Meteen naar de inhoud

Weldadig voor lichaam en geest

Bent u op zoek naar een effectieve massage behandeling die weldadig is voor zowel lichaam als geest? Dan is de cupping behandeling van Safae Esthetics zeer geschikt. Cupping heeft een enorme dieptewerking en zorgt voor een betere doorbloeding, een betere afvoer van afvalstoffen in het lichaam en bewijst zijn nut bij klachten zoals stress, spanning, migraine en rug en nekklachten. Wilt u weten of cupping iets voor u is en hoe dit precies in zijn werk gaat? Lees dan verder op deze pagina. Schoonheidssalon Safae Esthetics maakt graag een afspraak met u om u persoonlijk meer te vertellen over deze behandeling en te bekijken op welke wijze u van uw mogelijke klachten af geholpen kunt worden.

Wat is cupping?

Cupping, in het Arabisch ook wel ‘Hijama’ genaamd, is een vorm van bindweefselmassage, waarbij glazen of plastic kopjes op bepaalde punten van het lichaam worden geplaatst, waarna de huid vacuüm wordt getrokken Het lichaam krijgt hierdoor een betere doorbloeding en afvalstoffen zullen beter afgevoerd worden. Cupping is ontwikkeld om gifstoffen en spierkrampen vanuit de diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Wanneer onze lichaamsenergie geblokkeerd raakt, zal een lichaamscel namelijk minder goed functioneren, waardoor deze gifstoffen gaat ophopen. Dit kan voor pijn in het lichaam zorgen. Met behulp van cupping kunnen deze blokkades opgeheven worden, wat diepe ontspanning geeft.

Verschillende varianten

Er zijn twee soorten technieken te onderscheiden: wet en dry cupping. Bij de wet variant, maakt onze specialist minuscule prikjes in de huid waarop direct een cup wordt geplaatst. Doordat de huid vacuüm trekt, wordt uit de prik plekjes bloed gezogen. Deze methode heeft een intensere werking dan de droge techniek, doordat afvalstoffen direct uit het lichaam worden gezogen. Er zal lokaal een rode of paarse plek verschijnen. Een normaal verschijnsel, welke na een week zal verdwijnen. Tevens zal het verdwijnen van de plek gelijkmatig op gaan met een verbetering van uw klachten. De ‘wet’ variant is niet voor iedereen geschikt. Vraag aan onze specialist wat hierin de mogelijkheden zijn. Bij de dry cupping variant worden geen prikjes in de huid gemaakt. De keuze voor een van de twee varianten is afhankelijk van het soort lichamelijke klachten die u heeft.

Cupping

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij schoonheidssalon Safae Esthetics voor de cup methode? Bel ons dan op telefoonnummer 030-7512066 of mail naar info@dermmedics.nl. Graag laten we u kennis maken met de eeuwenoude massagetechniek cupping!

×