Meteen naar de inhoud
dermmedics header

Medische huidverbetering

Bij Derm Medics bieden we een uitgebreid aanbod aan medische huidverbetering behandelingen die worden uitgevoerd door ervaren medische professionals. Ons doel is om uw huidgezondheid te verbeteren en specifieke huidproblemen aan te pakken met behulp van geavanceerde medische technieken.

Bij Derm Medics bieden we gespecialiseerde medische huidverbetering behandelingen aan voor een breed scala aan huidproblemen. Onze deskundige professionals zijn getraind in het behandelen van verschillende aandoeningen en streven ernaar om uw huid te verbeteren en uw zelfvertrouwen te herstellen. Enkele van de specifieke huidproblemen die we kunnen aanpakken zijn:

1. Acne: We begrijpen hoe frustrerend acne kan zijn en bieden effectieve behandelingen om acne te verminderen en ontstekingen te kalmeren. Dit kan onder meer het voorschrijven van topische of orale medicatie, chemische peelings, lichttherapie en het geven van advies over huidverzorging omvatten.

2. Rosacea en couperose: Voor de behandeling van rosacea en de roodheid en zichtbare bloedvaten (couperose) die het met zich meebrengt, bieden we specifieke therapieën aan om deze symptomen te verminderen. Dit kan onder andere laserbehandelingen, medicatie en huidverzorgingsadvies omvatten.

3. Eczeem kalmeren: Bij Derm Medics begrijpen we dat eczeem flare-ups vervelend en ongemakkelijk kunnen zijn. Onze behandelingen zijn gericht op het kalmeren van de huid, het verminderen van ontstekingen en het verlichten van jeuk. Dit omvat het voorschrijven van medicinale crèmes, het geven van advies over huidverzorging en het identificeren van mogelijke triggers.

4. Vaatafwijkingen: Voor vaatafwijkingen, zoals zichtbare bloedvaten en spataderen, bieden we verschillende behandelingsopties aan. Dit kan onder andere laserbehandelingen, sclerotherapie of andere vaatchirurgische ingrepen omvatten, afhankelijk van de specifieke aandoening en uw individuele behoeften.

5. Pigmentvlekken: Met behulp van geavanceerde technieken en laserbehandelingen kunnen we pigmentvlekken verminderen en uw huidtint en textuur verbeteren. We zullen een behandelplan opstellen op basis van de specifieke pigmentatieproblemen die u heeft.

6. Littekens en striae: Onze medische huidverbetering omvat ook behandelingen voor littekens en striae. Dit kan onder andere laserbehandelingen, microneedling, dermabrasie of injecties met corticosteroïden omvatten, afhankelijk van de aard en ernst van de littekens of striae.

7. Overbeharing: Soms kan de oorzaak van overbeharing dieper liggen. Door middel van bloedafname kunnen wij bepalen wat de onderliggende oorzaak is en op die manier een behandeling op maat aanbieden en eventueel in combinatie met medicijnen.

8. Kaalheid: Het is heel vervelend wanneer je kalend begint te worden, soms is stress de grote boosdoener, maar dat hoeft niet alleen. Bij medische huidverbetering hoort ook het onderdeel kaalheid. Doormiddel van eventuele bloedafname kunnen we een zeer persoonlijk behandeltraject opstellen met oogpunt tot resultaat.

Bij Derm Medics begrijpen we dat elk huidprobleem uniek is en een individuele aanpak vereist. Onze ervaren professionals zullen een grondige evaluatie uitvoeren en een behandelplan op maat maken dat is afgestemd op uw specifieke huidconditie en behoeften. We streven ernaar om effectieve resultaten te behalen en uw huidgezondheid te verbeteren.

Neem contact op met Derm Medics om een afspraak te maken en te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het behandelen van uw specifieke huidproblemen. We kijken ernaar uit om u te helpen uw huid te verbeteren en uw zelfvertrouwen te herstellen.

Bespreek jouw wensen

In onze handige bookingstool vindt u een overzicht van alle behandelmogelijkheden met betrekking tot medische huidverbetering bij Derm Medics. Of u nu op zoek bent naar behandelingen voor acne, rosacea, couperose, eczeem, vaatafwijkingen, pigmentvlekken, littekens of striae, u kunt gemakkelijk door ons uitgebreide aanbod navigeren.

Onze bookingstool biedt gedetailleerde informatie over elke behandeling, inclusief de specifieke technieken, de verwachte resultaten en eventuele bijwerkingen. U kunt eenvoudig de behandeling selecteren die het beste aansluit bij uw behoeften en een geschikte datum en tijd kiezen die voor u werken.

Bij Derm Medics geloven we in transparantie en gemak voor onze cliënten. Met onze bookingstool heeft u alle informatie binnen handbereik, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over uw medische huidverbeteringsbehandelingen.

Bezoek onze website en ontdek het uitgebreide aanbod van medische huidverbetering behandelingen in onze bookingstool. Plan vandaag nog uw afspraak en neem de eerste stap naar een gezondere en stralende huid.

tca-peeling-bij-acne-derm-medics

Peelings

Prijs vanaf €85,00
biopeeling-neoderma-derm-medics-acne-behandeling

Bio-Peeling

Prijs vanaf €85,00
ipl-acne-behandeling-derm-medics

IPL Therapie

Prijs vanaf €48,00
Plexr huidcorrecties Derm Medics

PlexR

Prijs vanaf €85,00
Radiofrequentie Micro-Needling Derm Medics

RF Micro-Needling

Prijs vanaf €85,00
carbon-peeling-derm-medics

Laser facial

Prijs vanaf €48,00
ND-YAG-laser-couperose-roodheid-verminderen-derm-medics

Peelings

Prijs vanaf €85,00
micro-needling-the-skin-derma-pen-huid-met-littekens-hyperpigmentatie-derm-medics

Micro-Needling

Prijs vanaf €85,00
led-therapie-facial-treatment-voor-eczeem-couperose-rosacea-derm-medics-utrecht

Led Therapie

Prijs vanaf €48,00

Behandeldvies nodig?

Bij Derm Medics begrijpen we het belang van gepersonaliseerd behandeladvies als het gaat om medische huidverbetering. Onze ervaren team van medische professionals staat klaar om u deskundig advies te geven over de beste behandelopties voor uw specifieke huidconditie en doelen.

Bij uw eerste consultatie zullen onze specialisten een grondige evaluatie van uw huid uitvoeren. Ze zullen uw medische geschiedenis doornemen, uw huidconditie beoordelen en naar uw individuele behoeften en verwachtingen luisteren. Op basis van deze informatie zullen ze een persoonlijk behandelplan op maat maken.

×