Meteen naar de inhoud

De schoonheidssalon in de omgeving van Rotterdam

Zoekt u in de omgeving van Rotterdam een deskundige schoonheidsspecialist? Bezoek dan de schoonheidssalon van Safae Esthetics. Als schoonheidsspecialist bieden wij u verschillende behandelingen die allemaal op een zeer professionele manier worden uitgevoerd. Hierbij kunt u onder andere denken aan behandelingen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering, acne, visagie, hairstyling, massage en permanente make-up. De eigenaren van de schoonheidssalon zijn de gediplomeerde schoonheidsspecialisten, M. Chakkouri Laroussi en Fatima Zohra Chakkouri Laroussi. Wilt u meer te weten komen over de verschillende behandelingen van onze salon? Lees dan verder of neem direct contact met ons op door vanuit Rotterdam te bellen naar 030-7512066.

Bezoek ons vanuit Rotterdam voor een rimpelbehandeling

Vrijwel iedereen die ouder wordt, krijgt te maken met rimpels. Wilt u uw rimpels laten verminderen of verdwijnen? Dan kunt u bij onze salon terecht voor een rimpelbehandeling. De rimpelbehandeling die meestal door Safae Esthetics wordt uitgevoerd, heet de mesotherapie. De schoonheidsspecialist zal tijdens de mesotherapie het zogenaamde hyaluronzuur inspuiten met een mesogunsystem. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor. Dit verkleint de kans op een allergische reactie. Mesotherapie vermindert of verwijdert de kleine en middelgrote rimpels. Bezoek vanuit Rotterdam onze salon voor een consult en meer informatie over de mogelijkheden.

Een juiste en pijnloze huidbehandeling

Heeft u last van huidproblemen zoals pigmentvlekken of acne en bent u op zoek naar een juiste behandeling? Dan bent u in onze kliniek nabij Rotterdam aan het goede adres. Bij Safae Esthetics verwijderen wij op de juiste methode uw pigmentvlekken of acne. Daardoor dragen wij eraan bij om uw huid op een pijnloze en juiste manier te verbeteren.

Medische pedicure in de buurt van Rotterdam

Naast een cosmetische behandeling aan uw voeten, kunt u bij Safae Esthetics ook terecht voor een medische pedicure. Heeft u last heeft van voetproblemen, zoals kalknagels of likdoorns? Dan kunnen onze specialisten u zorgvuldig behandelen. Doordat onze specialisten altijd zorgvuldig te werk gaan, wordt een medische pedicure altijd pijnloos uitgevoerd.

Het aanbrengen van permanente make-up

Ook voor het aanbrengen van permanente make-up, bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens een behandeling zal de schoonheidsspecialist met een flinterdunne naald een speciaal en veilig pigment onder het huidoppervlak aanbrengen. Anders dan een tatoeage, wordt permanente make-up naar verloop van tijd lichter. De pigmentatie van de make-up blijft twee tot vijf jaar mooi. Neem contact op met onze schoonheidssalon vanuit Rotterdam via onderstaande gegevens voor meer informatie.

Ontharingsbehandeling bij onze schoonheidssalon

Bent u in Rotterdam van plan uw haren permanent te laten verwijderen? Safae Esthetics zorgt voor een professionele ontharingsbehandeling. U kunt bij ons kiezen uit IPL ontharing, elektrisch ontharen en harsen. Tijdens een IPL behandeling wordt het haar duurzaam vernietigd met behulp van lichtflitsen. Elektrisch ontharen houdt in dat een minuscuul naaldje de storende haartjes ‘definitief’ verwijdert. Iedere behandeling heeft zijn voor- en nadelen. Laat u adviseren door onze schoonheidsspecialist en ontdek welke behandeling het beste bij u past.

Rotterdam

Lippen opvullen met lip fillers

In onze kliniek in de buurt van Rotterdam kunnen wij uw lippen op een natuurlijke manier mooier en volumineuzer maken. Lippen opvullen gebeurt met zogenaamde lip fillers. Hierbij worden lichaamseigen stoffen geïnjecteerd. Daardoor is de kans op een allergische reactie uiterst klein. Het resultaat van lippen opvullen is meteen voor u en anderen te zien, namelijk een natuurlijke en volle lip.

Een Oosterse cupping massage nabij Rotterdam

Kom voor een ontspannende massage die blokkades in energiestromen opheftlangs bij Safae Esthetics in Utrecht. Daar bieden wij u een Cupping massage aan. Dit komt af van het Arabische geneeskundige Hijama. Hijama is een vorm van massage waarbij glazen of plastic kopjes op het lichaam geplaatst worden. Deze worden vacuüm getrokken aan het lichaam. Daardoor krijgt het lichaam een betere doorbloeding en worden afvalstoffen beter afgevoerd.

Bel of mail vanuit Rotterdam onze schoonheidsspecialist

Heeft u in Rotterdam behoefte aan een rimpelbehandeling, ontharingsbehandeling of permanente make-up? Of wilt u meer te weten komen over de verschillende andere behandelingen bij onze schoonheidssalon? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030-7512066. Mailen kunt u doen naar info@dermmedics.nl. Wij willen u vanuit Rotterdam graag verwelkomen in onze schoonheidssalon.

×