Meteen naar de inhoud

Zorgvuldig en veilig pigmentvlekken verwijderen

Heeft u last van pigmentvlekken? De specialisten van Safae Esthetics kunnen deze op verschillende, veilige manieren verwijderen. Pigment is een kleurstof die ook wel melanine wordt genoemd. Het geeft kleur aan haren, ogen en de huid. Pigment draagt vele positieve eigenschappen. Zo beschermt het tegen de UV-straling die in zonlicht zit. Daarnaast zorgt pigment ervoor dat u een kleurtje krijgt in de zon. Echter, te veel ophoping aan pigment is ongezond en kan donkere vlekken op de huid creëren. In dat geval wordt er vaak voor gekozen pigmentvlekken te verwijderen.

Verschillende soorten pigmentvlekken

Er zijn 9 verschillende soorten pigmentvlekken. Denk aan sproeten of ouderdomsvlekken. Of pigmentvlekjes die achterblijven na een puistje of ontsteking. Ook kunnen er donkere kringen ontstaan onder de ogen. De grote vlekken, chloasma’s, komen vaak voor ter hoogte van de jukbeenderen of op de bovenlip en voorhoofd. Vaak bevinden vlekken zich op een droge, vette huid of op een huid met grove poriën. Kortom, er zijn verschillende soorten vlekken met verschillende behandelmethoden. Neem contact met ons op om de juiste methode te selecteren.

Het verwijderen van pigmentvlekken

Er zijn veel verschillende soorten pigment en dito behandelingen. Niet alle vlekken zijn eenvoudig weg te krijgen. Meestal is het heel gecompliceerd. De oorzaak is bepalend of de soort geheel weggaat of aanzienlijk verminderd kan worden. Met de producten van Alexandre Fabelle kunt u sommige pigmentvlekken totaal en enkele soorten zo goed als laten verdwijnen. Hiervoor moeten de producten juist en getrouw gebruikt worden. Bij Safae kunt u terecht voor de producten en behandelingen van Alexandre Fabelle. Laat ons uw gezicht analyseren en wij verwijderen uw vlekken zo goed mogelijk.

pigmentvlekken verwijderen

Cosmetisch verwijderen met IPL

Vlekken laten verwijderen, puur omdat u dat mooier vindt, is mogelijk met IPL. Dit werkt eenvoudig en pijnloos. Dankzij pulserend licht over te brengen op de huid, zal deze gezonder, frisser en jonger tonen. Zeker in combinatie met bijvoorbeeld een aanvullende crème of behandeling, zal het effect prachtig zijn. Meestal heeft u 5 behandelingen nodig, met tussenpozen van 4 weken. Heeft u kwaadaardige vlekken? Dan verwijzen wij u door naar de huisarts. Sowieso zijn niet alle vlekken te verwijderen. Voel u vrij om bij ons langs te komen voor advies of bij vragen. We helpen u graag verder. We kunnen altijd een proefstukje proberen of we overleggen over de mogelijkheden.

Genoeg van uw pigmentvlekken?

Maak een afspraak met Safae Esthetics als u uw pigmentvlekken wilt laten verwijderen. Vul ons online contactformulier in, bel naar 030-7512066 of stuur een e-mail naar info@dermmedics.nl. Onze specialisten zijn zeer ervaren in pigmentvlekken verwijderen.

×