Meteen naar de inhoud

Uw schoonheidssalon in de omgeving van Den Haag

Bent u op zoek naar een professionele schoonheidssalon in Den Haag en omgeving? Breng dan een bezoek aan Safae Esthetics. U kunt bij onze schoonheidsspecialist terecht voor verschillende behandelingen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering, acne, visagie, hairstyling, massage en permanente make-up. De schoonheidssalon wordt gerund door twee professionele en gediplomeerde schoonheidsspecialisten, M. Chakkouri Laroussi en Fatima Zohra Chakkouri Laroussi. Wilt u ook kennismaken met de salon tijdens een fijne behandeling? Neem dan contact met ons op vanuit Den Haag via 030-7512066.

Rimpelbehandeling? Bezoek vanuit Den Haag onze salon

Wanneer men ouder wordt, krijgt men vaak te maken met rimpels. Om de rimpels tegen te gaan en te verminderen, kunt u bij Safae Esthetics terecht voor een rimpelbehandeling. De behandeling die wij kunnen uitvoeren, heet de mesotherapie. Tijdens een mesotherapie wordt er hyaluronzuur door onze schoonheidsspecialist ingespoten. Met deze behandeling worden kleine en middelgrote rimpels verminderd of weggehaald. Bezoek vanuit Den Haag onze salon als u meer te weten wilt komen over deze behandeling en de mogelijkheden.

Het aanbrengen van permanente make-up

Wilt u graag permanente make-up laten aanbrengen? Ook dan kunt u terecht bij de schoonheidsspecialist in onze schoonheidssalon. Tijdens de behandeling wordt met een flinterdunne naald een bijzonder en veilig pigment aangebracht vlak onder het huidoppervlak. De pigmentatie van de make-up blijft twee tot vijf jaar mooi. Neem contact op met onze schoonheidssalon via onderstaande gegevens voor meer informatie.

Een ontspannende cupping massage nabij Den Haag

Bent u toe aan een ontspannende massage die blokkades in energiestromen opheft? Kom dan vanuit Den Haag langs bij Safae Esthetics, daar bieden wij Cupping aan. Dit komt af van het Arabische geneeskundige Hijama. Hijama is een vorm van massage waarbij glazen of plastic kopjes op het lichaam geplaatst worden. Deze worden vacuüm getrokken aan het lichaam. Door Cupping krijgt het lichaam een betere doorbloeding en worden afvalstoffen beter afgevoerd.

Een ontharingsbehandeling bij onze schoonheidssalon

Heeft u in Den Haag behoefte aan een ontharingsbehandeling? Bij onze salon kunnen er verschillende ontharingsbehandelingen worden uitgevoerd. Zo kunt u onder andere kiezen voor IPL ontharing, elektrisch ontharen en harsen. Wanneer u kiest voor een IPL behandeling, wordt het haar duurzaam vernietigd met behulp van lichtflitsen. Bij elektrisch ontharen wordt een minuscuul naaldje gebruikt om de storende haartjes ‘definitief’ te verwijderen. Iedere behandeling heeft zijn voor- en nadelen. Wij kunnen u de ontharingsbehandeling bieden die past bij uw huid- en haartype. Ontdek daarom nu in onze schoonheidssalon welke behandeling aansluit bij u.

Den Haag

Natuurlijke lipfillers

In onze kliniek nabij Den Haag maken wij uw lippen op een natuurlijke manier mooier en volumineuzer. Lippen opvullen gebeurt met zogenaamde lip fillers. Doordat er lichaamseigen stoffen worden geïnjecteerd, is de kans op een allergische reactie uiterst klein . Hieruit volgt een natuurlijke, volle lip, die meteen voor u en anderen te zien is.

Uw acne of pigmentvlekken laten verwijderen

Heeft u last van huidproblemen zoals pigmentvlekken of acne en bent u op zoek naar een juiste behandeling? Dan bent u in onze kliniek die bereikbaar is vanuit Den Haag aan het goede adres. Bij Safae Esthetics verwijderen wij op de juiste methode uw pigmentvlekken of acne. Op deze manier dragen wij eraan bij om uw huid op een pijnloze en juiste manier te verbeteren.

Medische pedicure nabij Den Haag

Naast een cosmetische behandeling aan uw voeten, kunt u bij Safae Esthetics nabij Den Haag ook terecht voor een medische pedicure. Wanneer u last heeft van voetproblemen, zoals kalknagels of likdoorns, kunnen onze specialisten u zorgvuldig behandelen. Kortom, een medische pedicure wordt bij ons altijd snel en pijnloos uitgevoerd.

Neem vanuit Den Haag contact op met onze schoonheidsspecialist

Wenst u in Den Haag een rimpelbehandeling, ontharingsbehandeling of permanente make-up? Of wilt u kennis maken met een van de vele andere behandelingen in onze schoonheidssalon? Neem dan telefonisch contact op via het nummer 030-7512066. Mailen kunt u doen naar info@dermmedics.nl. Onze schoonheidsspecialist staat graag voor u klaar in Den Haag.

×