Meteen naar de inhoud

De schoonheidssalon die u zoekt nabij Nieuwegein

Onze schoonheidssalon biedt meerdere schoonheidsbehandelingen aan. U kunt hierbij denken aan huidverbetering, bio peeling, permanente make-up en huidverzorging. Maar wij bieden veel meer aan dan wat wij net beschreven. De schoonheidssalon wordt geleid door twee eigenaren die beide hun diploma’s hebben. M. Chakkouri Laroussi heeft een diploma voor schoonheidsspecialist en pedicure voor diabetici en reumapatiënten. Fatima Zohra is in het bezit van een diploma schoonheidsspecialiste en heeft ook een diploma visagie en hairstyling. Bent u ook nieuwsgierig geworden naar onze schoonheidsbehandelingen? Maak dan een afspraak met onze schoonheidsspecialist en ervaar onze professionele schoonheidsbehandelingen. U bent vanuit Nieuwegein zo bij onze schoonheidssalon in Utrecht.

Ontharing door onze schoonheidsspecialist

Kom bij ons langs vanuit Nieuwegein voor een ontharingsbehandeling. U kunt bij onze schoonheidssalon terecht voor verschillende ontharingsbehandelingen. Wij houden ook rekening met uw huidtype en haartype tijdens onze behandeling. Wij adviseren om de behandeling als kuur te nemen, want één behandeling is vaak niet voldoende. Uw bezoek vanuit Nieuwegein aan onze schoonheidssalon zal meer dan de moeite waard zijn. U kunt onder andere kiezen uit een IPL ontharing. Hierbij wordt door middel van lichtflitsen het haar verwijderd. U kunt ook kiezen voor elektrisch ontharen. Door middel van een minuscuul naaldje worden haartjes definitief verwijderd. Het elektrisch ontharen zal dan ook haartje voor haartje gebeuren. Kom vanuit Nieuwegein naar onze schoonheidssalon.

Lippen opvullen in de buurt van Nieuwegein

In onze kliniek nabij Nieuwegein kunnen wij uw lippen op een natuurlijke manier mooier en volumineuzer maken. Lippen opvullen gebeurt met zogenaamde lip fillers. Hierbij worden lichaamseigen stoffen geïnjecteerd. Daardoor is de kans op een allergische reactie uiterst klein. Het resultaat van lippen opvullen is een natuurlijke, volle lip, die meteen voor u en anderen te zien is.

Een juiste en pijnloze huidbehandeling

Heeft u last van huidproblemen zoals pigmentvlekken of acne en bent u hiervoor op zoek naar een juiste behandeling? Dan bent u in onze kliniek in de buurt van Nieuwegein aan het goede adres. Bij Safae Esthetics verwijderen wij op de juiste methode uw pigmentvlekken of acne. Daardoor dragen wij eraan bij om uw huid op een pijnloze en juiste manier te verbeteren.

Kom voor uw manicure of medische pedicure naar onze schoonheidsspecialist

Handen en voeten vragen om verzorging. Helaas onderschatten veel mensen nog het belang van een goede verzorging van handen en voeten. Laat uw handen voeten regelmatig verzorgen door onze schoonheidsspecialist. Kom vanuit Nieuwegein naar onze schoonheidssalon en ervaar de kwaliteit van onze verzorging. Tijdens iedere behandeling vinden wij persoonlijke aandacht zeer belangrijk. Zo nemen wij de tijd voor u en kunnen we een behandeling op maat realiseren. Maar ook als u geen problemen aan handen of voeten heeft, kunt u bij ons terecht. Voorkomen door onze schoonheidsspecialist is beter dan genezen. Kunt u geen goede manicure of pedicure vinden in Nieuwegein? Kom dan naar onze schoonheidssalon in Utrecht.

Een Oosterse cupping massage

Bent u toe aan een ontspannende massage die ook blokkades in energiestromen opheft? Kom dan vanuit Nieuwegein eens langs bij Safae Esthetics. Wij bieden wij Cupping aan, eenmassage afkomstig van het Arabische geneeskundige Hijama. Cupping is een vorm van massage waarbij glazen of plastic kopjes op het lichaam geplaatst worden. Deze kopjes worden vacuüm getrokken aan het lichaam. Daardoor krijgt het lichaam een betere doorbloeding en worden afvalstoffen beter afgevoerd.

Een permanente eyeliner

Wilt u graag permanente make-up laten aanbrengen in de buurt van Nieuwegein? Dan kan dat bij Safae Esthetics. Door het aanbrengen van permanente make-up ziet u er altijd goed uit en komt u bij elke gelegenheid goed voor de dag. Wij hebben een ruim aanbod aan permanente make-up. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen voor een permanente eyeliner. De permanente make-up, die tussentijds kan worden bijgewerkt, blijft twee tot vijf jaar mooi.

Mesotherapie in de buurt van Nieuwegein

Voor een rimpelbehandeling kunt u terecht bij Safae Esthetics. Mesotherapie houdt in dat er lichaamseigen stoffen in de huidlaag worden aangebracht. Deze vorm van rimpelbehandeling is een natuurlijke, huidverjongende behandeling die vrijwel pijnloos is. Ook treden er geen blijvende bijwerkingen op. Door onze rimpelbehandeling versterken wij uw volledige gezichtsvolume en uitstraling.

Kom vanuit Nieuwegein naar onze schoonheidssalon

U kunt bij onze schoonheidssalon terecht voor meer dan wij beschreven hebben. Bekijk onze website eens goed en u zult zien dat wij vele schoonheidsbehandelingen kunnen uitvoeren. Bent u enthousiast geworden over de behandelingen die wij aanbieden? Maak dan snel een afspraak met onze schoonheidsspecialist. U kunt ons bellen op 030-7512066, maar mailen kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar info@dermmedics.nl. Safae Esthetics heeft de schoonheidsspecialist die u zoekt nabij Nieuwegein.

×