Meteen naar de inhoud

Een natuurlijk resultaat met lip fillers

Heeft u van uzelf geen volumineuze lippen? Uw lippen laten opvullen is dan wellicht een ideale oplossing voor u. In de schoonheidssalon van Safae Esthetics kunnen wij op een natuurlijke wijze een vollere lip creëren voor een meer sensuele en jeugdige look. Bij Safae Esthetics maken wij gebruik van onder andere natuurlijke lip fillers. Uiteraard kunt u ook voor andere behandelingen een bezoek brengen aan onze schoonheidssalon. Wilt u meer weten over het laten opvullen van uw lippen en hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

De blikvanger van uw gezicht!

Naast uw ogen is de mond een van de blikvangers van uw gezicht. Wanneer u met iemand in gesprek bent, is de mond vaak het eerste waar men naar kijkt. Het kan zijn dat u van uzelf niet bedeeld bent met volle lippen. Of dat in de loop der jaren de lippen aan volume en contour zijn verloren. In dat geval kunt u ervoor kiezen om uw lippen te laten opvullen. Bij Safae Esthetics kunnen we de lippen op basis van natuurlijke lip fillers weer meer volume en contour geven. Doordat ieder gezicht en iedere mond uiteraard anders is, kijken we specifiek naar uw wensen om zo een behandeling op maat te kunnen geven. Wat zijn uw wensen? Bespreek het met onze ervaren arts! Op deze manier is het laten opvullen van de lippen geheel toegespitst op uw gezicht en uw wensen.

lippen opvullen

Opvullen van de lip: de behandeling

Het opvullen van de lip gebeurt met zogenaamde lip fillers. Deze injectables bestaan uit natuurlijke, lichaamseigen stoffen. Op deze manier is de kans op een allergische reactie klein. Door middel van een naaldje worden de lip fillers ingebracht, waarna direct resultaat te zien is: een natuurlijke, volle lip. Dit resultaat houdt 9 maanden tot een jaar aan. De eerste drie dagen na het opvullen bestaat er een kans op een lichte zwelling, wat volkomen normaal is.

Lippen opvullen? Maak een afspraak!

Wilt u meer weten over de behandeling en heeft u interesse? Maak dan een afspraak met Safae Esthetics en bel ons op telefoonnummer: 030-7512066 of mail naar info@dermmedics.nl voor meer informatie om uw lippen te laten opvullen!

×