimaliseren.

Waarom wil men een tattoo verwijderen?

Mensen kunnen om verschillende redenen ervoor kiezen om een tattoo te laten verwijderen. Enkele veelvoorkomende redenen zijn:

 1. Verandering van smaak of levensfase: Iemands smaak en voorkeuren kunnen in de loop van de tijd veranderen. Wat ooit een betekenisvolle of gewenste tattoo leek, kan na verloop van tijd niet langer passen bij iemands huidige stijl, levensfase of persoonlijke waarden. In dergelijke gevallen kan het laten verwijderen van de tattoo helpen om een nieuwe start te maken en het uiterlijk te veranderen.
 2. Professionele redenen: Sommige mensen kiezen ervoor om een tattoo te laten verwijderen vanwege professionele overwegingen. In bepaalde beroepen, zoals het leger, politie, luchtvaart of zakelijke omgevingen, kunnen zichtbare tatoeages als ongepast of in strijd met bedrijfsbeleid worden beschouwd. Het verwijderen van een tattoo kan nodig zijn om carrièremogelijkheden te behouden of om aan de eisen van een specifieke werkplek te voldoen.
 3. Foutieve tattoo of slechte kwaliteit: Soms kan een tattoo artistiek niet voldoen aan de verwachtingen van de persoon of kan er een fout worden gemaakt tijdens het tatoeëren. Als gevolg hiervan kan iemand besluiten om de tattoo te laten verwijderen om correcties aan te brengen of om een slecht uitgevoerde tattoo te corrigeren.
 4. Relatiebreuk of verandering in relatiestatus: Tatoeages die zijn gezet ter ere van een relatie, zoals namen van partners, kunnen na een relatiebreuk ongewenst zijn. In dergelijke gevallen kan het verwijderen van de tattoo helpen bij het loslaten van het verleden en het bevorderen van persoonlijke groei.

Het verwijderen van een tattoo is een persoonlijke beslissing die afhangt van individuele omstandigheden en voorkeuren. Het is belangrijk om zorgvuldig na te denken over de keuze en om professioneel advies in te winnen bij een dermatoloog of huidspecialist om de best mogelijke opties voor verwijdering te bespreken.

tattoo-verwijderen-derm-medics

ND-YAG Laser

Prijs vanaf €110,00
Pijn
Herstel
Resultaat na meerdere sessies

Interesse in Tattoo verwijdering?

Bij Derm Medics hebben we ervaren huidexperts die gespecialiseerd zijn in het verwijderen van tattoos. Onze deskundige aanpak begint met een uitgebreide beoordeling van uw tattoo om de kleur, grootte en diepte van de inkt te begrijpen. We nemen de tijd om uw individuele huidconditie te beoordelen en uw medische geschiedenis te bespreken, zodat we een persoonlijk behandelplan kunnen opstellen dat bij uw specifieke behoeften past.

Meest gestelde vragen over Tattoo verwijdering bij Derm Medics

Is een Tattoo verwijdering behandeling pijnlijk?

Bij Derm Medics begrijpen we dat pijnbeleving subjectief is en kan variëren van persoon tot persoon. De meeste mensen ervaren tijdens een tattoo verwijdering behandeling een zekere mate van ongemak, vergelijkbaar met het gevoel van een elastiekje tegen de huid of een lichte brandende sensatie.

Om het ongemak te minimaliseren, kunnen we verschillende vormen van pijnbestrijding aanbieden, zoals plaatselijke verdoving of het gebruik van een verdovende crème voorafgaand aan de behandeling. Daarnaast werken we met geavanceerde technologieën en behandelmethoden om het proces zo comfortabel mogelijk te maken.

We raden altijd aan om uw eventuele zorgen over pijn tijdens de behandeling te bespreken met uw behandelend specialist. Ze kunnen u adviseren over de beschikbare opties om uw comfort te verbeteren tijdens de tattoo verwijdering behandeling.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie na een Tattoo verwijdering behandeling?

Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben over de resultaten en het tijdspad van tattoo verwijdering behandelingen. Direct na de behandeling kan de huid rood worden en kunnen er kleine blaren ontstaan. Dit is normaal en verdwijnt meestal binnen een paar dagen tot een week.

Wat betreft zichtbare resultaten, deze variëren van persoon tot persoon en zijn afhankelijk van factoren zoals de grootte, kleur, diepte en leeftijd van de tattoo, evenals uw huidtype en de reactie van uw lichaam op de behandeling.

In de meeste gevallen zullen de resultaten niet onmiddellijk zichtbaar zijn na slechts één behandeling. Meerdere sessies zijn meestal nodig om de tattoo volledig te verwijderen of om de gewenste mate van vervaging te bereiken. Deze sessies vinden meestal plaats met tussenpozen van enkele weken tot enkele maanden, afhankelijk van de aanbevelingen van uw behandelend specialist.

U kunt echter wel geleidelijke verbeteringen opmerken na elke sessie, met een geleidelijke afname van de zichtbaarheid van de tattoo naarmate het proces vordert. Het is belangrijk om geduldig te zijn en het volledige behandeltraject te doorlopen om de beste resultaten te bereiken.

Als u specifieke vragen heeft over het verwijderingsproces of de verwachte resultaten voor uw specifieke situatie, raden we aan om een consult te plannen bij Derm Medics. Onze ervaren professionals kunnen uw vragen beantwoorden en een behandelplan op maat voor u opstellen.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van een Tattoo verwijdering behandeling?

Tijdens en na een tattoo verwijdering behandeling kunnen verschillende bijwerkingen optreden, hoewel de ernst en duur van deze bijwerkingen kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de gebruikte techniek, de grootte en kleur van de tattoo, en de reactie van uw huid. Enkele mogelijke bijwerkingen zijn:

 1. Roodheid en zwelling: Direct na de behandeling kan de huid rondom de behandelde tattoo rood worden en opzwellen. Dit is een normale reactie en meestal van voorbijgaande aard.
 2. Blaren: In sommige gevallen kunnen kleine blaren ontstaan op de huid, vooral bij diepere of kleurrijke tattoos. Deze blaren kunnen enkele dagen tot een week aanhouden en moeten vanzelf genezen.
 3. Korstvorming: Na verloop van tijd kan er korstvorming optreden op de behandelde plekken. Dit is een natuurlijk onderdeel van het genezingsproces en moet niet worden verstoord door te krabben of eraan te pulken.
 4. Veranderingen in de huidtextuur: Sommige mensen ervaren tijdelijke veranderingen in de textuur van hun huid na een tattoo verwijdering behandeling, zoals ruwheid of een lichte textuurverschuiving. Deze veranderingen zijn meestal van voorbijgaande aard en verbeteren na verloop van tijd.
 5. Hyperpigmentatie of hypopigmentatie: In zeldzame gevallen kan er na de behandeling een tijdelijke verandering in de pigmentatie van de huid optreden, waarbij de huid donkerder (hyperpigmentatie) of lichter (hypopigmentatie) kan worden dan het omliggende weefsel. Deze veranderingen zijn meestal tijdelijk, maar kunnen enige tijd duren om te vervagen.
 6. Infectie: Hoewel zeldzaam, bestaat er altijd een risico op infectie na een behandeling. Het is belangrijk om de instructies van uw behandelend specialist op te volgen met betrekking tot huidverzorging en hygiëne om het risico op infectie te minimaliseren.

Het is belangrijk om eventuele bijwerkingen die u ervaart te bespreken met uw behandelend specialist, die u kan adviseren over het beheer ervan en eventuele complicaties kan behandelen indien nodig. Over het algemeen zijn de meeste bijwerkingen van tattoo verwijdering van voorbijgaande aard en verbeteren ze na verloop van tijd.

Mag ik sporten/zwemmen of in de sauna na de Tattoo lasberbehandeling?

Na een tattoo verwijdering behandeling is het belangrijk om uw huid te beschermen en te laten herstellen om het risico op bijwerkingen te minimaliseren en het beste resultaat te bereiken. Hier zijn enkele richtlijnen met betrekking tot sporten, zwemmen en sauna’s na een tattoo lasbehandeling:

 1. Sporten: Het wordt over het algemeen aanbevolen om intensieve lichamelijke activiteit te vermijden direct na een tattoo verwijdering behandeling, vooral als de behandelde plekken zich op delen van het lichaam bevinden die veel wrijving of beweging ervaren tijdens het sporten. Dit kan het risico op irritatie of letsel aan de behandelde huid verhogen. Wacht daarom minstens 24-48 uur voordat u weer begint met sporten, afhankelijk van de instructies van uw behandelend specialist.
 2. Zwemmen: Zwemmen, met name in chloorhoudend water of open water, kan de behandelde huid irriteren en het genezingsproces vertragen. Het wordt over het algemeen aanbevolen om minstens één tot twee weken te wachten voordat u gaat zwemmen na een tattoo verwijdering behandeling. Daarnaast is het belangrijk om de behandelde huid goed te beschermen tegen zonlicht en te zorgen voor een goede hydratatie van de huid na het zwemmen.
 3. Sauna: Hitte en vochtigheid in een sauna kunnen de behandelde huid irriteren en het genezingsproces vertragen. Het wordt over het algemeen aanbevolen om minstens één tot twee weken te wachten voordat u naar de sauna gaat na een tattoo verwijdering behandeling. Daarnaast is het belangrijk om de behandelde huid goed gehydrateerd te houden en te beschermen tegen blootstelling aan zonlicht na een sauna bezoek.

Het is altijd het beste om de specifieke instructies en richtlijnen van uw behandelend specialist op te volgen, omdat deze kunnen variëren afhankelijk van de gebruikte techniek en uw individuele situatie. Als u vragen heeft over uw activiteiten na een tattoo verwijdering behandeling, neem dan gerust contact op met uw behandelend specialist voor advies op maat.

Waarom moet ik 2 liter water drinken?

Het drinken van voldoende water is belangrijk voor het algemene welzijn van het lichaam, inclusief het ondersteunen van het genezingsproces na een tattoo verwijdering behandeling. Hier zijn een paar redenen waarom het drinken van water na de behandeling wordt aanbevolen:

 1. Hydratatie van de huid: Voldoende water drinken helpt de huid gehydrateerd te houden, wat essentieel is voor een snel en effectief herstel na een tattoo verwijdering behandeling. Goede hydratatie bevordert de elasticiteit van de huid en kan helpen bij het verminderen van roodheid, zwelling en irritatie.
 2. Verwijdering van toxines: Water helpt het lichaam bij het verwijderen van toxines en afvalstoffen, wat kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het versnellen van het genezingsproces. Door voldoende water te drinken, ondersteunt u het natuurlijke ontgiftingsproces van uw lichaam.
 3. Algemeen welzijn: Het drinken van voldoende water is niet alleen gunstig voor de huid, maar ook voor de algehele gezondheid. Het helpt bij het handhaven van een gezonde stofwisseling, ondersteunt de functie van vitale organen en kan helpen bij het voorkomen van uitdroging, wat kan bijdragen aan een sneller herstel.

Hoewel het drinken van 2 liter water per dag een algemene richtlijn is voor hydratatie, kan de benodigde hoeveelheid variëren afhankelijk van factoren zoals lichaamsgewicht, activiteitenniveau en omgevingsomstandigheden. Het is altijd belangrijk om naar uw lichaam te luisteren en voldoende water te drinken om gehydrateerd te blijven, vooral tijdens het herstelproces na een tattoo verwijdering behandeling.

Ik wil onder de zonnebank, of in de zon liggen, kan dit?

Het wordt sterk afgeraden om direct na een tattoo verwijdering behandeling onder de zonnebank te gaan of langdurige blootstelling aan de zon te hebben. Hier zijn een paar redenen waarom:

 1. Verhoogd risico op complicaties: De behandelde huid is gevoeliger en kwetsbaarder na een tattoo verwijdering behandeling. Blootstelling aan UV-straling kan het genezingsproces vertragen en het risico op bijwerkingen zoals roodheid, zwelling, blaarvorming, korstvorming en pigmentatieproblemen verhogen.
 2. Verhoogd risico op verbranding: De behandelde huid kan gevoeliger zijn voor zonnebrand, omdat de bovenste laag van de huid mogelijk beschadigd is door de behandeling. Dit kan leiden tot ernstige irritatie en ongemak.
 3. Langdurige effecten op het resultaat: Overmatige blootstelling aan de zon of UV-straling kan het resultaat van de tattoo verwijdering behandeling beïnvloeden. Het kan de effectiviteit verminderen en het aantal benodigde behandelingen verhogen om de gewenste resultaten te bereiken.

Als u toch van plan bent om onder de zonnebank te gaan of langdurig in de zon te liggen, is het belangrijk om de behandelde huid goed te beschermen. Gebruik een breed spectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF en vermijd directe blootstelling aan de zon gedurende minstens twee weken na de behandeling.

Het is altijd verstandig om de specifieke richtlijnen en aanbevelingen van uw behandelend specialist op te volgen, omdat deze kunnen variëren afhankelijk van de gebruikte techniek en uw individuele situatie. Als u vragen heeft over blootstelling aan de zon na een tattoo verwijdering behandeling, neem dan gerust contact op met uw behandelend specialist voor advies op maat.

Is er een risico op littekens na een Tattoo laserbehandeling?

Ja, er bestaat een risico op het ontwikkelen van littekens na een tattoo laserbehandeling, hoewel dit over het algemeen zeldzaam is bij een deskundig uitgevoerde behandeling. De kans op littekens kan worden beïnvloed door verschillende factoren, waaronder:

 1. Huidtype: Mensen met een gevoelige huid of een geschiedenis van littekens hebben mogelijk een verhoogd risico op littekenvorming na een tattoo laserbehandeling.
 2. Kleur en type tattoo-inkt: Donkere inktkleuren absorberen meer laserenergie en kunnen moeilijker te verwijderen zijn, wat het risico op littekens kan verhogen. Ook kunnen bepaalde inktsoorten, zoals metallic of fluorescerende inkten, moeilijker te verwijderen zijn en een groter risico op littekenvorming met zich meebrengen.
 3. Diepte en leeftijd van de tattoo: Diepere tattoos en oudere tattoos kunnen moeilijker te verwijderen zijn en een groter risico op littekens met zich meebrengen.
 4. Naleving van nazorginstructies: Het is belangrijk om de juiste nazorginstructies op te volgen na een tattoo laserbehandeling om het risico op complicaties te minimaliseren. Dit omvat het vermijden van blootstelling aan de zon, het beschermen van de behandelde huid, en het gebruik van voorgeschreven Rescue Relief crème.

Zijn Tattoo laserbehandelingen geschikt voor alle huidtypes?

Tattoo laserbehandelingen zijn over het algemeen veilig voor de meeste huidtypes, maar er kunnen enkele overwegingen zijn, vooral bij mensen met een donkerdere huidskleur. Hier zijn enkele factoren om rekening mee te houden:

 1. Huidskleur: Mensen met een donkerdere huidskleur hebben een verhoogd risico op complicaties zoals hyperpigmentatie (donkere verkleuring van de huid) of hypopigmentatie (lichtere verkleuring van de huid) na een tattoo laserbehandeling. Dit komt omdat de laserenergie ook pigment in de huid kan targeten, niet alleen het pigment in de tattoo-inkt.
 2. Type laser: Niet alle lasers zijn geschikt voor alle huidtypes. Sommige lasers zijn specifiek ontworpen om veilig en effectief te werken op donkere huidtypen, terwijl andere lasers een groter risico op complicaties kunnen hebben bij mensen met een donkerdere huidskleur. Een ervaren specialist kan het meest geschikte laserapparaat selecteren op basis van uw huidtype en de kenmerken van uw tattoo.
 3. Voorafgaande huidcondities: Huidaandoeningen zoals actieve acne, eczeem, dermatitis, of een voorgeschiedenis van littekenvorming kunnen van invloed zijn op de geschiktheid van een tattoo laserbehandeling. Het is belangrijk om eventuele huidproblemen of voorgeschiedenis van huidproblemen te bespreken met uw behandelend specialist voordat u een behandeling ondergaat.

Zijn er speciale voorzorgsmaatregelen die ik moet nemen voorafgaand aan een Tattoo laserbehandeling?

Ja, er zijn enkele speciale voorzorgsmaatregelen die u moet nemen voorafgaand aan een tattoo laserbehandeling om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig en effectief verloopt. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

 1. Vermijd blootstelling aan de zon: Het is belangrijk om blootstelling aan de zon en bruiningsbedden te vermijden voorafgaand aan uw tattoo laserbehandeling. Een gebruinde huid kan het risico op complicaties zoals brandwonden, blaarvorming en pigmentveranderingen verhogen. Draag altijd een zonnebrandcrème met een hoge SPF en bescherm uw huid tegen de zon.
 2. Stop met het gebruik van zelfbruinende producten: Als u zelfbruinende crèmes, sprays of lotions gebruikt, stop dan minstens twee weken voor uw tattoo laserbehandeling met het gebruik ervan. Deze producten kunnen de pigmentatie van uw huid beïnvloeden en complicaties veroorzaken tijdens de behandeling.
 3. Vermijd bloedverdunners: Als u bloedverdunnende medicijnen of supplementen gebruikt, zoals aspirine, ibuprofen of visolie, overleg dan met uw behandelend specialist of u deze moet stoppen voorafgaand aan de behandeling. Bloedverdunners kunnen het risico op bloedingen en blauwe plekken tijdens de behandeling verhogen.
 4. Vermijd het gebruik van topische producten: Vermijd het aanbrengen van lotions, crèmes, parfums, make-up of andere cosmetische producten op de dag van uw tattoo laserbehandeling. Deze producten kunnen een barrière vormen tussen de laser en uw huid, waardoor de effectiviteit van de behandeling kan worden verminderd.
 5. Bescherm gevoelige gebieden: Als u gevoelige gebieden zoals uw ogen of slijmvliezen wilt laten behandelen, bespreek dan specifieke voorzorgsmaatregelen met uw behandelend specialist, zoals het gebruik van oogbescherming of het vermijden van contactlenzen tijdens de behandeling.

Door deze voorzorgsmaatregelen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw tattoo laserbehandeling veilig en effectief verloopt en de beste resultaten oplevert.

Shop direct jouw skincare!

In onze webshop vind je een scala aan producten, waaronder cleansers, serums, moisturizers, zonnebrandcrèmes, tools en meer. Elk product is zorgvuldig geselecteerd op basis van de effectiviteit van de ingrediënten en de wetenschappelijk bewezen resultaten. Of je nu op zoek bent naar anti-aging producten, hydraterende formules of specifieke oplossingen voor huid-, nagelproblemen, bij Derm Medics hebben we de juiste producten voor jou

5.0/5.0

Uit 779 beoordelingen

9.400+

Cliënten

46.500+

Behandelingen verricht

Hoe ervaren klanten Derm Medics?

Bekijk direct onze reviews

Onze behandelingen

Medische huidverbetering

Bij Derm Medics bieden we geavanceerde medische huidverbeteringsbehandelingen die uw huid naar een hoger niveau tillen. We begrijpen dat uw huid een weerspiegeling is van uw algehele gezondheid en welzijn, en daarom streven we ernaar om uw huid te transformeren en te laten stralen.

Onze medische huidverbeteringsbehandelingen zijn ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken en tegelijkertijd de algehele conditie van uw huid te verbeteren. Of u nu last heeft van fijne lijntjes en rimpels, pigmentatieproblemen, acne littekens, een doffe teint of andere huidimperfecties, wij hebben de expertise en technologie om u te helpen.

Cosmetische huidverbetering

Bij Derm Medics begrijpen we hoe belangrijk een stralende huid is voor het bereiken van een mooie, gezonde gloed. Daarom bieden we een scala aan cosmetische huidverbeteringsbehandelingen die specifiek zijn ontworpen om uw huid te laten stralen.

Onze ervaren team van huidspecialisten zal uw huid grondig analyseren en een persoonlijk behandelplan opstellen om uw gewenste “glow” te bereiken. Of u nu last heeft van een doffe teint, ongelijkmatige huidtextuur, vermoeide huid of andere huidimperfecties, wij hebben de oplossingen om uw huid nieuw leven in te blazen en een prachtige gloed te creëren.

Nagelafwijkingen
& voetproblemen

Bij Derm Medics begrijpen we dat nagelafwijkingen en voetproblemen veel ongemak kunnen veroorzaken. Daarom bieden we gespecialiseerde oplossingen voor nagelreconstructies en een breed scala aan behandelingen om u te helpen uw voeten gezond en mooi te houden.

Onze deskundige medische pedicure hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelafwijkingen en voetproblemen. Of u nu last heeft van schimmelnagels, beschadigde nagels, ingegroeide teennagels, eeltvorming of andere nagel- en voetgerelateerde aandoeningen, wij hebben de oplossingen om u te helpen.

Derm Medics

Onze kliniek maakt gebruik van geavanceerde technologieën en wetenschappelijk onderbouwde behandelingen om de beste resultaten te bereiken. Onze professionals hebben uitgebreide ervaring en blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de dermatologie en cosmetische huidzorg. We streven ernaar om u een veilige en effectieve behandeling te bieden, met een focus op uw comfort en tevredenheid.
Bij Derm Medics staat de cliënt altijd centraal. We nemen de tijd om naar uw wensen en zorgen te luisteren en stellen een persoonlijk behandelplan op dat past bij uw doelen en levensstijl. Onze vriendelijke en professionele specialisten zullen u begeleiden tijdens elke stap van uw huidverzorgingsreis en ervoor zorgen dat u zich op uw gemak voelt in onze moderne en ontspannen kliniek.

Klanten ervaring in beeld

Best rewarding products ever

Cosmeceuticals of the highest grade.

Anti-Aging HA+

Bij Derm Medics zijn we verheugd om ons revolutionaire Anti-Aging HA+ serum aan te bieden. Dit serum is een geavanceerd huidverzorgingsproduct dat is samengesteld met hoogwaardige hyaluronzuur en argireline. Dit krachtige serum is speciaal ontwikkeld om de tekenen van veroudering te bestrijden en de jeugdige uitstraling van de huid te herstellen.

Myco Fix

Ons Myco Fix serum is speciaal samengesteld met krachtige ingrediënten die schimmelgroei bestrijden en de nagels helpen herstellen. Het serum dringt diep door in de nagelplaat en het nagelbed, waar het zijn werk doet om de schimmel te bestrijden en de nagels te vernieuwen. Schimmelinfecties aan de nagels zijn verledentijd met dit serum.

Melan Bright

Ons geavanceerde Melan Bright serum is een krachtige serum speciaal ontwikkeld om pigmentvlekken en roodheden effectief te verminderen, en Melan Bright bevat een unieke combinatie van ingrediënten zoals hoogwaardige hyaluronzuur, niacinamide, kojic acid en peptides die de huid regenereert, egaliseert en kalmeert, ondanks de actieve werkstoffen.

Ret-A+

Bij Derm Medics begrijpen we dat de rijpere en een vettige huid speciale zorg vereist. Daarom zijn we verheugd om ons Ret-A+ serum – op basis van 3% hoogwaardige retinol in combinatie met hyaluronzuur –  aan te bieden. Dit serum is specifiek ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van deze huidtypes.

The Skin platform

Bekijk al onze blogposts

Weet je niet welke behandeling geschikt is?

Bij Derm Medics begrijpen we dat elke persoon uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om huidbehandelingen. We bieden een breed scala aan behandelingen die zijn ontworpen om aan verschillende huidproblemen en doelen te voldoen. Om de meest geschikte behandeling voor jouw specifieke behoeften te bepalen, raden we aan om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

The effort of healthy skin.

Bij Derm Medics begrijpen we dat het bereiken van een zelfverzekerde huid niet alleen draait om een gezonde levensstijl, maar ook om de juiste huidverzorging en professionele gezichtsbehandelingen. We zijn er trots op om een uitgebreid scala aan diensten aan te bieden die zijn ontworpen om uw huid te transformeren en uw zelfvertrouwen te vergroten.

Een gezonde levensstijl legt de basis voor een stralende huid. Het omvat een uitgebalanceerd dieet, voldoende hydratatie, regelmatige lichaamsbeweging en voldoende slaap. Onze huidexperts zullen u begeleiden bij het ontwikkelen van gezonde gewoonten die uw huid van binnenuit voeden en ondersteunen.

Daarnaast is de juiste huidverzorging essentieel voor het behouden van een gezonde en jeugdige huid. Onze skinexperts zullen uw huidtype en specifieke behoeften evalueren om een op maat gemaakt huidverzorgingsregime voor u samen te stellen. We werken met hoogwaardige producten en geavanceerde technologieën om uw huid te voeden, te beschermen en te verjongen.

Naast een gezonde levensstijl en de juiste huidverzorging, bieden we professionele gezichtsbehandelingen aan die zijn ontworpen om uw huid naar een hoger niveau te tillen. Onze ervaren skinexperts zullen uw huid grondig analyseren en een behandeling aanbevelen die past bij uw specifieke behoeften en doelen. Of u nu op zoek bent naar een diepe reiniging, hydratatie, huidversteviging of verjonging, wij hebben de expertise en technologie om u te helpen.

Skin concern

Huidproblemen laten behandelen door Derm Medics

Een skin concern (huidzorg) verwijst naar een specifiek probleem, aandoening of zorg met betrekking tot de huid. Het kan verschillende aspecten van de huid betreffen, zoals textuur, kleur, toon, structuur, gevoeligheid of algemene gezondheid. Voorbeelden van veelvoorkomende skin concerns zijn acne, rosacea, pigmentatieproblemen, huidveroudering, littekens, eczeem, psoriasis, couperose, ongewenste haargroei en meer. Deze huidproblemen kunnen variëren in ernst en symptomen, en kunnen invloed hebben op zowel het uiterlijk als het welzijn van een individu. Derm Medics vindt het belangrijk om jou ook de kennis mee te geven over je huidprobleem.

Heb je een vraag? Stop met scrollen en WApp ons!

Do you have a question?
Don't hesitate contacting us by WhatsApp!

×