Meteen naar de inhoud

Permanente make up: dé uitkomst!

Heeft u weinig tot geen wenkbrauw beharing? Of wilt u wellicht vollere lippen? Dan is permanente make up dé uitkomst voor u! Kom naar schoonheidssalon Safae Esthetics en laat u verrassen door de mogelijkheden van deze make up in permanente vorm. Op deze pagina leest u meer informatie. Bent u geïnteresseerd in een dergelijke behandeling? Neem dan contact op met onze schoonheidssalon, zodat we de mogelijkheden en onze werkwijze met u uitvoerig kunnen bespreken.

Voor wie is permanente make up geschikt?

Uw ogen, lippen en wenkbrauwen zijn uw visitekaartje! Immers, ze vormen het kader waarmee uw gezicht uitstraling krijgt. Bent u echter helaas niet gezegend met volle wenkbrauwen of een sprekende oogopslag? Of zou u uw lippen wel wat meer volume willen geven? Dan is permanente make up zeker iets voor u. Ook wanneer u ‘s ochtends tijd wil besparen en niet lang voor de spiegel wilt staan om uzelf op te maken, is permanente make up ideaal. Tevens is permanente make up een uitkomst voor mensen die door ziekte of een medische behandeling te maken hebben gehad met haaruitval. Schoonheidssalon Safae Esthetics biedt maatwerk in permanente make up en we bespreken dan ook graag met u wat uw wensen zijn op dit gebied.

De behandeling

Wanneer u een behandeling voor permanente make up wenst bij schoonheidssalon Safae Esthetics, bespreken we middels een intakegesprek wat uw wensen zijn. Vorm en kleur worden tevens besproken en er wordt een advies gegeven. Met een huidvriendelijke inkt die pigmenten bevat worden op natuurlijke wijze bijvoorbeeld de haartjes van de wenkbrauw nagebootst. Deze zogenaamde 3D Stroke techniek geeft een zeer natuurlijk resultaat. Na een aantal weken vindt een nabehandeling plaats, om desgewenst correcties aan te brengen. Uiteindelijk blijft het pigment anderhalf tot twee jaar goed zitten, waarna er eventueel bijgewerkt kan worden.

permanente make up

Hygiëne en veiligheid

In onze schoonheidssalon, zeker bij het zetten van permanente make up werken wij altijd volgens de geldende regels en eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Apparatuur en werkmiddelen worden altijd steriel gebruikt.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over een permanente make up behandeling in onze salon? Maak dan eens een afspraak voor een kennismakingsgesprek en bel ons op telefoonnummer: 030-7512066 of mail naar info@dermmedics.nl. Voor permanente make up bent u bij ons aan het juiste adres.

×