Meteen naar de inhoud

Heeft u er genoeg van gehad om altijd uw wenkbrauwen te moeten tekenen?

Wilt u geen gepriechel meer met een wenkbrauwpotlood en/of wenkbrauwpoeders?
Wilt u als u s’ochtends het bed uit stapt meteen mooie wenkbrauwen hebben?
Dan is permanent make-up zonder twijfel de geschikte oplossing.

Wenkbrauwen die steeds dunner zijn geworden, te veel zijn geëpileerd of gewoon een stukje missen. We maken gebruik van de unieke hairstroke methode waarbij een flinterdunne naald en pigment wordt gebruikt. Soms is het een kwestie van een heel nieuwe vorm creëren, maar het kan ook zijn dat u uw wenkbrauwen net even voller, langer of iets breder wilt. Tevens worden littekens in de wenkbrauwen ook gecamoufleerd door deze hairstroke techniek.

De behandeling en zijn werking

De eerste behandeling duurt gemiddeld anderhalf uur. Inclusief intake, waarin de mogelijkheden worden besproken. Daarna worden je wenkbrauwen in de mooist mogelijke vorm getekend. Een uitermate precisie werk, waarbij uw gezichtsvorm en wensen een rol spelen. Pas als we helemaal tevreden zijn, gaat het echte werk beginnen. Het pigmenteren dus, in een kleur die bij uw huid past. En met de techniek die het beste bij uw wens past.

We maken gebruik van de hairstroke techniek, dat houdt in dat er één voor één haartjes worden aangebracht met een flinterdunne naald.

Het is heel belangrijk om na de behandeling de wenkbrauwen 5 dagen droog te houden. Plan je afspraak dus niet nét voor een belangrijke gebeurtenis of een vakantie. Vier tot zes weken later vindt de nabehandeling plaats: plekjes waar de kleur minder goed heeft gepakt worden bijgewerkt. De wenkbrauwen kunnen eventueel donkerder worden gemaakt.

Kortom, na één sessie zijn ze nog niet klaar. Na twee tot maximaal drie behandelingen wel. Dit houdt gemiddeld een jaar tot max. 2 vast. Daarna moeten we weer wat extra haartjes bij pigmenteren omdat deze dus verdwijnen.

Prijslijst PMU Safae Esthetics

Prijs
eye-liner onder € 142,50
eye-liner boven € 165,00
eye-liner boven breed € 190,00
eye-liner boven en onder € 275,00
wenkbrauwen € 265,00
lip-liner € 245,00
opfrissen (per onderdeel) € 95,00

×