Meteen naar de inhoud

Eye Treatment

De ogen zijn ontzettend belangrijk wanneer het gaat om uw welzijn. Er is van alles zichtbaar vanuit de ogen van de mens. We kunnen zien wanneer iemand, vermoeid, verdrietig, vrolijk en gelukkig is. Het is dan ook vervelend dat u dagelijkse een vermoeide blik heeft terwijl u toch uitgerust bent. Donkere kringen onder de ogen doen u ouder lijken dan dat u werkelijk bent en vele mensen hebben hier helaas veel last van.

De huid rondom de ogen is heel delicaat en vereist dus andere zorg dan het gelaat. Daardoor hebben wij bij Derm Medics een aparte oogbehandeling ontwikkeld zodat we de ogen kunnen behandelen.

Heeft u genoeg van de volgende klachten:

  • Kraaienpootjes;
  • Wallen onder de ogen/vochtophoping onder de ogen;
  • Hangende oogleden/verslapte huid;
  • Donkere kringen onder de ogen;
  • Vochtarme oogleden/rimpelige oogleden.

En wilt u weer een frisse en stralende blik? Dan is deze behandeling geschikt voor u!

De RadioFrequentie tijdens de behandeling zorgen ervoor dat het actieve collageen en hyaluronserum de huid in wordt geïmpregneerd.
Hierdoor wordt het actieve collageen en hyaluronserum optimaal geabsorbeerd voor de beste resultaten.

Deze behandeling is pijnvrij, geheel ontspannend en bevat geen naalden e.d.

Duur Prijs
Eye Treatment met RF 45 min. € 55,00

 

Let op! Deze behandeling is geen alternatief voor een filler-behandeling betreft een te diepe traangoot. Wanneer u te kampen heeft van te diepe traangoten zal een filler-behandeling bij uitstek de meest geschikte behandeling zijn. 

Voor meer informatie betreft de meest effectieve non-chirurgische behandeling tegen de hangende/rimpelige oogleden, kunt u klikken op ”Hot Plasma Eye Lift Treatment”.

Klik op ”Wenkbrauwen en Wimpers” als u geïnteresseerd bent in o.a. het modelleren van de wenkbrauwen.

Bent u geïnteresseerd in permanente make-up? Klik dan op ”Permanent Make-up’ voor meer informatie over de mogelijke behandelingen.

×