Meteen naar de inhoud
Fractional CO2 laser Derm Medics Utrecht

Fractional CO2 Laser Resurfacing

Intensieve laser behandeling voor de probleemhuid en huidverjonging

De CO2 Laser is een intensieve laserbehandeling om rimpels te verzachten, huid te verstrakken, littekens te verminderen en verkleuringen van de huid te laten verdwijnen. Een CO2 Laserbehandeling van het gezicht geeft een sterk verjongend effect.

Wat is de CO2 laser?

De CO2 laser is een geavanceerd medisch apparaat dat gebruikmaakt van gecontroleerde laserbundels om microscopische gaatjes in de huid te creëren. Deze precisietechnologie stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Waar is de CO2 laser voor geschikt?

De CO2 laser is geschikt voor een breed scala aan huidproblemen, waaronder:

 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Acne littekens
 • Operatielittekens
 • Ongewenste pigmentatie
 • Zonneschade
 • Huidverstrakking

Wanneer is de CO2 laserbehandeling geschikt voor je?

De CO2 laserbehandeling is geschikt voor je wanneer je op zoek bent naar een effectieve oplossing voor huidverjonging en -verbetering. Het is ideaal voor mensen die last hebben van tekenen van veroudering, zoals rimpels, littekens of pigmentatieproblemen.

Wanneer is de CO2 laserbehandeling niet geschikt?

De CO2 laser is mogelijk niet geschikt voor mensen met bepaalde huidcondities, zoals actieve acne, eczeem, of een zeer gevoelige huid. Ook kan het gebruik van de CO2 laser worden afgeraden tijdens de zwangerschap of bij bepaalde medicatiegebruik. Het is altijd belangrijk om een consultatie te plannen met een dermatoloog om uw specifieke situatie te bespreken.

Wanneer zie je resultaat met de CO2 laserbehandeling?

Het duurt meestal enkele weken tot maanden voordat de volledige resultaten van de CO2 laserbehandeling zichtbaar zijn. Direct na de behandeling is de huid rood en is er zichtbare zwelling, maar naarmate de huid geneest, zullen de verbeteringen geleidelijk zichtbaar worden.

Wat kun je verwachten van de CO2 laserbehandeling?

Tijdens de CO2 laserbehandeling zal de huidtherapeut de laser over het te behandelen gebied bewegen, waarbij gecontroleerde laserbundels kleine gaatjes in de huid creëren. Dit kan gepaard gaan met ongemak, maar de meeste cliënten ervaren slechts milde pijn, omdat we gebruik maken van een topicale verdovingsmiddel. Na de behandeling zal de huid roodheid en zwelling vertonen, maar dit zou binnen een week moeten afnemen. Het is belangrijk om gedurende deze periode specifieke nazorginstructies te volgen om de genezing te bevorderen en optimale resultaten te bereiken.

Kortom dit is een effectieve behandeling tegen acne, puistjes, rosacea type 2, onzuivere huid, pigmentvlekken, sproeten, littekens, grove poriën, rimpels, verslapte huid en rokershuid.

CO2 laserbehandeling opbouw

 • Huidscan
 • Intensieve reiniging van de huid
 • Dieptereiniging van de huid, peeling of lycing
 • Uitzuiveren van de huid
 • Verdovende crème wordt aangebracht
 • Toepassing van CO2 Laserbehandeling
 • Aanbrengen van EMT-Mask
 • Afsluiting van behandeling
Fractional CO2 laser ogen Derm Medics Utrecht
Duur Prijs
CO2 gehele gelaat(face)
CO2 gelaat, hals en decolleté (face, neck, cleavage)
CO2 klein gebied
CO2 middel gebied
CO2 groot gebied
75 min.
90 min.
30 min.
45 min.
60 min.
€ 350,00
€ 495,00
€ 120,00
€ 190,00
€ 260,00

 

Interesse in de CO2 laserbehandeling?

Derm Medics, waar kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan. Wij begrijpen dat het verzorgen van je huid niet alleen een kwestie is van schoonheid, maar ook van zelfvertrouwen en welzijn. Daarom streven we ernaar om hoogwaardige CO2 laserbehandelingen aan te bieden tegen een schappelijke prijs. Onze missie is om effectieve huidverzorgingsoplossingen toegankelijk te maken voor iedereen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Meest gestelde vragen over de CO2behandeling van Derm Medics

Is een CO2 laserbehandeling pijnlijk?

Hoewel een CO2 laserbehandeling enige mate van ongemak kan veroorzaken, wordt dit over het algemeen goed verdragen door de meeste patiënten. Voorafgaand aan de behandeling kan een plaatselijke verdoving worden aangebracht om eventuele ongemakken te minimaliseren.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie na een CO2 laserbehandeling?

Direct na de behandeling kan de huid roodheid en zwelling vertonen, maar naarmate de huid geneest, zullen de verbeteringen geleidelijk zichtbaar worden. Meestal duurt het enkele weken tot maanden voordat de volledige resultaten van de behandeling zichtbaar zijn.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van een CO2 laserbehandeling?

Enkele mogelijke bijwerkingen van een CO2 laserbehandeling zijn roodheid, zwelling, korstvorming, jeuk en tijdelijke veranderingen in de pigmentatie van de huid. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en van voorbijgaande aard.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor optimale resultaten?

Het aantal benodigde behandelingen kan variëren afhankelijk van de specifieke huidaandoening, de ernst ervan en uw individuele behoeften en doelen. Over het algemeen zijn meerdere behandelingen nodig voor optimale resultaten, meestal met tussenpozen van enkele weken tot maanden.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Mag ik sporten/zwemmen of in de sauna na de CO2 lasberbehandeling?

Na een CO2 laserbehandeling is het belangrijk om bepaalde activiteiten gedurende een bepaalde periode te vermijden om het genezingsproces van de huid te bevorderen en complicaties te voorkomen. Hieronder vind je richtlijnen met betrekking tot sporten, zwemmen en saunabezoeken na een CO2 laserbehandeling:

Sporten: Het wordt over het algemeen aanbevolen om gedurende de eerste week na de CO2 laserbehandeling intense fysieke activiteiten en zware inspanningen te vermijden. Dit omvat activiteiten zoals hardlopen, gewichtheffen, aerobics en andere vormen van intensieve lichaamsbeweging. Overmatige inspanning kan leiden tot extra zwelling, ongemak en vertraging van het genezingsproces van de huid. Het is het beste om gedurende deze periode te kiezen voor lichte oefeningen zoals wandelen of rustige yoga.

Zwemmen: Het wordt over het algemeen aanbevolen om gedurende de eerste week na de CO2 laserbehandeling te vermijden om te zwemmen in zwembaden, meren, rivieren of de oceaan. Zwemmen kan de genezing van de huid verstoren en het risico op infectie verhogen, vooral omdat chloor en andere chemicaliën in zwembaden irritatie kunnen veroorzaken. Wacht tot de huid volledig is genezen voordat je weer gaat zwemmen.

Saunabezoeken: Het wordt over het algemeen aanbevolen om gedurende de eerste week na de CO2 laserbehandeling saunabezoeken te vermijden. De hitte en vochtigheid in de sauna kunnen de huid irriteren en het genezingsproces verstoren. Bovendien kan zweten in de sauna het risico op infectie verhogen. Wacht tot de huid volledig is genezen voordat je weer een sauna bezoekt.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Waarom moet ik 2 liter water drinken?

Het drinken van voldoende water na een CO2 laserbehandeling is belangrijk om verschillende redenen:

 1. Hydratatie van de huid: Na een CO2 laserbehandeling kan de huid droog en gevoelig worden als gevolg van de behandeling. Voldoende water drinken helpt de huid gehydrateerd te houden, wat het genezingsproces bevordert en ongemak verlicht.
 2. Ontgifting: Water helpt bij het afvoeren van toxines en afvalstoffen uit het lichaam, waardoor het genezingsproces wordt versneld. Na een ingrijpende medische procedure zoals een CO2 laserbehandeling is het belangrijk om het lichaam te helpen bij het ontgiften en verwijderen van eventuele schadelijke stoffen die vrijkomen tijdens het genezingsproces.
 3. Vermindering van zwelling: Voldoende water drinken kan helpen om zwelling na de CO2 laserbehandeling te verminderen. Door gehydrateerd te blijven, wordt de circulatie bevorderd en worden vochtophopingen verminderd.
 4. Verbetering van de algehele gezondheid: Het drinken van voldoende water is essentieel voor een goede algehele gezondheid. Het ondersteunt niet alleen het genezingsproces van de huid, maar ook andere lichaamsfuncties, zoals de spijsvertering, de bloedsomloop en de algehele gezondheid van organen en weefsels.
Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Ik wil onder de zonnebank, of in de zon liggen, kan dit?

Na een CO2 laserbehandeling is het belangrijk om blootstelling aan de zon of zonnebank te vermijden gedurende een bepaalde periode. Dit komt omdat de huid na de behandeling gevoelig is en vatbaar kan zijn voor beschadiging door de zon. Hier zijn enkele redenen waarom het vermijden van zonlicht belangrijk is:

 1. Verhoogd risico op verbranding: De huid is na een CO2 laserbehandeling gevoeliger en kwetsbaarder voor zonlicht. Blootstelling aan de zon kan leiden tot ernstige verbranding, wat het genezingsproces kan vertragen en het risico op complicaties kan vergroten.
 2. Risico op hyperpigmentatie: De huid kan na een CO2 laserbehandeling gevoeliger zijn voor veranderingen in pigmentatie, waardoor het risico op hyperpigmentatie (donkere vlekken) toeneemt bij blootstelling aan de zon. Dit kan leiden tot ongelijkmatige teint en langdurige pigmentatieproblemen.
 3. Vertraagd genezingsproces: Blootstelling aan de zon kan het genezingsproces van de huid vertragen en het herstel van de behandeling belemmeren. Dit kan resulteren in langere downtime en vertraagde resultaten van de CO2 laserbehandeling.

Daarom wordt over het algemeen aanbevolen om directe blootstelling aan de zon of zonnebank gedurende minstens 6-8 weken na een CO2 laserbehandeling te vermijden. Het is belangrijk om beschermende kleding te dragen, zoals een breedgerande hoed en zonnebril, en een breedspectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF te gebruiken als u buiten moet zijn. Het volgen van deze richtlijnen kan helpen om het risico op complicaties te verminderen en de beste resultaten van de CO2 laserbehandeling te behalen.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Is er een risico op littekens na een CO2 laserbehandeling?

Hoewel de kans op littekens over het algemeen klein is, kan dit wel voorkomen, vooral als de nazorginstructies niet goed worden opgevolgd. Het is belangrijk om de huid tijdens het genezingsproces te beschermen tegen blootstelling aan de zon en krabben of pulken aan korstjes te vermijden.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Zijn CO2 laserbehandelingen geschikt voor alle huidtypes?

CO2 laserbehandelingen kunnen effectief zijn voor mensen met diverse huidtypes, maar de behandeling kan niet geschikt zijn voor mensen met een zeer donkere huidskleur vanwege het risico op veranderingen in de pigmentatie van de huid. Een ervaren skinexpert kan beoordelen of u een geschikte kandidaat bent voor de behandeling.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Zijn er speciale voorzorgsmaatregelen die ik moet nemen voorafgaand aan een CO2 laserbehandeling?

Ja, uw behandelaar zal u specifieke voorzorgsmaatregelen geven om te volgen voorafgaand aan uw CO2 laserbehandeling. Dit kan onder meer het vermijden van blootstelling aan de zon, het stoppen met bepaalde medicaties, en het gebruik van huidverzorgingsproducten omvatten.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Kan ik make-up dragen na een CO2 laserbehandeling?

Het wordt over het algemeen aanbevolen om gedurende een bepaalde periode na een CO2 laserbehandeling geen make-up te dragen, omdat dit de genezing kan vertragen en het risico op infectie kan verhogen. Uw behandelaar zal u specifieke instructies geven over wanneer u weer make-up kunt gebruiken na de behandeling.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Shop direct jouw skincare!

In onze webshop vind je een scala aan producten, waaronder cleansers, serums, moisturizers, zonnebrandcrèmes, tools en meer. Elk product is zorgvuldig geselecteerd op basis van de effectiviteit van de ingrediënten en de wetenschappelijk bewezen resultaten. Of je nu op zoek bent naar anti-aging producten, hydraterende formules of specifieke oplossingen voor huid-, nagelproblemen, bij Derm Medics hebben we de juiste producten voor jou

5.0/5.0

Uit 779 beoordelingen

9.400+

Cliënten

46.500+

Behandelingen verricht

Hoe ervaren klanten Derm Medics?

Bekijk direct onze reviews

Onze behandelingen

Medische huidverbetering

Bij Derm Medics bieden we geavanceerde medische huidverbeteringsbehandelingen die uw huid naar een hoger niveau tillen. We begrijpen dat uw huid een weerspiegeling is van uw algehele gezondheid en welzijn, en daarom streven we ernaar om uw huid te transformeren en te laten stralen.

Onze medische huidverbeteringsbehandelingen zijn ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken en tegelijkertijd de algehele conditie van uw huid te verbeteren. Of u nu last heeft van fijne lijntjes en rimpels, pigmentatieproblemen, acne littekens, een doffe teint of andere huidimperfecties, wij hebben de expertise en technologie om u te helpen.

Cosmetische huidverbetering

Bij Derm Medics begrijpen we hoe belangrijk een stralende huid is voor het bereiken van een mooie, gezonde gloed. Daarom bieden we een scala aan cosmetische huidverbeteringsbehandelingen die specifiek zijn ontworpen om uw huid te laten stralen.

Onze ervaren team van huidspecialisten zal uw huid grondig analyseren en een persoonlijk behandelplan opstellen om uw gewenste “glow” te bereiken. Of u nu last heeft van een doffe teint, ongelijkmatige huidtextuur, vermoeide huid of andere huidimperfecties, wij hebben de oplossingen om uw huid nieuw leven in te blazen en een prachtige gloed te creëren.

Nagelafwijkingen
& voetproblemen

Bij Derm Medics begrijpen we dat nagelafwijkingen en voetproblemen veel ongemak kunnen veroorzaken. Daarom bieden we gespecialiseerde oplossingen voor nagelreconstructies en een breed scala aan behandelingen om u te helpen uw voeten gezond en mooi te houden.

Onze deskundige medische pedicure hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelafwijkingen en voetproblemen. Of u nu last heeft van schimmelnagels, beschadigde nagels, ingegroeide teennagels, eeltvorming of andere nagel- en voetgerelateerde aandoeningen, wij hebben de oplossingen om u te helpen.

Derm Medics

Onze kliniek maakt gebruik van geavanceerde technologieën en wetenschappelijk onderbouwde behandelingen om de beste resultaten te bereiken. Onze professionals hebben uitgebreide ervaring en blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de dermatologie en cosmetische huidzorg. We streven ernaar om u een veilige en effectieve behandeling te bieden, met een focus op uw comfort en tevredenheid.
Bij Derm Medics staat de cliënt altijd centraal. We nemen de tijd om naar uw wensen en zorgen te luisteren en stellen een persoonlijk behandelplan op dat past bij uw doelen en levensstijl. Onze vriendelijke en professionele specialisten zullen u begeleiden tijdens elke stap van uw huidverzorgingsreis en ervoor zorgen dat u zich op uw gemak voelt in onze moderne en ontspannen kliniek.

Klanten ervaring in beeld

Best rewarding products ever

Cosmeceuticals of the highest grade.

Anti-Aging HA+

Bij Derm Medics zijn we verheugd om ons revolutionaire Anti-Aging HA+ serum aan te bieden. Dit serum is een geavanceerd huidverzorgingsproduct dat is samengesteld met hoogwaardige hyaluronzuur en argireline. Dit krachtige serum is speciaal ontwikkeld om de tekenen van veroudering te bestrijden en de jeugdige uitstraling van de huid te herstellen.

Myco Fix

Ons Myco Fix serum is speciaal samengesteld met krachtige ingrediënten die schimmelgroei bestrijden en de nagels helpen herstellen. Het serum dringt diep door in de nagelplaat en het nagelbed, waar het zijn werk doet om de schimmel te bestrijden en de nagels te vernieuwen. Schimmelinfecties aan de nagels zijn verledentijd met dit serum.

Melan Bright

Ons geavanceerde Melan Bright serum is een krachtige serum speciaal ontwikkeld om pigmentvlekken en roodheden effectief te verminderen, en Melan Bright bevat een unieke combinatie van ingrediënten zoals hoogwaardige hyaluronzuur, niacinamide, kojic acid en peptides die de huid regenereert, egaliseert en kalmeert, ondanks de actieve werkstoffen.

Ret-A+

Bij Derm Medics begrijpen we dat de rijpere en een vettige huid speciale zorg vereist. Daarom zijn we verheugd om ons Ret-A+ serum – op basis van 3% hoogwaardige retinol in combinatie met hyaluronzuur –  aan te bieden. Dit serum is specifiek ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van deze huidtypes.

The Skin platform

Bekijk al onze blogposts

Weet je niet welke behandeling geschikt is?

Bij Derm Medics begrijpen we dat elke persoon uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om huidbehandelingen. We bieden een breed scala aan behandelingen die zijn ontworpen om aan verschillende huidproblemen en doelen te voldoen. Om de meest geschikte behandeling voor jouw specifieke behoeften te bepalen, raden we aan om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

The effort of healthy skin.

Bij Derm Medics begrijpen we dat het bereiken van een zelfverzekerde huid niet alleen draait om een gezonde levensstijl, maar ook om de juiste huidverzorging en professionele gezichtsbehandelingen. We zijn er trots op om een uitgebreid scala aan diensten aan te bieden die zijn ontworpen om uw huid te transformeren en uw zelfvertrouwen te vergroten.

Een gezonde levensstijl legt de basis voor een stralende huid. Het omvat een uitgebalanceerd dieet, voldoende hydratatie, regelmatige lichaamsbeweging en voldoende slaap. Onze huidexperts zullen u begeleiden bij het ontwikkelen van gezonde gewoonten die uw huid van binnenuit voeden en ondersteunen.

Daarnaast is de juiste huidverzorging essentieel voor het behouden van een gezonde en jeugdige huid. Onze skinexperts zullen uw huidtype en specifieke behoeften evalueren om een op maat gemaakt huidverzorgingsregime voor u samen te stellen. We werken met hoogwaardige producten en geavanceerde technologieën om uw huid te voeden, te beschermen en te verjongen.

Naast een gezonde levensstijl en de juiste huidverzorging, bieden we professionele gezichtsbehandelingen aan die zijn ontworpen om uw huid naar een hoger niveau te tillen. Onze ervaren skinexperts zullen uw huid grondig analyseren en een behandeling aanbevelen die past bij uw specifieke behoeften en doelen. Of u nu op zoek bent naar een diepe reiniging, hydratatie, huidversteviging of verjonging, wij hebben de expertise en technologie om u te helpen.

Skin concern

Huidproblemen laten behandelen door Derm Medics

Een skin concern (huidzorg) verwijst naar een specifiek probleem, aandoening of zorg met betrekking tot de huid. Het kan verschillende aspecten van de huid betreffen, zoals textuur, kleur, toon, structuur, gevoeligheid of algemene gezondheid. Voorbeelden van veelvoorkomende skin concerns zijn acne, rosacea, pigmentatieproblemen, huidveroudering, littekens, eczeem, psoriasis, couperose, ongewenste haargroei en meer. Deze huidproblemen kunnen variëren in ernst en symptomen, en kunnen invloed hebben op zowel het uiterlijk als het welzijn van een individu. Derm Medics vindt het belangrijk om jou ook de kennis mee te geven over je huidprobleem.

Heb je een vraag? Stop met scrollen en WApp ons!

Do you have a question?
Don't hesitate contacting us by WhatsApp!

×