Meteen naar de inhoud
nagelbeugel derm medics

Nagelbeugel

Een nagelbeugel behandeling is een effectieve methode voor het corrigeren van ingegroeide nagels en andere nagelafwijkingen. Deze techniek maakt gebruik van een op maat gemaakte beugel die op de nagel wordt geplaatst om de groei en vorm van de nagel te sturen. Het doel is om de nagel geleidelijk recht te trekken en druk en pijn te verlichten, waardoor u weer comfortabel kunt lopen en uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

Welke klachten worden verholpen met een nagelbeugel?

Nagelbeugel behandelingen worden voornamelijk ingezet voor de volgende klachten:

  • Ingegroeide nagels: Wanneer de randen van de nagel in de huid groeien, veroorzaakt dit pijn, zwelling en soms infectie.
  • Kromme nagels: Nagels die van nature of door trauma een abnormale kromming hebben, kunnen ongemak en esthetische zorgen veroorzaken.
  • Pijnlijke nagels: Als gevolg van druk of slechte nagelgroei, kunnen nagels pijnlijk worden, vooral tijdens het lopen of dragen van schoenen.

Hoe werkt een nagelbeugel behandeling bij Derm Medics?

De behandeling begint met een grondige inspectie van de nagel en de omliggende huid. Vervolgens wordt er een dunne, flexibele beugel op de nagel aangebracht. Deze beugel werkt door een lichte, constante druk uit te oefenen om de nagel geleidelijk in de juiste vorm te brengen. Afhankelijk van de ernst van de afwijking, kan de beugel enkele weken tot maanden blijven zitten. Na applicatie van de nagelbeugel wordt deze afgedekt met composiet zodat de nagelbeugel zeer goed blijft zitten en ook er fraai uit ziet op het blote oog.

De procedure is meestal pijnloos en kan in sommige gevallen direct verlichting bieden. Gedurende de behandelperiode zullen er regelmatig controles plaatsvinden om de voortgang te monitoren en de beugel indien nodig aan te passen.

Wanneer zie je resultaat?

Het moment waarop resultaten zichtbaar zijn, kan variëren afhankelijk van de ernst van de nagelafwijking en de groei van de nagel op de behandeling. Over het algemeen beginnen de meeste cliënten binnen enkele weken verbetering te zien. Voor ingegroeide nagels kan de pijn vaak al snel verminderen zodra de druk wordt verlicht. Het volledige proces van nagelcorrectie kan enkele maanden duren, maar de resultaten zijn vaak langdurig en kunnen toekomstige problemen helpen voorkomen.

Voordelen van een nagelbeugel behandeling bij Derm Medics:

  • Niet-invasief: Geen chirurgie nodig, dus geen littekens of lange hersteltijden.
  • Effectief: Helpt bij het corrigeren van nagelafwijkingen en verlicht snel pijn en ongemak.
  • Veilig: Geschikt voor de meeste mensen, inclusief diabetici en mensen met slechte genezing.
  • Fraai: Ziet er op het oog niet lelijk uit.
Nagelbeugel behandeling bij Derm Medics

Nagelbeugel: resultaat van 8 weken

Nagelbeugel bij ingegroeide nagel Derm Medics

Nagelbeugel: resultaat van 8 weken

before % after nagelbeugel behandeling bij Derm Medics

Nagelbeugel: resultaat van 16 weken + kalknagel behandeling

before & after nagelbeugel behandeling bij Derm Medics

Nagelbeugel: resultaat van 16 weken + kalknagel behandeling

Interesse in onze nagelbeugel behandeling?

Bij ons kunt u rekenen op professionele en persoonlijke zorg om uw nagelproblemen effectief aan te pakken. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult en ontdek hoe een nagelbeugel behandeling u kan helpen weer pijnvrij te lopen en van uw nagels te genieten!

5.0/5.0

Uit 779 beoordelingen

9.400+

Cliënten

46.500+

Behandelingen verricht

Hoe ervaren klanten Derm Medics?

Bekijk direct onze reviews

Onze behandelingen

Medische huidverbetering

Bij Derm Medics bieden we geavanceerde medische huidverbeteringsbehandelingen die uw huid naar een hoger niveau tillen. We begrijpen dat uw huid een weerspiegeling is van uw algehele gezondheid en welzijn, en daarom streven we ernaar om uw huid te transformeren en te laten stralen.

Onze medische huidverbeteringsbehandelingen zijn ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken en tegelijkertijd de algehele conditie van uw huid te verbeteren. Of u nu last heeft van fijne lijntjes en rimpels, pigmentatieproblemen, acne littekens, een doffe teint of andere huidimperfecties, wij hebben de expertise en technologie om u te helpen.

Cosmetische huidverbetering

Bij Derm Medics begrijpen we hoe belangrijk een stralende huid is voor het bereiken van een mooie, gezonde gloed. Daarom bieden we een scala aan cosmetische huidverbeteringsbehandelingen die specifiek zijn ontworpen om uw huid te laten stralen.

Onze ervaren team van huidspecialisten zal uw huid grondig analyseren en een persoonlijk behandelplan opstellen om uw gewenste “glow” te bereiken. Of u nu last heeft van een doffe teint, ongelijkmatige huidtextuur, vermoeide huid of andere huidimperfecties, wij hebben de oplossingen om uw huid nieuw leven in te blazen en een prachtige gloed te creëren.

Nagelafwijkingen
& voetproblemen

Bij Derm Medics begrijpen we dat nagelafwijkingen en voetproblemen veel ongemak kunnen veroorzaken. Daarom bieden we gespecialiseerde oplossingen voor nagelreconstructies en een breed scala aan behandelingen om u te helpen uw voeten gezond en mooi te houden.

Onze deskundige medische pedicure hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelafwijkingen en voetproblemen. Of u nu last heeft van schimmelnagels, beschadigde nagels, ingegroeide teennagels, eeltvorming of andere nagel- en voetgerelateerde aandoeningen, wij hebben de oplossingen om u te helpen.

Derm Medics

Onze kliniek maakt gebruik van geavanceerde technologieën en wetenschappelijk onderbouwde behandelingen om de beste resultaten te bereiken. Onze professionals hebben uitgebreide ervaring en blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de dermatologie en cosmetische huidzorg. We streven ernaar om u een veilige en effectieve behandeling te bieden, met een focus op uw comfort en tevredenheid.
Bij Derm Medics staat de cliënt altijd centraal. We nemen de tijd om naar uw wensen en zorgen te luisteren en stellen een persoonlijk behandelplan op dat past bij uw doelen en levensstijl. Onze vriendelijke en professionele specialisten zullen u begeleiden tijdens elke stap van uw huidverzorgingsreis en ervoor zorgen dat u zich op uw gemak voelt in onze moderne en ontspannen kliniek.

Klanten ervaring in beeld

Best rewarding products ever

Cosmeceuticals of the highest grade.

Anti-Aging HA+

Bij Derm Medics zijn we verheugd om ons revolutionaire Anti-Aging HA+ serum aan te bieden. Dit serum is een geavanceerd huidverzorgingsproduct dat is samengesteld met hoogwaardige hyaluronzuur en argireline. Dit krachtige serum is speciaal ontwikkeld om de tekenen van veroudering te bestrijden en de jeugdige uitstraling van de huid te herstellen.

Myco Fix

Ons Myco Fix serum is speciaal samengesteld met krachtige ingrediënten die schimmelgroei bestrijden en de nagels helpen herstellen. Het serum dringt diep door in de nagelplaat en het nagelbed, waar het zijn werk doet om de schimmel te bestrijden en de nagels te vernieuwen. Schimmelinfecties aan de nagels zijn verledentijd met dit serum.

Melan Bright

Ons geavanceerde Melan Bright serum is een krachtige serum speciaal ontwikkeld om pigmentvlekken en roodheden effectief te verminderen, en Melan Bright bevat een unieke combinatie van ingrediënten zoals hoogwaardige hyaluronzuur, niacinamide, kojic acid en peptides die de huid regenereert, egaliseert en kalmeert, ondanks de actieve werkstoffen.

Ret-A+

Bij Derm Medics begrijpen we dat de rijpere en een vettige huid speciale zorg vereist. Daarom zijn we verheugd om ons Ret-A+ serum – op basis van 3% hoogwaardige retinol in combinatie met hyaluronzuur –  aan te bieden. Dit serum is specifiek ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van deze huidtypes.

The Skin platform

Bekijk al onze blogposts

Weet je niet welke behandeling geschikt is?

Bij Derm Medics begrijpen we dat elke persoon uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om huidbehandelingen. We bieden een breed scala aan behandelingen die zijn ontworpen om aan verschillende huidproblemen en doelen te voldoen. Om de meest geschikte behandeling voor jouw specifieke behoeften te bepalen, raden we aan om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

The effort of healthy skin.

Bij Derm Medics begrijpen we dat het bereiken van een zelfverzekerde huid niet alleen draait om een gezonde levensstijl, maar ook om de juiste huidverzorging en professionele gezichtsbehandelingen. We zijn er trots op om een uitgebreid scala aan diensten aan te bieden die zijn ontworpen om uw huid te transformeren en uw zelfvertrouwen te vergroten.

Een gezonde levensstijl legt de basis voor een stralende huid. Het omvat een uitgebalanceerd dieet, voldoende hydratatie, regelmatige lichaamsbeweging en voldoende slaap. Onze huidexperts zullen u begeleiden bij het ontwikkelen van gezonde gewoonten die uw huid van binnenuit voeden en ondersteunen.

Daarnaast is de juiste huidverzorging essentieel voor het behouden van een gezonde en jeugdige huid. Onze skinexperts zullen uw huidtype en specifieke behoeften evalueren om een op maat gemaakt huidverzorgingsregime voor u samen te stellen. We werken met hoogwaardige producten en geavanceerde technologieën om uw huid te voeden, te beschermen en te verjongen.

Naast een gezonde levensstijl en de juiste huidverzorging, bieden we professionele gezichtsbehandelingen aan die zijn ontworpen om uw huid naar een hoger niveau te tillen. Onze ervaren skinexperts zullen uw huid grondig analyseren en een behandeling aanbevelen die past bij uw specifieke behoeften en doelen. Of u nu op zoek bent naar een diepe reiniging, hydratatie, huidversteviging of verjonging, wij hebben de expertise en technologie om u te helpen.

Skin concern

Huidproblemen laten behandelen door Derm Medics

Een skin concern (huidzorg) verwijst naar een specifiek probleem, aandoening of zorg met betrekking tot de huid. Het kan verschillende aspecten van de huid betreffen, zoals textuur, kleur, toon, structuur, gevoeligheid of algemene gezondheid. Voorbeelden van veelvoorkomende skin concerns zijn acne, rosacea, pigmentatieproblemen, huidveroudering, littekens, eczeem, psoriasis, couperose, ongewenste haargroei en meer. Deze huidproblemen kunnen variëren in ernst en symptomen, en kunnen invloed hebben op zowel het uiterlijk als het welzijn van een individu. Derm Medics vindt het belangrijk om jou ook de kennis mee te geven over je huidprobleem.

Heb je een vraag? Stop met scrollen en WApp ons!

Do you have a question?
Don't hesitate contacting us by WhatsApp!

×