Meteen naar de inhoud

De schoonheidssalon in de omgeving van Leiden

Woont u in Leiden en zoekt u een deskundige schoonheidsspecialist in de omgeving? Maak dan kennis met Safae Esthetics. U kunt bij onze schoonheidssalon terecht voor diverse behandelingen die worden uitgevoerd door onze specialisten. Wij doen onder andere behandelingen op het gebied van huidverzorging, huidverbetering, acne, visagie, hairstyling, massage en permanente make-up. M. Chakkouri Laroussi en Fatima Zohra Chakkouri Laroussi zijn de eigenaren van deze mooie schoonheidssalon. Zij zijn dan ook beide gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze schoonheidssalon en onze behandelingen? Dan kunt u verder lezen, of u neemt vanuit Leiden direct contact met ons op via 030-7512066.

Ontdek vanuit Leiden onze rimpelbehandeling

Wanneer men ouder wordt, krijgt vrijwel iedereen te maken met rimpelvorming. Wanneer u de rimpels wilt laten verminderen of verdwijnen, kunt u een afspraak maken voor een rimpelbehandeling. Bij Safae Esthetics wordt de mesotherapie uitgevoerd om rimpels tegen te gaan. Tijdens mesotherapie wordt door de schoonheidsspecialist hyaluronzuur ingespoten met een mesogunsystem. Hyaluronzuur is een huideigen stof. Hierdoor is er een uiterst kleine kans op een allergische reactie. Met behulp van mesotherapie kunnen wij kleine en middelgrote rimpels laten verminderen of verdwijnen. Wenst u meer informatie over mesotherapie of wilt u direct een afspraak plannen? Bel ons dan vanuit Leiden.

Een Hijama massage nabij Leiden

Bent u toe aan een ontspannende massage die blokkades in energiestromen opheft? Kom dan vanuit Leiden langs bij Safae Esthetics in Utrecht, daar bieden wij Cupping aan. Dit komt af van het Arabische geneeskundige Hijama. Hijama is een vorm van massage waarbij glazen of plastic kopjes op het lichaam geplaatst worden. Deze worden vacuüm getrokken aan het lichaam. Het lichaam krijgt door Cupping een betere doorbloeding en daardoor worden afvalstoffen beter afgevoerd.

Het aanbrengen van permanente make-up

Wilt u permanente make-up laten zetten? Bezoek dan onze schoonheidssalon vanuit Leiden. Tijdens onze pijnloze behandeling wordt met behulp van een flinterdunne naald een speciaal en veilig pigment onder het huidoppervlak aangebracht. Permanente make-up wordt anders dan een tatoeage naar verloop van tijd lichter. De pigmentatie van de permanente make-up blijft twee tot vijf jaar mooi. Wanneer u meer informatie wenst over de behandeling, kunt u contact opnemen met onze schoonheidssalon.

Een ontharingsbehandeling door onze schoonheidsspecialist

Ook voor het permanent laten verwijderen van uw haren, bent u bij Safae Esthetics aan het juiste adres. Onze schoonheidsspecialist doet IPL ontharing, elektrisch ontharen en harsen. Met een IPL behandeling wordt het ongewenste haar duurzaam vernietigd met behulp van lichtflitsen. Elektrisch ontharen houdt in dat een minuscuul naaldje de storende haartjes ‘definitief’ verwijdert. Laat u informeren door onze schoonheidsspecialist over de voor- en nadelen van de verschillende behandelingen en ontdek welke aanpak het beste bij uw huid- en haartype past.

Leiden

Een behandeling met lip fillers in de buurt van Leiden

In onze kliniek kunnen wij uw lippen op een natuurlijke manier mooier en volumineuzer maken. Lippen opvullen gebeurt met zogenaamde lip fillers. Hierbij worden lichaamseigen stoffen geïnjecteerd, waardoor de kans op een allergische reactie uiterst klein is. Het resultaat van lippen opvullen is een natuurlijke, volle lip. Daardoor is het meteen zichtbaar voor u en anderen.

Een huidbehandeling voor pigmentvlekken of acne

Heeft u last van huidproblemen zoals pigmentvlekken of acne en bent u op zoek naar een juiste behandeling? Dan bent u in onze kliniek nabij Leiden aan het goede adres. Bij Safae Esthetics verwijderen wij op de juiste methode uw pigmentvlekken of acne. Daardoor dragen wij eraan bij om uw huid op een pijnloze en juiste manier te verbeteren.

Een snelle en pijnloze medische pedicure

Naast een cosmetische behandeling aan uw voeten, kunt u bij Safae Esthetics nabij … ook terecht voor een medische pedicure. Wanneer u last heeft van voetproblemen, zoals kalknagels of likdoorns, kunnen onze specialisten u zorgvuldig behandelen. Een medische pedicure wordt altijd snel en pijnloos uitgevoerd.

Bezoek vanuit Leiden onze schoonheidssalon

Wilt u in Leiden ook een ontharingsbehandeling, rimpelbehandeling of een heerlijke massage ondergaan? Heeft u behoefte aan meer informatie van onze schoonheidsspecialist over de verschillende behandelingen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030-7512066. Wilt u mailen? Dan kunt u dit doen naar info@dermmedics.nl. Wij kijken uit naar uw bezoek vanuit Leiden aan onze schoonheidssalon.

×