Meteen naar de inhoud
medische pedicure derm medics

Nagel- en voetproblemen

Nagels en voeten zijn van vitaal belang voor ons dagelijks leven, omdat ze zorgen voor ondersteuning, mobiliteit en balans. Ze bieden stabiliteit tijdens het lopen, rennen en andere activiteiten, beschermen tegen letsel en infecties, bieden sensorische feedback en dienen als een indicator van onze algehele gezondheid. Het onderhouden van gezonde nagels en voeten is essentieel voor een actieve levensstijl en een algemeen gevoel van welzijn.

Welkom bij Derm Medics – dé specialist in de behandeling van nagel- en voetafwijkingen. Ons ervaren team van professionals staat klaar om u te helpen met diverse problemen en aandoeningen die uw nagels en voeten kunnen treffen. Of het nu gaat om medische pedicure, afvlakken van de nagels, wratten verwijderen, schimmelnagels, likdoorn verwijderen, ingegroeide teennagels, nagelreconstructies of nagelbeugels plaatsen, wij bieden uitgebreide behandelingen om uw voeten gezond en mooi te houden.

Een van onze populaire diensten is de medische pedicure. Onze gespecialiseerde pedicures zijn opgeleid om verschillende voetproblemen aan te pakken, waaronder likdoorns, eeltplekken, ingegroeide teennagels en nagelafwijkingen. Met zorg en precisie zullen ze uw voeten verzorgen en eventuele pijn of ongemak verminderen.

Als u last heeft van afgevlakte nagels, kunnen wij u helpen. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken en materialen, kunnen onze experts uw nagels weer in de juiste vorm brengen. Of het nu gaat om ingegroeide nagels, misvormde nagels of andere nagelafwijkingen, wij zullen een passende oplossing bieden om uw nagels te herstellen en te verbeteren.

Schimmelnagels kunnen een bron van frustratie en ongemak zijn. Bij Derm Medics hebben we effectieve behandelingen om schimmelnagels aan te pakken en te genezen. Onze specialisten zullen een grondige evaluatie uitvoeren en een behandelplan opstellen dat specifiek is afgestemd op uw behoeften. Met behulp van innovatieve technieken en hoogwaardige producten zullen we uw schimmelnagels effectief bestrijden.

Wratten op de voeten kunnen hinderlijk zijn en ongemak veroorzaken. Gelukkig bieden wij bij Derm Medics verschillende behandelingsopties om wratten te verwijderen. Onze deskundige zorgverleners zullen de meest geschikte methode selecteren, zoals cryotherapie, elektrocoagulatie of chemische behandelingen, om uw wratten veilig en effectief te elimineren.

Likdoorns zijn pijnlijke eeltplekken die vaak op de voetzolen of tussen de tenen voorkomen. Bij Derm Medics zullen we de likdoorn professioneel verwijderen en advies geven over hoe u herhaling kunt voorkomen. Onze behandelingen zijn gericht op het verlichten van pijn en ongemak, en het herstellen van gezonde huid.

Ingegroeide teennagels kunnen veel ongemak veroorzaken en zelfs infecties veroorzaken. Ons team van specialisten kan u helpen bij het oplossen van dit probleem. We zullen de ingegroeide teennagel voorzichtig behandelen en indien nodig een kleine ingreep uitvoeren om het probleem op te lossen en de gezonde groei van uw teennagel te bevorderen.

Voor mensen die last hebben van beschadigde of misvormde nagels, bieden wij nagelreconstructies aan. Met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken zullen we uw nagels herstellen en ze er weer natuurlijk en gezond uit laten zien.

Tot slot bieden we ook de mogelijkheid om nagelbeugels te plaatsen. Nagelbeugels kunnen worden gebruikt om ingegroeide teennagels te corrigeren en de groei in de juiste richting te sturen. Onze specialisten zullen de meest geschikte beugel selecteren en deze op een veilige en effectieve manier plaatsen.

Bij Derm Medics begrijpen we dat nagel- en voetafwijkingen uw dagelijkse leven kunnen beïnvloeden. Daarom streven we ernaar om hoogwaardige zorg en behandelingen aan te bieden die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en uw nagels en voeten de zorg te geven die ze verdienen.

Selecteer jouw wensen

In onze bookingstool vind je een overzicht van alle behandelmogelijkheden met betrekking tot voeten. Van medische pedicure tot het afvlakken van nagels, het verwijderen van wratten, behandelingen voor schimmelnagels, het verwijderen van likdoorns, ingegroeide teennagels, nagelreconstructies en het plaatsen van nagelbeugels. Wij streven ernaar om je een uitgebreid scala aan professionele voetbehandelingen aan te bieden om je voeten gezond, comfortabel en mooi te houden. Bezoek onze bookingstool om te ontdekken welke behandelingen het beste bij jouw behoeften passen.

afvlakken nagels derm medics

Afvlakken nagel(s)

Prijs vanaf €25,00
medische pedicure derm medics

(Medische) Pedicure

Prijs vanaf €52,00
kalknagel laseren derm medics

Schimmelnagel laseren

Prijs vanaf €55,00

Wrat(ten) verwijderen

Prijs vanaf €35,00

Nagelbeugel

Prijs vanaf €55,00
schimmelinfecties-aan-de-nagels-behandeling-bij-derm-medics

Nagelreconstructie

Prijs vanaf €28,00
likdoorn teen

Likdoorn verwijderen

Prijs vanaf €27,00

Behandeldvies nodig?

Bij Derm Medics bieden we verschillende effectieve behandelingen voor acne om je te helpen bij het verminderen van puistjes, ontstekingen en het verbeteren van je huidconditie. Onze ervaren huidtherapeuten en skinexperts zullen een behandelplan op maat voor je opstellen, rekening houdend met de ernst van je acne en jouw specifieke behoeften.

×