Meteen naar de inhoud

Onze schoonheidssalon is nabij Hilversum

Wij bieden u een ruime keuze uit diverse schoonheidsbehandelingen. Denkt u hierbij aan permanente make-up, bio peeling, huidverbetering en huidverzorging. Maar u kunt bij ons terecht voor nog meer schoonheidsbehandelingen. De schoonheidssalon heeft twee eigenaren die ook diploma’s behaald hebben om de schoonheidsbehandelingen uit te voeren. Fatima Zohra is in het bezit van een diploma schoonheidsspecialiste en heeft ook een diploma visagie en hairstyling. M. Chakkouri Laroussi heeft een diploma voor schoonheidsspecialist en pedicure voor diabetici en reumapatiënten. Wilt u ook meer weten over onze schoonheidsbehandelingen? Maak dan een afspraak met een schoonheidsspecialist van Safae Esthetics. Vanuit Hilversum bent u zeer snel bij onze schoonheidssalon.

Onze schoonheidsspecialist voor uw ontharing

Bezoek ons vanuit Hilversum en krijg de ontharingsbehandeling die u wenst. Onze schoonheidssalon biedt meerdere ontharingsbehandelingen aan. Wij kijken ook naar welk huidtype en haartype u heeft voordat wij starten met de ontharingsbehandeling. Wij adviseren om meermaals een ontharingsbehandeling uit te laten voeren, want één behandeling is vaak niet voldoende. Wanneer u ons bezoekt vanuit Hilversum, zorgen wij ervoor dat het de reistijd meer dan waard is. Dit komt mede door de kwaliteit van onze behandeling. Wij bieden een IPL ontharing aan. Bij deze behandeling worden lichtflitsen gebruikt om het haar te verwijderen. Maar wij bieden ook de mogelijkheid van elektrisch ontharen aan. Hierbij gebruiken wij een minuscuul naaldje om de haartjes te verwijderen. Dit is een tijdrovende klus omdat haartje voor haartje verwijderd wordt. Bezoek onze schoonheidssalon vanuit Hilversum.

Opvullen van de lip in de buurt van Hilversum

In onze kliniek in de buurt van Hilversum kunnen wij uw lippen opvullen en daardoor op een natuurlijke manier mooier en volumineuzer maken. Lippen opvullen gebeurt met zogenaamde lip fillers. De kans op een allergische reactie is uiterst klein, want de lippen worden met lichaamseigen stoffen geïnjecteerd. Het resultaat van lippen opvullen is een natuurlijke, volle lip, die meteen voor u en anderen te zien is.

Een pijnloze behandeling van pigmentvlekken of acne

Heeft u last van huidproblemen zoals pigmentvlekken of acne en bent u op zoek naar een juiste behandeling? Dan bent u in onze kliniek nabij Hilversum aan het goede adres. Bij Safae Esthetics verwijderen wij op de juiste methode uw pigmentvlekken of acne. Op deze manier dragen wij eraan bij om uw huid op een pijnloze en juiste manier te verbeteren.

Hilversum

Onze schoonheidsspecialist verzorgt uw manicure of medische pedicure

Veel mensen onderschatten het belang van een goede verzorging van handen en voeten. Wij adviseren om regelmatig uw handen en voeten te laten verzorgen door een schoonheidsspecialist. Bezoek onze schoonheidssalon vanuit Hilversum en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen. Wij vinden persoonlijke aandacht zeer belangrijk tijdens al onze behandelingen. Zo stemmen wij onze behandelingen af op u als klant. Ook als u geen problemen aan handen of voeten heeft, kunt u bij ons terecht. Gewoon omdat u wat extra verzorging wenst aan handen of voeten. Vindt u geen goede schoonheidsspecialist in Hilversum? Bezoek dan eens onze schoonheidssalon in Utrecht.

Cupping, een ontspannende massage methode

Bent u toe aan een ontspannende massage die blokkades in energiestromen opheft? Kom dan langs bij Safae Esthetics in de buurt van Hilversum, daar bieden wij Cupping aan. Dit komt af van het Arabische geneeskundige Hijama. Cupping is een vorm van massage waarbij glazen of plastic kopjes op het lichaam geplaatst worden. Deze worden vacuüm getrokken aan het lichaam en daardoor krijgt het lichaam een betere doorbloeding en worden afvalstoffen beter afgevoerd.

Permanente make-up voor iedere gelegenheid

Wilt u graag permanente make-up laten aanbrengen in de buurt van Hilversum? Dan kan dat bij Safae Esthetics. Door het aanbrengen van permanente make-up ziet u er altijd goed uit. Bezoekjes aan het strand of sauna zijn voortaan zorgeloos. Er is een ruime keuze aan permanente make-up, zoals een permanente eyeliner op lip-liner. De permanente make-up blijft twee tot vijf jaar mooi en kan tussentijds worden bijgewerkt.

Een natuurlijke rimpelbehandeling

Voor een rimpelbehandeling kunt u terecht bij Safae Esthetics, makkelijk bereikbaar vanuit Hilversum. Mesotherapie houdt in dat er lichaamseigen stoffen in de huidlaag worden aangebracht. Deze vrijwel pijnloze vorm van rimpelbehandeling is een natuurlijke, huidverjongende behandeling. Er tredenook geen blijvende bijwerkingen op. Door onze rimpelbehandeling versterken wij uw volledige gezichtsvolume en uitstraling.

Maak een afspraak vanuit Hilversum bij onze schoonheidssalon

Wij hebben u een glimps gegeven van welke behandelingen wij als schoonheidssalon aanbieden. Maar wij bieden meer behandelingen aan dan genoemd. Surf eens rustig op onze website om te kijken wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten over onze behandelingen? Kan dan snel langs bij onze schoonheidssalon en kijk wat onze schoonheidsspecialist voor u kan beteken. Wij zijn telefonisch te bereiken op 030-7512066. Maar mailen kan ook naar info@dermmedics.nl. Wij zijn de schoonheidssalon die u zoekt nabij Hilversum.

×