Meteen naar de inhoud

PEEL-DEAL%

De feestdagen staan alweer voor de boeg, aan alle details wordt gedacht voor de, namelijk de cadeautjes en het diner… Maar ben jij wel ready voor de feestdagen en wat dacht je van Oudjaarsavond? Tijdens de decembermaand deelt Safae Esthetics mooie kortingen uit zodat jij met de feestdagen kunt genieten van een stralende huid!  Onze chemische peelings zorgen ervoor dat jij het jaar met een prachtige huid kan afsluiten! Om Oud en Nieuw nog feestelijker en sprankelend te maken, krijg je in de gehele maand december 15% korting op maar liefst àlle chemische peeling behandelingen.

Met een stralende huid Oud & Nieuw vieren!

Maak nu een afspraak en ontvang 15% korting op letterlijk alle chemische peeling behandelingen bij Safae Esthetics in de maand december!

Voorwaarden:
Je doet mee aan de eindejaarsactie voor het verkrijgen van een stralende huid, waarop je 15% korting krijgt op een chemische peeling behandeling naar keuze (TCA Peel, Gentle Pigment Peel, Botanical Peel, Salicylic Acid Peel en Glycolic Acid Peel).

  • Deze actie is alleen geldig wanneer je de behandeling boekt in de maand december 2019. Ook de behandeling zelf dient in deze maand plaats te vinden;
  • Deze korting is niet geldig op de BIO-PEELING;
  • Deze korting is alleen geldig indien je bij het maken van de afspraak aangegeven hebt gebruik te willen maken van deze actie;
  • Er zijn meerdere peeling behandelingen met korting per cliënt mogelijk gedurende de actieperiode;
  • Deze korting in niet geldig in combinatie met andere eventuele aanbiedingen, promoties en kortingen;
  • Abonnementen zijn uitgesloten van deze kortingsactie;
  • Deze korting is niet inwisselbaar tegen contanten.
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×