Meteen naar de inhoud

Het is tegenwoordig ontzettend populair om permanente make-up (PMU) te laten zetten. Het plaatsen van permanente make-up lijkt op het zetten van een tatoeage, maar de techniek is iets anders. Het pigment wordt oppervlakkiger in de huid gebracht en de gebruikte pigmenten zijn vaak een mix van kleuren met als doel: de kleur ontwikkelen die het beste bij de huid past.

Door de populariteit van het zetten van permanente make-up is óók het weghalen van permanente make-up flink gestegen. Wij helpen je graag bij het verwijderen door middel van laser.

Welke soorten permanente make-up kunt u laten verwijderen bij Safae Esthetics?

Er worden verschillende typen permanente make-up onderscheiden. De meest voorkomende vormen zijn;

  • Wenkbrauwen, deze kunnen heel erg mooi worden gezet met permanente make-up. Er zijn verschillende technieken: er kunnen kleine haartjes tussen de eigen haren worden aangebracht (hairstroke) of er kan voor een poederachtige opvulling van de hele wenkbrauw worden gekozen.
  • Lipliner wordt vaak gebruikt om de contouren van de lippen te versterken of om de lippen iets voller te laten lijken. Soms wordt ervoor gekozen om de lippen in zijn geheel te kleuren met permanente make-up.
  • Medische pigmentatie kan op veel verschillende manieren worden ingezet. Zo kunnen littekens met een afwijkende kleur worden opgevuld met de eigen huidskleur. Ook wordt er gebruik gemaakt van medische pigmentatie bij het reconstrueren van de tepel na een operatie als gevolg van borstkanker.

Het resultaat

Het resultaat van 1 behandeling is zichtbaar na 4 weken. Houd er rekening mee dat er bij het behandelen van een tatoeage meerdere behandelingen nodig zijn. De richtlijn bij het behandelen van tatoeages ligt tussen de 5 tot 15 behandelingen. Wij hanteren een richtlijn, het daadwerkelijk verwijderen vaneen tatoeage is van meerdere factoren afhankelijk zoals;  laserkeuze (Picolaser of Q-switched laser)kleur van de inkt, diepte van de inkt, manier van zetten en locatie op het lichaam. Onze specialist heeft u hier tijdens het consult uitleg over geven.

×