Meteen naar de inhoud

De juiste rimpelbehandeling tegen huidveroudering

Bent u op zoek naar een gezonde en prettige rimpelbehandeling? Kom dan naar cosmetisch instituut Safae Esthetics. Wij bieden mesotherapie aan. Hierbij worden lichaamseigen stoffen in de middelste huidlaag ingebracht. Deze stoffen, elastine, collageen en hyaluronzuur, nemen af naarmate we ouder worden. En dat veroorzaakt ontsierende rimpels. De behandeling is vrijwel pijnloos en er treden geen blijvende bijwerkingen op. Bent u hier benieuwd naar? Maak via 030-7512066 een afspraak voor een rimpelbehandeling bij Safae Esthetics.

Meer informatie over onze rimpelbehandeling

Onze rimpelbehandeling, bekend onder de naam mesotherapie, is farmaceutisch erkend, veilig en zeer effectief. Al na één behandeling ziet u al een enorm resultaat. Zeker de fijne lijntjes worden veel zachter. In veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig. De effecten van mesotherapie ogen zeer natuurlijk. Een behandeling duurt slechts 15-20 minuten. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de zones die behandeld worden. Het kan, voor het mooiste effect, nodig zijn de behandeling enkele malen te herhalen. Zo ontstaat precies het gewenste resultaat. Welke zones wilt u laten behandelen? Wij bespreken graag met u wat er zoal mogelijk is.

De behandelmethode

Om het gebrek aan hyaluronzuur, collageen en elastine aan te vullen, worden deze stoffen door middel van kleine, snelle prikjes in een hoge dosis aangebracht in uw huid. In de complexe vloeistof zitten tevens zuivere en effectieve ingrediënten, zoals vitaminen, mineralen, antioxidanten en eiwitten. De samenstelling van alle afzonderlijke stoffen wordt precies op u afgestemd. Voor het toepassen van de vloeistof gebruiken wij de meso-gun van het merk Ecuri Cosmetics. Deze is voorzien van een intelligent systeem dat zelf bepaalt hoeveel hyaluronzuur ingebracht moet worden. Hierdoor is de kans op teveel of te weinig zeer verkleind. De kans op blauwe plekken en zwellingen is daardoor ook minimaal.

Redenen voor een rimpelbehandeling

Rimpels kunnen overal ontstaan op uw gezicht, hals of decolleté. Al deze plekken zijn prima te behandelen met mesotherapie. Denk aan het lipvolume. Hoe ouder we worden, hoe smaller en dunner de lipper. Dit geldt ook voor de huid rondom de mond. Rimpels ontstaan op een gegeven moment vaak ook rond de ogen. Denk aan kraaienpootjes en fronslijnen. En dan zijn er nog de neuslipplooien en rimpels op de kin en kaaklijn. Wij kunnen uw volledige gezichtsvolume en uitstraling versterken. Maak hiervoor een afspraak met ons.

Rimpelbehandeling

Behoefte aan een rimpelbehandeling?

Wilt u meer weten over onze rimpelbehandeling? Of wilt u direct een afspraak boeken? U bereikt Safae Esthetics via telefoonnummer 030-7512066, e-mailadres info@dermmedics.nl of vul ons online contactformulier in. Dankzij onze rimpelbehandeling is uw huid weer met jaren verjongd.

×