Meteen naar de inhoud

SUNLISS Keratine behandeling

De SUNLISS Keratine behandeling zorgt voor gezonder, stijl(er) en makkelijk handelbaar haar en is een niet-permanente verzorgende Keratine behandeling voor alle verschillende soorten behandeld- en onbehandeld haar.
De behandeling heeft een cumulatieve werking, d.w.z. hoe vaker u het haar om de 3 maanden behandelt, hoe gezonder, stijler en glanzender het wordt!

Prijs
Kort haar v.a. € 180,00
Half lang haar v.a. € 200,00
Lang haar v.a. € 220,00

Makkelijk handelbaar, glanzend en stijl haar naar wens

De SUNLISS Keratine Behandeling zorgt voor gezonder, stijl(er) en makkelijk handelbaar haar en is een niet-permanente verzorgende Keratine behandeling voor alle verschillende soorten behandelt-en onbehandelt haar.
De behandeling heeft een cumulatieve werking, d.w.z. hoe vaker u het haar om de 3 maanden behandelt, hoe gezonder, stijler en glanzender het wordt!

Keratine behandeling

De behandelingen herstellen het haar terwijl de interne structuur van het haar niet wordt afgebroken zoals bij de Japanse en Chemische straightening methode’s.

Een SUNLISS keratine Treatment is meer dan alleen een verzorgende Braziliaanse Keratine Methode, het is een progressieve haar-verzorgende behandeling met directe en verbluffende resultaten.

Beschadigd haar herstelt zich.

Een keratine behandeling minimaliseert de hoeveelheid tijd die nodig is om je haar te stylen, en u zal minder gebruik maken van een föhn of stijltang.

De actieve ingrediënten in onze keratine producten zijn ontwikkeld om het haar pluis en kroes-vrij te maken, zonder de structuur van het haar te beschadigen.
Het haar wordt verzorgt en herstelt zich van beschadigingen door verven, blonderen en andere haar-behandelingen.

“Na een professionele toepassing van SUNLISS producten, herwint het haar alle voedingsstoffen die nodig zijn om weer zacht en gezond te zijn. Beschadigd haar als gevolg van chemische processen, zon, chloor, kleurstoffen, permanenten en chemische straightners, zijn verdwenen met SUNLISS; zonder twijfel de beste Keratine behandeling in 2012! “

SUNLISS Keratine Behandelingen zijn formaldehyde-vrij

Keratine Behandelingen komen van oorsprong uit Brazilië waar een groot gedeelte van deinwoners sterk kroezend haar heeft.
In het Noord-Amerikaanse magazine” Allure” verscheen een artikel dat het blootstellen van het haar aan sommige haar- behandelingen die formaldehyde bevatten op lange termijn gevaar konden opleveren. Vanaf dit punt was het gebruik van formaldehyde in haar-producten niet meer toegestaan door overheden.

De SUNLISS haarlijn is een pionier in deze branche en erkend voor zijn onderzoek naar formaldehyde-vrije producten. Vandaag de dag produceert SUNLISS een van de meest veilige en geavanceerde Braziliaanse keratine behandelingen, gecertificeerd door ANVISA.

Deze lijn van professionele anti-frizz producten maakt gebruik van een gecertificeerde formule die voor niet-cumulatieve effecten zorgt, het transformeert het haar van droog en krullend in zacht, zijdeachtig, en vooral gezond glanzend haar.
Onze keratine behandelingen kunnen keer op keer worden gebruikt, er is geen grens aan het aantal behandelingen, het haar blijft gezond!

Sunliss heeft nu als eerste producent van Keratinebehandelingen een niet permanente keratine behandeling ontwikkeld die echt stijler maakt , het haar voedt en herstelt met daarbij voor verschillende haar-type’s ook een aparte formule.
Het haar is makkelijker handelbaar en heeft weer zijn originele gezonde glans terug!

Veelgestelde vragen

Kan de Keratine Behandeling op elk type beschadigd haar worden gebruikt?

Ja, onze keratine producten herstellen en verzorgen het haar, u kunt de producten op elk type behandeld en onbehandeld haar gebruiken.

Kan ik de Keratine Behandeling het beste gebruiken voor- of na een Kleurbehandeling doen?

In de basis maakt dit niet uit. U kunt uw haar voor of na onze Keratine behandeling kleuren.
Wanneer u echter langer plezier wilt hebben van een Keratine Behandeling is het aan te raden uw haar 2 weken voor de keratine behandeling te verven.
U heeft namelijk door de Keratine Behandeling de haarstructuur weer opgebouwd, het haar bevat meer proteïnen(eiwitten=keratine).
Haarverf bevat waterstof peroxide. Zodra het haar geverfd wordt (nog sterker bij lichte kleuren) zal er een oxidatieproces op het haar plaatsvinden waardoor er proteïnen (eiwitten/keratine) juist weer uit het haar worden onttrokken.
Het effect van een keratine behandeling zal niet weg zijn maar wel licht verminderen.

Hoe lang duurt onze Keratine Behandeling?

De behandeling zelf zal naar gelang de lengte en mate van krul tussen de 3, 4 en 5 uur duren.
Hierna heeft u de keuze de behandeling uit te spoelen (na 1 uur) of de behandeling tot 48 uur in het haar te laten intrekken. Dit intrekken heeft alleen effect op de mate van glans en zachtheid van het haar. De voedende bestanddelen hebben zo iets langer de tijd om in te trekken.

Kan ik de Keratine behandeling gebruiken na een Japanse Straightening?

Ja , u kunt de Keratine producten gebruiken na een Japanse Straightening behandeling.
Veel mensen kiezen er zelfs voor om, wanneer ze geen permanente straightener meer in hun haar willen, de uitgroei te behandelen met een Keratine treatment zodat er geen verschil meer bestaat tussen gestraigt en niet-gestraighte delen van het haar.
Door dit enkele malen te herhalen zal na verloop van tijd uw haar weer de eigen/originele structuur terug krijgen en toch steiler en makkelijker handelbaar zijn zonder het permanente structuur- verbrekende effect.

Kan ik in de zee of het zwembad zwemmen met Keratine behandeld haar?

De eerste 48 uur is dit niet mogelijk. De actieve bestanddelen in de ingrediënten van de Keratine producten hebben enige tijd nodig om te hechten aan-en geabsorbeerd te worden door uw haar. Na deze 48 uur is het verstandig de SUNLISS Moisturising Conditioner in te brengen voordat u gaat zwemmen en uw haar na afloop goed uit te spoelen.

×