Meteen naar de inhoud

Voor een jeugdige, sensuele uitstraling

Bent u van uzelf niet bedeeld met volumineuze lippen? Dan zijn lip fillers wellicht een ideale oplossing voor u. Bij Safae Esthetics kunnen wij op prachtige, natuurlijke wijze een vollere lip creeren voor een sensuele en jeugdige uitstraling. Bij Safae Esthetics bent u aan het juiste adres voor het laten aanbrengen van onder andere lip fillers. Maar ook voor andere uiteenlopende behandelingen kunt u gerust een bezoek brengen aan onze schoonheidssalon. Wilt u meer weten over de lip fillers behandeling en onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Lip fillers voor een volumineus resultaat

Een van de belangrijkste blikvangers van uw gezicht is, naast uw ogen, uw mond. Wanneer u met iemand praat, is uw mond vaak het eerste waar men naar kijkt. Heeft u van uzelf geen volle lippen? Of merkt u dat in de loop der jaren uw lippen aan volume en contour zijn verloren? Dan zijn lip fillers een uitkomst. In onze professionele schoonheidssalon kunnen wij uw lippen op een natuurlijke manier weer mooier en volumineuzer maken. Tevens kunnen we de asymmetrie van een lip behandelen, om zo meer balans in het gezicht te krijgen. Ieder gezicht en iedere mond is anders, daarom is ook elke behandeling speciaal toegespitst op uw gezicht en uw wensen. Met een ervaren arts zullen uw wensen met betrekking tot de lip fillers vooraf in een consult besproken worden.

lip fillers

Meer over de behandeling

De behandeling met lip fillers bestaat uit het injecteren van natuurlijke, lichaamseigen stoffen. Hierdoor is de kans op een allergische reactie uiterst klein. De behandeling heeft direct resultaat en zorgt voor een natuurlijk ogende lip met volheid en evenwicht. Het resultaat houdt ongeveer 9 maanden tot een jaar aan. U moet rekening houden met een lichte zwelling de eerste 3 dagen na de behandeling.

Maak nu een afspraak voor een behandeling!

Heeft u interesse in een behandeling met lip fillers? Maak dan eens een afspraak zodat we een intakegesprek met u kunnen inplannen. We bespreken daarin uw wensen, kijken naar uw gezicht en brengen een advies uit welke mogelijkheden het beste bij uw gezicht passen. U kunt schoonheidssalon Safae Esthetics bereiken op telefoonnummer 030-7512066 of mailen naar info@dermmedics.nl. Graag vertellen we u meer over de prachtige resultaten van de behandeling met lip fillers!

×