Meteen naar de inhoud

Volle en lange wimpers

Heeft u altijd al van nature volle en lange wimpers willen hebben? Dan heeft u het geschikte serum gevonden!

Prijs
Wimperserum € 56,00

 

Rijk aan groeifactoren, activeert folliculaire cel

Functie: FEG Super Lash kan slapende haarzakjesweefsel activeren, vervolgens bevorderd deze serum een snelle groei van de wimpers. De wimpers kunnen langer, voller en dikker worden na het gebruik van 20 dagen.

Uitgebreide voeding, natuurlijke formule

Dosering: iedere avond aanbrengen, rechtstreeks op de huid van het bovenste ooglid bij de wimperaanzet met de bijbehorende applicator. Dep de overtollige oplossing wat op het oog komt weg. Minimale hoeveelheid is dus nodig. Bij het gebruik van een grotere hoeveelheid serum zullen de wimpers er niet langer van worden.

Na het stoppen van de behandeling, neemt de wimper groei naar verwachting af naar hoe het vóór de behandeling was.

Gezond en veilig, geen enkele bijwerkingen

Niet toepassen in uw oog of aan het onderste ooglid. ALLEEN de steriele applicators van de FEG wat bij het product is bevestigd gebruiken.
Als u een avond bent vergeten de serum aan te brengen. Kunt u gewoon de volgende avond het aanbrengen. Nadat u bent gestart met dit product zullen er zichtbaar verbeteringen zijn na 2 maanden.

De applicator gebruiken, twee keer per dag, zal meer dan effectief zijn

Het uiteinde/applicator van de fles niet aanraking laten komen met andere objecten,
stoffen, oppervlaktes en vingers om besmetting door bacteriën die infecties veroorzaken te voorkomen. Contactlenzen moeten uitgenomen worden voordat u de wimpergroei serum aanbrengt. De lenzen kunt u weer in doen nadat er 15 min. zijn verstreken na het aanbrengen.

×