Meteen naar de inhoud

Meso-Therapie

Vroeg of laat zijn ze er, die vervelende rimpels en lijntjes in de huid. Iedere vrouw stoort zich er aan. Het geeft een oude look terwijl men zich zo helemaal niet voelt. Met de Derm Medics meso-therapie is het eenvoudig te verhelpen. Bij een gewone meso-lift wordt met een naald opgelost hyaluronzuur in de huid gebracht. Het resultaat is vaak niet geweldig.

Voor

Na

Unieke methode en verbluffend resultaat

Ecuri Cosmetics heeft als enige een meso-gun die in staat is om cross-linked hyaluronzuur in te brengen.
Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Het vult lijntjes en rimpels
goed op en geeft direct een verbluffend resultaat.
De Derm Medics meso-gun is uitgerust met een intelligent systeem dat zelf bepaald hoeveel hyaluronzuur wordt ingebracht.

Teveel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten.
Groot voordeel is dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal is.
Een behandeling is eenvoudig, zeer effectief en duurt slechts tien minuten.

Met de Derm Medics mesolift ziet u na een behandeling al een enorm resultaat.
Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig.

Voor

Na

Specialist in Utrecht en omstreken

Derm Medics is dé specialist in Mesotherapie. Wij onderscheiden ons door de opleiding en ervaring van onze medewerkers. Dit maakt dat Derm Medics dé huidverzorgingskliniek is voor mesotherapie in oa Utrecht, Almere, Amsterdam, Amersfoort, Nieuwegein, Hilversum, Den Haag, Rotterdam, Leiden.

Mesotherapie, de oplossing tegen huidveroudering

Mesotherapie is een natuurlijke, huidverjongende behandeling voor uw gezicht, hals en decolleté. Door middel van het inbrengen van lichaamseigen stoffen in de middelste huidlaag, wordt het gebrek aan elastine, collageen en hyaluronzuur aangevuld. Deze stoffen nemen af naarmate we ouder worden. Het inbrengen van deze stoffen gebeurt met behulp van kleine prikjes. Na een behandeling ziet u snel resultaat, u voelt zeer weinig pijn tijdens de behandeling en er treden geen blijvende bijwerkingen op. Heeft u hier interesse in? Maak een afspraak voor mesotherapie bij Derm Medics via 030-7512066.

Meer informatie over Meso-Therapie

Meso-Therapie is farmaceutisch erkend, volkomen veilig, eenvoudig en zeer effectief. Met de Derm Medics mesolift ziet u na één behandeling al een enorm resultaat. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig. Het effect is zeer natuurlijk. De behandeling duurt gemiddeld slechts 15-20 minuten, afhankelijk van de zones die worden behandeld. Voor het mooiste effect raden we aan de behandeling enkele malen te herhalen tot het gewenste resultaat bereikt is. Laat ons weten welke zones u behandeld wilt hebben. Dan bespreken we uitvoerig met u wat er zoal mogelijk is.

Onze behandelmethode

Door middel van kleine, snelle prikjes wordt er een hoge dosis aan zuivere en effectieve ingrediënten, welke van nature in de huid voorkomen, in uw huid ingebracht. De vloeistof die wordt ingespoten, bestaat naast hyaluronzuur, collageen en elastine ook uit vitaminen, mineralen, antioxidanten en eiwitten. De samenstelling van de vloeistof wordt precies op u afgestemd. Hiervoor gebruiken wij de meso-gun van het merk Ecuri Cosmetics. Deze is uitgerust met een intelligent systeem dat zelf bepaalt hoeveel hyaluronzuur wordt ingebracht. Teveel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten. Groot voordeel is dat de kans op blauwe plekken en zwellingen daardoor ook minimaal is.

Waarvoor is Meso-Therapie geschikt?

Met deze behandeling kunnen verschillende probleemgebieden aangepakt worden. Denk bijvoorbeeld aan uw lipvolume. Naarmate we ouder worden verminderd ons lipvolume. Daarnaast wordt de huid rondom de mond dunner. Daar zijn dan ook vaak de eerste verouderingsverschijnselen zichtbaar. Ook fronslijnen/rimpels, neuslipplooien, kraaienpootjes en uw volledige gezichtsvolume kunnen we ideaal behandelen.

Maak een afspraak voor Meso-Therapie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, de uitvoering en de effecten van mesotherapie? Maak een afspraak met onze specialisten. Of boek direct een behandeling bij ons. Bel naar 030-7512066, vul ons online contactformulier in of stuur een WhatsApp. Wij verjongen graag uw huid met behulp van mesotherapie.

×