Meteen naar de inhoud

Thermal Shiny Str8 behandeling

Heeft u genoeg gehad van pluizend en onhandelbaar haar? Droomt u van glanzend, handelbaar, pluisvrij en permanent glad haar, maar heeft u dit nog steeds niet kunnen bereiken?
Dan is deze behandeling geschikt voor u!

Een revolutionaire behandeling die het haar stijl maakt, met als resultaat mooi glanzend en stijl haar. Voor deze behandeling wordt gebruik gemaakt van professionele producten wat geen formaldehyde en Sodium Hydroxide bevat. De Thermal Str8 behandeling is hoofdzakelijk geschikt voor Noord/West Europees haar en Black Hair.

Thermal Shiny Str8 is een formaldehyde-vrij systeem dat permanent krullend en golvend haar recht maakt. Thermal Shiny Str8 omhult het haar met glans, elimineert kroes en pluis en versterkt het haar in de vezellaag met keratine

Het Rusk Thermal Straightning Process(Rusk), ontwikkeld in Japan, is een methode om het haar steil te maken. De meeste straightening producten gebruiken schadelijke chemicaliën, die het haar beschadigen en/of uitdrogen. Thermal STR8 bevat overwegend natuurlijke ingredienten, zoals Vitamine B5, tarwe-proteinen en soya-proteinen, Keratine aminozuren.

De behandeling bevat een unieke combinatie van ingredienten die geactiveerd worden door warmte zodat ook het interne deel van het haar de juiste voedingstoffen krijgen. Het haar ziet er gezond, glanzend en zacht uit na een Thermal Str8 behandeling.

Het haar moet volledig uitgroeien om je natuurlijke krul weer terug te laten
komen of na 6-9 maanden de uitgroei laten bijwerken als je stijl haar wilt houden.

Prijs
Kort haar vanaf € 190,00
Half lang haar vanaf € 230,00
Lang haar vanaf € 250,00

*het is mogelijk dat er nog toeslag bij kan komen

In de V.S. heeft Rusk Thermal Str8 , de Styling Choice Award in 2004 & 2005, een Abbie Award in de categorie Haircare en een Award voor Best Innovating Product gewonnen.

Voor

Na

×