Meteen naar de inhoud

Harsen

Harsen is één van de meest populaire manieren van tijdelijke haarverwijdering.
Zoals de naam al zegt, wordt er gebruik gemaakt van hars, die aangebracht wordt op uw huid. Hierbij komt uw lichaamshaar vast te zitten aan de hars. Vervolgens wordt de hars tegen de haargroeirichting van de huid getrokken. De ingevangen haren worden hierdoor met wortel en al meegetrokken.

Het voordeel van harsen tegenover scheren is dat het langer duurt voordat de haren weer zijn aangegroeid (Gemiddeld zo`n 3 tot 8 weken). Bovendien groeien de haren terug met een dunnere en zachtere punt.
Anders dan bij scheren, zul je dus na het harsen geen last hebben van harde stoppels.

Bij regelmatig harsen heb je zelfs kans dat sommige haren helemaal niet meer terugkomen, omdat het haarzakje waarin het haar groeit beschadigd is geraakt.

Brazilian Wax

Deze hars methode wordt toegepast rondom de schaamstreek.
Brazilian wax is een wax die speciaal bedoelt is voor de gevoelige plekken van het lichaam.
Deze wax voelt heel aangenaam aan en wanneer het haar verwijderd wordt komt er geen irritaties, bultjes roodheid, het huid voelt zijdezacht aan en het duurt wel 3-8 weken voordat de haren weer zijn aangegroeid.
Wanneer men met het scheermes het haar wegscheren onstaan er stoppels, roodheid, irritaties en bultjes (dit komt ook weleens voor bij reguliere wax).

Bij de teruggroei van de haren zijn deze veel dikker en kunnen er ingegroeide haartjes ontstaan, die weer onstekingen veroorzaken, het huid kleurt donkerder vanwege het beschadigen van de huid tijdens het scheren. Brazilian wax is daarintegen de beste oplossing voor het verwijderen van haar, op de gevoelige plekken.

Jonger dan 16 jaar? Dan dient men uitdrukkelijke (schriftelijke) toestemming van de ouders te hebben.

Prijslijst

Prijs
Benen en onderbenen € 50,00
Onderbenen € 27,00
Armen € 27,00
Bikinilijn € 17,00
Oksels € 17,00
Rug € 40,00
Bovenlip € 9,00
Kin € 9,00
Bovenlip en kin € 18,00
Brazilian wax € 42,00
×