Meteen naar de inhoud

Skin Concern

Huidaandoeningen komen in verschillende vormen voor en kunnen een aanzienlijke invloed hebben op je welzijn en zelfvertrouwen. Bij Derm Medics begrijpen we de impact die deze aandoeningen kunnen hebben en streven we ernaar om je de beste zorg en oplossingen te bieden. Hieronder vind je een overzicht van veelvoorkomende huidaandoeningen en hoe Derm Medics je kan ondersteunen:

acne-probleem-in-het-gezicht-behandeling-door-derm-medics

Acne

Acne treft zowel tieners als volwassenen en kan leiden tot puistjes, mee-eters, ontstekingen en littekens. Onze huidexperts kunnen een op maat gemaakt behandelplan bieden om acne effectief te verminderen en de huid te herstellen. Bij Derm Medics hebben we uitgebreide ervaring in het behandelen van acne en streven we ernaar om je te helpen een heldere, gezonde huid te bereiken. Onze deskundige skinexperts bieden een scala aan effectieve behandelingen.

eczeem-behandeling-derm-medics

Eczeem

Eczeem is een ontstekingsaandoening die resulteert in een jeukende, rode en geïrriteerde huid. Bij Derm Medics begrijpen we hoe vervelend en hinderlijk eczeem kan zijn. We zijn er om je te helpen de symptomen van jeuk, schilfers en roodheid te verminderen. Onze skinexperts bieden een uitgebreid scala aan behandelingen om eczeem effectief aan te pakken. Bij de behandeling van eczeem streven we naar het verminderen van ontstekingen, het verlichten van jeuk en het herstellen van de huidbarrière.

rosacea-behandeling-derm-medics

Rosacea

Rosacea is een uitdagende huidaandoening die zowel fysiek ongemak als emotionele stress met zich mee kan brengen. Rosacea veroorzaakt roodheid, blozen en kleine zichtbare bloedvaten op het gezicht. We zijn bij Derm Medics er om je te helpen bij het verminderen van de symptomen en het beheersen van rosacea. Onze huidverzorgingsexperts kunnen advies geven over het vermijden van triggers, het gebruik van kalmerende producten en in sommige gevallen laserbehandelingen om de symptomen van rosacea te verminderen. zodat je weer kunt genieten van een kalme en egale huid.

couperose-behandeling-derm-medics-utrecht

Couperose

Bij Derm Medics begrijpen we hoe couperose je zelfvertrouwen kan beïnvloeden en streven we ernaar om je te helpen bij het verminderen van de zichtbaarheid van couperose en het herstellen van een egale huid. Onze ervaren skinexperts bieden gespecialiseerde behandelingen om couperose effectief aan te pakken. Couperose is een aandoening waarbij de bloedvaten in het gezicht verwijd zijn, wat resulteert in zichtbare rode adertjes en een ongelijkmatige teint. We stellen een gepersonaliseerd behandelplan op dat past bij jouw wensen.

beschadigde-huid-wat-te-doen-bij-zonbeschadigde-huid-derm-medics

Beschadigde huid(barrière)

Een beschadigde huidbarrière verwijst naar een verzwakte of verstoorde functie van de buitenste laag van de huid, de epidermis genaamd. Bij Derm Medics begrijpen we dat een beschadigde huid zowel door overmatige blootstelling aan de zon als door agressieve peelingbehandelingen kan ontstaan. We bieden gespecialiseerde behandelingen om de beschadigde huid te herstellen en je te helpen weer een gezonde en stralende huid te krijgen.

pigmentatie-probleem-huid-behandeling-derm-medics

Pigmentatieproblemen

Bij Derm Medics begrijpen we dat pigmentatieproblemen zoals hyperpigmentatie, melasma en ouderdomsvlekken je zelfvertrouwen kunnen verminderen. We zijn er om je te helpen bij het verminderen van pigmentatieproblemen en het bereiken van een egale en stralende huid. Pigmentatieproblemen worden vaak veroorzaakt door overmatige productie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de kleur van onze huid. Bij Derm Medics bieden we een scala aan behandelingsoptie om de productie van melanine te reguleren en de zichtbaarheid van pigmentatieproblemen te verminderen.

littekenbehandeling-derm-medics-utrecht

Littekens/Striae

Littekens kunnen het gevolg zijn van verwondingen, operaties, acne, brandwonden of andere huidaandoeningen. Bij Derm Medics begrijpen we dat littekens zowel fysiek ongemak als emotionele impact kunnen hebben. We zijn er om je te helpen bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens en het herstellen van een gladdere en egalere huid. Onze ervaren skinexperts bieden gespecialiseerde littekenbehandelingen en benaderingen om littekens effectief aan te pakken.

huidveroudering-behandeling-derm-medics

Huidveroudering

Bij Derm Medics begrijpen we dat huidveroudering een natuurlijk proces is dat invloed kan hebben op onze huidtextuur, stevigheid en jeugdige uitstraling. We zijn er om je te helpen bij het verminderen van tekenen van huidveroudering en het herstellen van een gezonde, jeugdige huid. Onze ervaren skinexperts bieden gespecialiseerde behandelingen om huidveroudering effectief aan te pakken. Huidveroudering kan zich manifesteren in verschillende tekenen, waaronder fijne lijntjes, rimpels, verlies van elasticiteit, pigmentveranderingen en een doffe huidskleur.

milia-gerstekorrels-derm-medics

Gerstekorrels (Milia)

Milia, ook wel bekend als gerstekorrels, zijn kleine witte of gele bultjes die zich meestal vormen rond de ogen, neus, wangen en voorhoofd. Ze worden veroorzaakt door de ophoping van dode huidcellen en talg in de poriën, waardoor kleine cysten ontstaan. Milia zijn meestal onschadelijk, maar kunnen als ongewenst worden ervaren, vooral als ze zich in het gezicht bevinden.
Bij Derm Medics hebben we ervaren huidtherapeuten die gespecialiseerd zijn in het verwijderen van milia.

skintags-ouderdomswratjes-frbromen-steelwratjes-derm-medics

Fibromen/Steelwratjes

Derm Medics begrijpt dat fibromen, ook wel bekend als steelwratjes of huidtags, een veelvoorkomend cosmetisch probleem zijn dat ongemak kan veroorzaken. We bieden gespecialiseerde behandelingen om fibromen effectief te verwijderen en je huid weer glad en vrij van ongewenste gezwellen te maken. Fibromen zijn kleine, zachte gezwellen die zich op de huid vormen. Ze kunnen variëren in grootte en kleur en komen vaak voor op de nek, oksels, onderborst, liesstreek en andere delen van het lichaam. Hoewel ze meestal goedaardig zijn, kunnen ze als onaantrekkelijk of irriterend worden ervaren.

tattoo-verwijderen-derm-medics

Tattoo verwijderen

Of het nu gaat om een tattoo die niet langer gewenst is, een tattoo met ongewenste verkleuringen of een tattoo die niet meer past bij je levensstijl, we bieden gespecialiseerde behandelingen voor tattoo verwijdering. Onze huidtherapeuten zijn ervaren in het gebruik van geavanceerde laserbehandelingen om tattoos veilig en effectief te verwijderen. We maken gebruik van de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat de behandeling zo comfortabel mogelijk is en de beste resultaten worden behaald.

ongewenst-haargroei-derm-medics

Ongewenst haargroei

Ongewenst haargroei is frustrerend en ongemakkelijk, dat begrijpen we bij Derm Medics maar al te goed. Gelukkig bieden we gespecialiseerde behandelingen om ongewenst haar effectief en op lange termijn te verwijderen. Onze ervaren huidtherapeuten maken gebruik van geavanceerde technologieën om je te helpen bij het bereiken van een zijdezachte en haarvrije huid.

xanthelasma-bultjes-rondom-de-ogen-behandelen

Xanthelasma

Xanthelasma zijn gele plaques of bultjes die zich vormen op de huid rond de oogleden en worden veroorzaakt door de ophoping van vetachtige stoffen onder de huid. We bieden gespecialiseerde behandelingen om xanthelasma effectief te behandelen en te verminderen. Onze ervaren huidtherapeuten zullen een behandelplan op maat voor je opstellen, rekening houdend met de ernst van de xanthelasma en jouw individuele behoeften.

syringomen-behanbdeling-derm-medics-huidkleurige-bultjes

Syringomen

Bij Derm Medics begrijpen we dat syringomen een cosmetisch storend huidprobleem kunnen zijn. Syringomen zijn kleine, goedaardige huidtumoren die meestal voorkomen op het gezicht, met name rond de ogen. We bieden gespecialiseerde behandelingen om syringomen effectief te behandelen en te verminderen.

angioom-huid-behandeling-rode-bultjes-derm-medics

Angiomen

Bij Derm Medics begrijpen we dat angiomen een bron van zorg kunnen zijn vanwege hun zichtbaarheid op de huid. Angiomen zijn goedaardige gezwellen die ontstaan ​​uit bloedvaten en kunnen zich manifesteren als kleine rode of paarse bultjes op verschillende delen van het lichaam. We bieden gespecialiseerde behandelingen om angiomen effectief te behandelen en te verminderen, waardoor je weer een egale huid kunt krijgen.

schimmelinfecties-aan-de-nagels-behandeling-derm-medics

Schimmelnagels

Bij Derm Medics weten we dat schimmelinfecties aan de nagel een veelvoorkomend en vervelend probleem zijn. We bieden gespecialiseerde behandelingen om deze infecties effectief aan te pakken en je nagels weer gezond en mooi te maken. Schimmelinfecties aan de nagel, ook wel bekend als onychomycose, kunnen leiden tot verkleuring, verdikking, broosheid en zelfs pijnlijke nagels. Ze worden veroorzaakt door schimmels die zich graag in warme en vochtige omgevingen zoals schoenen en openbare ruimtes bevinden.

wratten-probleem-voeten-derm-medics

Wratten

Bij Derm Medics begrijpen we dat wratten vervelend en cosmetisch storend kunnen zijn. Wratten zijn kleine, ruwe gezwellen op de huid die worden veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV). We bieden gespecialiseerde behandelingen om wratten effectief te verwijderen en je huid weer glad en egaal te maken. Onze ervaren huidtherapeuten zullen een behandelplan op maat voor je opstellen, rekening houdend met de grootte, locatie en het type wrat dat je hebt.

papulosa-nigra-wratjes-op-de-huid-derm-medics

Papulosa nigra

Papulosa Nigra zijn kleine, donkerbruine tot zwarte bultjes die vaak voorkomen op het gezicht en de hals. Hoewel ze volledig onschadelijk zijn, kunnen deze bultjes als cosmetisch storend worden ervaren, vooral als ze in grotere aantallen voorkomen. Gelukkig bieden wij bij Derm Medics een effectieve oplossing om van deze bultjes af te komen.

nigrican-acanthosis-donkere-plek-in-de-huid-plooien-derm-medics

Nigricans acanthosis

We begrijpen bij Derm Medics hoe belangrijk een gezonde en stralende huid is voor uw zelfvertrouwen en welzijn. Als u te maken heeft met Acanthosis Nigricans, een huidconditie die wordt gekenmerkt door donkere, fluweelachtige verkleuringen op de huid, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren specialisten staan klaar om u te helpen met een effectieve behandeling om die ongewenste verkleuringen aan te pakken en uw huid weer in balans te brengen.

×