Meteen naar de inhoud

Medische pedicure tegen voetproblemen

Naast een cosmetische pedicure, kunt u ook bij Safae Esthetics terecht voor medische behandelingen aan uw voeten. Heeft u voetproblemen, zoals kalknagels, likdoorns, eelt, ingegroeide teennagels of voetwratten? Laat uw voeten dan zorgvuldig behandelen door onze specialisten. Er wordt op juiste wijze geknipt, verzorgd en eventueel gepolijst. Ook kunnen wij zonodig drukwerende middelen, zoals orthesen, voor u op maat maken. Elke behandeling wordt afgerond met het incrèmen van de voeten. Maak een afspraak met ons via 030-7512066 als u behoefte heeft aan een medische pedicure.

Hoe ziet een pedicure behandeling eruit?

Een medische voetbehandeling bij Safae Esthetics begint altijd met het invullen van een cliëntenkaart. Hierop staat een aantal vragen, zoals of u diabetes- of reumapatiënt bent, of u hartklachten heeft en of u een allergie heeft voor bijvoorbeeld pleisters of bepaalde vloeistoffen. Zo kunnen wij hier goed rekening mee houden. Uiteraard vragen wij u ook uitvoerig of u pijn of klachten aan uw voeten heeft. Zodra de behandeling begint, worden uw voeten eerst gedesinfecteerd. Na een nauwkeurige inspectie van uw huid en nagels, wordt begonnen met het verwijderen van overtollig eelt en likdoorns. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van de koelende en hygiënische ‘nattechniek’ pedicuremotor. Wij werken snel en pijnloos, met behulp van verschillende diamant freesjes.

Wanneer is een medische behandeling nodig?

Een pedicure op medische basis wordt voor verschillende klachten en verschijnselen ingezet. Kalknagels bijvoorbeeld. Een kalknagel is een nagel die aangetast is met een schimmelinfectie. De nagel wordt dan geel-wit. Als de nagel niet wordt behandeld, wordt hij geelbruin. Wij behandelen kalknagels en verkopen effectieve middelen tegen kalknagels. Ook kunt u bij ons terecht als u last heeft van likdoorns. Een likdoorn, ook wel eksteroog genoemd, is een sterke eeltvorming op een klein gebied van de huid. Door overmatige druk of wrijving ontstaat er eeltvorming, ter bescherming van de huid. Deze oorzaak zal aangepakt moeten worden, nadat wij de likdoorn verwijderd hebben. Andere redenen voor een medische pedicurebehandeling zijn wratten, ingegroeide nagels, kloven, blaren, wondjes en verkleuringen. Uiteraard is een cosmetische pedicure ook mogelijk.

medische pedicure

Behoefte aan een effectieve pedicure?

Maak een afspraak met Safae Esthetics als u behoefte heeft aan een medische pedicure. Vul ons online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@dermmedics.nl of bel naar 030-7512066. Dan verzorgen en behandelen wij graag uw voeten middels een effectieve medische pedicure.

×