Meteen naar de inhoud

Behoefte aan permanente eyeliner?

Met permanente make-up verfraait u de uitstraling van uw ogen. Onze eyeliner behandeling is zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met het aanbrengen van een strakke lijn. Bent u allergisch voor make-up, heeft u last van tranende ogen, sport u veel, draagt u contactlenzen of een bril of heeft u zeer dunne of geen wimpers? Ook dan biedt onze behandeling de uitkomst. Maak een afspraak met Safae Esthetics. Wij helpen u graag aan permanente eyeliner.

Permanente make-up aanbrengen

Het aanbrengen van een eyeliner is de makkelijkste manier om uw ogen een mooie uitstraling te geven. Kies voor gemak, kies voor een permanente variant. Dit creëren we door tussen de wimperhaartjes een kleur te pigmenteren. Samen met u nemen we de tijd om de kleur en de vorm van de lijn te bepalen. Wilt u alleen een lijntje boven of liever boven én onder de ogen? Wenst u een subtiel lijntje of juist een bredere? De keus is aan u. Weet u niet precies wat het beste past bij uw gezicht en uitstraling? Laat u dan desgewenst adviseren. Een lijntje rond de ogen kan namelijk de vorm van het oog enigszins corrigeren. Zo kan er een liftend effect van de ogen ontstaan. Kleine ogen kunnen daardoor optisch groter lijken.

De prijzen van onze permanente make-up behandelingen

Hierbij onze prijzen voor het aanbrengen van eyeliner:

  • Onder € 142,50
  • Boven € 165,00
  • Boven breed € 190,00
  • Boven en onder € 275,00
  • Opfrissen (per onderdeel) € 95,00

Waarom kiezen voor eyeliner van Safae Esthetics?

U wilt natuurlijk geen blijvende eyeliner aan laten brengen door onervaren hobbyisten. Kies daarom voor Safae Esthetics. Safae Esthetics werkt uitsluitend met de beste pigmenten en apparatuur om het mooiste resultaat te bereiken. Het gaat er namelijk om dat u niet alleen direct na de behandeling van het resultaat geniet, maar tevens ook het jaar erop! U weet zeker dat u met professionele en vakkundige specialisten van doen heeft. Maak direct een afspraak of benader ons voor meer informatie.

permanente-eyeliner

Interesse in permanente make-up?

Heeft u behoefte aan permanente eyeliner? Neem dan contact met ons op. Vul uw gegevens in op ons online contactformulier, bel naar 030-7512066 of stuur een e-mail naar info@dermmedics.nl. Onze specialisten brengen graag permanente eyeliner bij u aan.

×