Meteen naar de inhoud

Sally Peel

Bent u op zoek naar een effectieve oplossing voor acne, mee-eters, verstopte poriën of een vette huid? Bij Derm Medics bieden wij salicylzuurpeelings aan als een van onze behandelingsopties om deze huidaandoeningen aan te pakken en uw huid te laten stralen.

Onze salicylzuurpeelings zijn ontworpen om de bovenste laag dode huidcellen te verwijderen en diep in de poriën door te dringen. Salicylzuur, een krachtige bèta-hydroxyzuur (BHA), staat bekend om zijn ontstekingsremmende, exfoliërende en antibacteriële eigenschappen. Door de bindingen tussen huidcellen te verbreken, bevordert salicylzuur een effectieve exfoliatie, waardoor verstopte poriën worden vrijgemaakt en de huidtextuur wordt verbeterd.

Onze skinexperts zullen uw huid zorgvuldig beoordelen en een salicylzuurpeeling aanpassen aan uw specifieke behoeften. Afhankelijk van uw huidtype en de ernst van uw huidaandoening, kunnen we een geschikte concentratie salicylzuur bepalen om de gewenste resultaten te bereiken.

Tijdens de behandeling wordt de salicylzuuroplossing gelijkmatig op uw gereinigde huid aangebracht en gedurende een bepaalde tijd gelaten. U kunt een licht prikkelend of tintelend gevoel ervaren, maar dit is normaal en van korte duur. Na de peeling neutraliseren we de oplossing en reinigen we uw huid grondig.

Het is belangrijk om te weten dat na de salicylzuurpeeling uw huid gevoeliger kan zijn voor de zon. Daarom raden we altijd het gebruik van een breedspectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF aan om uw huid te beschermen. U kunt ook enige roodheid, schilfering of droogheid ervaren na de behandeling, maar dit zal doorgaans binnen enkele dagen tot een week verdwijnen.

Onze hoogopgeleide skinexperts bij Derm Medics hebben ruime ervaring met salicylzuurpeelings en zullen ervoor zorgen dat de behandeling veilig en effectief wordt uitgevoerd. We streven ernaar om u een comfortabele en gepersonaliseerde ervaring te bieden, waarbij we uw huidverzorgingsdoelen en -behoeften centraal stellen.

Neem contact met ons op om een intake in te plannen en ontdek of een salicylzuurpeeling bij Derm Medics de juiste keuze is voor uw huid. Onze deskundige skinexperts staan klaar om u te begeleiden en te helpen bij het bereiken van een gezonde en stralende huid.

×