Meteen naar de inhoud
Radiofrequentie Micro-Needling Derm Medics

Cutera RF Micro-Needling

Voor de verslapte en littekenhuid

Cutera Secret RF Micro-Needling is een veelzijdige en innovatieve huidverjongingsbehandeling die een breed scala aan huidproblemen effectief kan aanpakken. Deze geavanceerde technologie combineert micro-naalden met radiofrequentie (RF) energie om op meerdere fronten de tekenen van veroudering en andere huidproblemen aan te pakken.

Cutera Secret RF Micro-Needling bij Derm Medics

Derm Medics, waar we met trots de Cutera Secret RF Micro-Needling behandeling aanbieden, een revolutionaire benadering van huidverjonging die verder gaat dan oppervlakkige oplossingen. Deze geavanceerde behandeling combineert micro-naalden met radiofrequentie (RF) energie om de huid te transformeren en cliënten een uitgebreide oplossing te bieden voor diverse huidproblemen.

Wat doet Cutera Secret RF Micro-Needling?

De Cutera Secret RF Micro-Needling behandeling is ontworpen om de natuurlijke genezingsmechanismen van de huid te activeren en te stimuleren. Micro-naalden, geavanceerd en met precisie toegepast, creëren microkanaaltjes in de huid, terwijl tegelijkertijd gecontroleerde radiofrequentie-energie wordt afgegeven. Deze combinatie resulteert in een krachtige stimulatie van collageen- en elastineproductie, waardoor de huid aanzienlijk wordt verjongd.

Waar is Cutera Secret RF Micro-Needling allemaal goed voor?

De veelzijdigheid van de Cutera Secret RF Micro-Needling behandeling maakt het geschikt voor een breed scala aan huidproblemen. Van het verminderen van fijne lijntjes en rimpels tot het verbeteren van huidtextuur, het vervagen van littekens en het verminderen van pigmentatieproblemen, deze behandeling biedt een allesomvattende oplossing voor huidverjonging.

 • Fijne Lijntjes en Rimpels: De stimulatie van collageen zorgt voor een aanzienlijke vermindering van fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid er gladder en jeugdiger uitziet.
 • Huidverslapping: De combinatie van micro-naalden en RF-energie draagt bij aan een verbeterde huidelasticiteit, wat resulteert in een stevigere en strakkere huid.
 • Littekens: Cutera Secret RF Micro-Needling is effectief bij het verminderen van de verschijning van acne littekens, chirurgische littekens en andere soorten littekens, ook Striae.
 • Pigmentatieproblemen: Door de vernieuwing van huidcellen helpt de behandeling bij het verminderen van hyperpigmentatie, zonneschade en ouderdomsvlekken, waardoor een egalere teint ontstaat.

Voor wie is Cutera Secret RF Micro-Needling geschikt?

De Cutera Secret RF Micro-Needling behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen die streven naar een jeugdiger, gladdere en gezondere huid. Of u nu te maken heeft met tekenen van veroudering, huidverslapping, littekens of pigmentatieproblemen, deze behandeling biedt een op maat gemaakte oplossing voor diverse huidtypes en condities.

Wat kun je verwachten van de behandelingen?

Voorafgaand aan de behandeling zal een van onze ervaren professionals een grondige huidanalyse uitvoeren en uw specifieke doelen bespreken. Tijdens de behandeling wordt een speciaal ontworpen handstuk gebruikt om de micro-naalden met precisie aan te brengen, terwijl de geïntegreerde RF-technologie zorgt voor optimale resultaten. Na de behandeling krijgt u gedetailleerde nazorginstructies, maar over het algemeen staat Cutera Secret RF Micro-Needling bekend om de minimale downtime, waardoor u snel kunt terugkeren naar uw dagelijkse activiteiten.

Waar moet je rekening mee houden?

Hoewel Cutera Secret RF Micro-Needling een relatief comfortabele behandeling kan zijn, kunnen er na de sessie milde roodheid en zwelling optreden. Het is essentieel om de verstrekte nazorginstructies te volgen, zoals het gebruik van zonnebrandcrème en het vermijden van intensieve blootstelling aan de zon. Dit bevordert een snel en optimaal herstel.

Twijfels of wil je meer info? Neem contact met ons op!

Bij Derm Medics begrijpen we dat het kiezen van een huidbehandeling een belangrijke beslissing is. Als u twijfels heeft of meer informatie nodig heeft over Cutera Secret RF Micro-Needling, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Onze toegewijde professionals staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de beste keuze voor uw huidbehoeften.

Kies voor een stralende, jeugdige huid met Cutera Secret RF Micro-Needling bij Derm Medics. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze praktijk en samen te werken aan uw natuurlijke schoonheid.

Duur Prijs

RF Micro-Needling gelaat

RF Micro-Needling 1 zone

RF Micro-Needling 2 zones

RF Micro-Needling 3 zones

45 min.

60 min.

75 min.

90 min.

€ 175,00

€ 190,00

€ 230,00

€ 290,00

 

Cutera Secret RF Micro-Needling bij Derm Medics

Wat maakt de Cutera Secret RF Micro-Needling uniek bij Derm Medics?

 1. Gepersonaliseerde Behandelingen: Bij Derm Medics begrijpen we dat elke huid uniek is. Onze getrainde professionals passen de Cutera Secret RF Micro-Needling behandeling aan op uw specifieke huidtype, behoeften en doelen. Hierdoor kunnen we optimale resultaten behalen en uw natuurlijke schoonheid verbeteren.
 2. Cutera’s Geavanceerde Technologie: De Cutera Secret RF is ontworpen met geavanceerde technologie om de behandeling veilig en effectief te maken. De micro-naalden worden nauwkeurig aangebracht om microkanaaltjes te creëren, terwijl de RF-energie diep doordringt om de collageenproductie te stimuleren en de huid te verstrakken.
 3. Minimale Downtime: Cutera Secret RF Micro-Needling staat bekend om zijn snelle hersteltijd. U kunt snel terugkeren naar uw dagelijkse activiteiten, met slechts minimale roodheid en zwelling na de behandeling.
 4. Brede Toepasbaarheid: Deze behandeling is geschikt voor verschillende huidproblemen, waaronder fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping, littekens en pigmentatieproblemen. Het biedt een alomvattende aanpak voor huidverjonging.

Voordelen van Cutera Secret RF Micro-Needling:

 1. Collageenstimulatie: De behandeling bevordert de natuurlijke aanmaak van collageen, wat resulteert in een stevigere en jeugdiger ogende huid.
 2. Huidverstrakking: Door de combinatie van micro-naalden en RF-energie wordt de huid merkbaar strakker en gladder.
 3. Verbetering van Huidtextuur: Fijne lijntjes, rimpels en ongelijkmatige huidtextuur worden aanzienlijk verminderd, waardoor de huid er frisser en gezonder uitziet.
 4. Pigmentatievermindering: Cutera Secret RF Micro-Needling helpt bij het verminderen van pigmentatieproblemen, zoals zonneschade en ouderdomsvlekken, voor een egale teint.
 5. Langdurige Resultaten: Met een reeks behandelingen kunt u langdurige resultaten ervaren, waardoor uw huid er jonger en levendiger uitziet.

Bij Derm Medics geloven we in de kracht van geavanceerde technologieën om onze cliënten de best mogelijke resultaten te bieden. Ontdek de voordelen van Cutera Secret RF Micro-Needling en neem vandaag nog contact met ons op voor een consult. We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een stralende en jeugdige huid.

De Cutera Secret RF Micro-Needling behandeling

Deze peeling staat bekend om zijn verbazingwekkende resultaten en kan je huid een ware boost geven. Nieuwsgierig naar de Bio-Peeling en wil je graag deze professionele behandeling ondergaan?

Meest gestelde vragen over de Cutera Secret RF Micro-Needling behandeling

Hoe vaak mag ik een Cutera Secret RF Micro-Needling behandeling ondergaan?

De frequentie van Cutera Secret RF Micro-Needling behandelingen varieert afhankelijk van uw specifieke huidconditie en de doelen die u wilt bereiken. Over het algemeen wordt aanbevolen om een reeks behandelingen te volgen, meestal met tussenpozen van 2 tot 4 weken. Uw huidverzorgingsspecialist bij Derm Medics zal een behandelplan opstellen op basis van uw individuele behoeften.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Is de Cutera Secret RF Micro-Needling een gevoelige/pijnlijke behandeling?

De mate van gevoeligheid tijdens de Cutera Secret RF Micro-Needling behandeling kan variëren van persoon tot persoon. Voorafgaand aan de behandeling kan een verdovende crème worden aangebracht om eventueel ongemak te minimaliseren. Tijdens de procedure kunt u een licht prikkelend gevoel ervaren, maar de meeste mensen beschrijven het als goed te verdragen.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Ben ik aantoonbaar na de Cutera Secret RF Micro-Needling behandeling?

Direct na de behandeling kan uw huid enigszins rood zijn, vergelijkbaar met een milde zonverbranding. Dit roodheidseffect verdwijnt meestal binnen enkele uren tot een dag. Gedurende deze tijd kunt u na 24u eventueel make-up gebruiken om de roodheid te camoufleren.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Gaat mijn huid schilferen na de Cutera Secret RF Micro-Needling behandeling?

Lichte schilfering of afschilfering van de huid kan optreden na Cutera Secret RF Micro-Needling, wat een normaal onderdeel is van het vernieuwingsproces van de huid. Dit kan enkele dagen tot een week duren. Mocht er sprake zijn van veel huidschilfering, breng dan de Rescue Relief crème aan dat u van uw behandelaar heeft meegekregen. Uw huidverzorgingsspecialist zal u altijd voorzien van specifieke nazorginstructies om uw huid tijdens dit proces te ondersteunen.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Mag ik sporten/zwemmen of in de sauna na de Cutera Secret RF Micro-Needling behandeling?

Het wordt over het algemeen aanbevolen om intensieve fysieke activiteiten, zwemmen en sauna’s gedurende de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling te vermijden om het herstelproces van de huid niet te verstoren.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Waarom moet ik 2 liter water drinken?

Voldoende water drinken na de behandeling is belangrijk omdat het helpt om de hydratatie van de huid te bevorderen en het herstelproces te ondersteunen. Hydratatie speelt een cruciale rol bij het behouden van een gezonde en stralende huid.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Ik wil onder de zonnebank, of in de zon liggen, kan dit?

Na de Cutera Secret RF Micro-Needling behandeling ondergaat je huid een regeneratieproces, waarbij nieuwe huidcellen zich vormen en de bovenste huidlaag vernieuwt. Tijdens deze herstelperiode is het van essentieel belang om gedurende de eerste 10 dagen voorzichtig te zijn met blootstelling aan zonlicht, of het nu natuurlijk zonlicht is of kunstmatige UV-straling in een zonnebank. Dit is om verschillende redenen:

 1. Risico op Verbranding: De vernieuwende huid is gevoeliger en kwetsbaarder voor de schadelijke effecten van UV-straling. Als je tijdens deze periode onder de zonnebank gaat of te veel onbeschermde tijd in de zon doorbrengt, loop je een aanzienlijk risico op zonnebrand.
 2. Hyperpigmentatie: De gevoelige huid na een Bio-Peeling is ook vatbaarder voor hyperpigmentatie, wat kan leiden tot ongewenste donkere vlekken op de huid. Dit kan voorkomen worden door je huid te beschermen tegen overmatige blootstelling aan zonlicht.

Tijdens deze herstelperiode moet je extra voorzichtig zijn en overmatige blootstelling aan de zon vermijden. Hier zijn enkele aanvullende tips:

 • Zonnebrandcrème: Breng dagelijks een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan als laatste stap in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Dit beschermt je huid tegen schadelijke UVA- en UVB-straling, evenals vrije radicalen die huidveroudering kunnen versnellen.
 • Beschermende kleding: Draag indien mogelijk beschermende kleding, zoals een hoed en lange mouwen, om je huid te beschermen tegen direct zonlicht.
 • Beperk de tijd in de zon: Als je niet kunt vermijden om buiten te zijn, beperk dan de tijd die je in de zon doorbrengt, vooral tijdens de heetste uren van de dag.
 • Vermijd zonnebanken: Het wordt sterk aanbevolen om zonnebanken volledig te vermijden gedurende deze herstelperiode.

Door deze voorzorgsmaatregelen te nemen, help je je huid optimaal te herstellen en beschermen terwijl ze zich vernieuwt na de Cutera Secret RF Micro-Needling behandeling, waardoor je de beste resultaten kunt bereiken en toekomstige huidproblemen kunt voorkomen.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Kan ik een reactie krijgen op de Cutera Secret RF Micro-Needling behandeling?

In het algemeen is Cutera Secret RF Micro-Needling veilig en effectief. Bijwerkingen zijn over het algemeen mild en van voorbijgaande aard, zoals roodheid en zwelling. Ernstige reacties zijn zeldzaam. Het is echter belangrijk om eventuele medische geschiedenis en huidcondities te bespreken met uw behandelaar om mogelijke risico’s te minimaliseren.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Mag de Cutera Secret RF Micro-Needling behandeling ook bij Rosacea/Couperose?

Het is raadzaam om Cutera Secret RF Micro-Needling te vermijden als u last heeft van actieve eczeem, rosacea of ernstige couperose. Uw huidverzorgingsspecialist zal uw huidconditie beoordelen en adviseren of de behandeling geschikt is.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Kan de Cutera Secret RF Micro-Needling behandeling ook uitgevoerd worden bij huidtype 3 en donkerder??

Cutera Secret RF Micro-Needling is doorgaans veilig voor verschillende huidtypes, inclusief huidtype 3 en donkerder. De behandeling brengt namelijk geen nevenschade met zich mee. Echter, individuele reacties kunnen variëren, en het is essentieel om uw huidtype en medische geschiedenis te bespreken met een van onze specialisten om mogelijke risico’s te beoordelen en aanpassingen te maken indien nodig.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Shop direct jouw skincare!

In onze webshop vind je een scala aan producten, waaronder cleansers, serums, moisturizers, zonnebrandcrèmes, tools en meer. Elk product is zorgvuldig geselecteerd op basis van de effectiviteit van de ingrediënten en de wetenschappelijk bewezen resultaten. Of je nu op zoek bent naar anti-aging producten, hydraterende formules of specifieke oplossingen voor huid-, nagelproblemen, bij Derm Medics hebben we de juiste producten voor jou

Onze behandelingen

Medische huidverbetering

Bij Derm Medics bieden we geavanceerde medische huidverbeteringsbehandelingen die uw huid naar een hoger niveau tillen. We begrijpen dat uw huid een weerspiegeling is van uw algehele gezondheid en welzijn, en daarom streven we ernaar om uw huid te transformeren en te laten stralen.

Onze medische huidverbeteringsbehandelingen zijn ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken en tegelijkertijd de algehele conditie van uw huid te verbeteren. Of u nu last heeft van fijne lijntjes en rimpels, pigmentatieproblemen, acne littekens, een doffe teint of andere huidimperfecties, wij hebben de expertise en technologie om u te helpen.

Cosmetische huidverbetering

Bij Derm Medics begrijpen we hoe belangrijk een stralende huid is voor het bereiken van een mooie, gezonde gloed. Daarom bieden we een scala aan cosmetische huidverbeteringsbehandelingen die specifiek zijn ontworpen om uw huid te laten stralen.

Onze ervaren team van huidspecialisten zal uw huid grondig analyseren en een persoonlijk behandelplan opstellen om uw gewenste “glow” te bereiken. Of u nu last heeft van een doffe teint, ongelijkmatige huidtextuur, vermoeide huid of andere huidimperfecties, wij hebben de oplossingen om uw huid nieuw leven in te blazen en een prachtige gloed te creëren.

Nagelafwijkingen
& voetproblemen

Bij Derm Medics begrijpen we dat nagelafwijkingen en voetproblemen veel ongemak kunnen veroorzaken. Daarom bieden we gespecialiseerde oplossingen voor nagelreconstructies en een breed scala aan behandelingen om u te helpen uw voeten gezond en mooi te houden.

Onze deskundige medische pedicure hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelafwijkingen en voetproblemen. Of u nu last heeft van schimmelnagels, beschadigde nagels, ingegroeide teennagels, eeltvorming of andere nagel- en voetgerelateerde aandoeningen, wij hebben de oplossingen om u te helpen.

Hoe ervaren klanten Derm Medics?

Bekijk direct onze reviews

×