Meteen naar de inhoud
Diode Quattro Wave ICE laser Derm Medics laser hairremoval laser ontharing

Diode Quattro Wave ICE Laser

Innovatieve ontharingsbehandeling voor elk huid- en haartype.

Derm Medics begrijpt de uitdagingen en frustraties die gepaard gaan met conventionele ontharingsmethoden. Daarom zijn we verheugd om jou kennis te laten maken met de Diode Quattro Wave ICE Laser, een baanbrekende technologie die ontharing naar een geheel nieuw niveau tilt.

Wat is de Diode Quattro Wave ICE Laser?

De Diode Quattro Wave ICE Laser is een geavanceerd lasersysteem dat specifiek is ontworpen voor permanente haarvermindering. Het onderscheidt zich door verschillende kenmerken die het effectief, veelzijdig en comfortabel maken voor patiënten van alle huidtypes en haarkleuren.

Kenmerken van de Diode Quattro Wave ICE Laser:

1. Vier Golflengten:

De Diode Quattro Wave ICE Laser maakt gebruik van een unieke combinatie van vier verschillende golflengten, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan huid- en haartypes. Deze veelzijdigheid maakt het mogelijk om effectieve behandelingen uit te voeren bij patiënten met verschillende huidtinten en haarkleuren, inclusief lichte en donkere huidtypes.

2. ICE-technologie:

Een opvallend kenmerk van de Diode Quattro Wave ICE Laser is de ICE-technologie (In-motion Cooling Energy). Tijdens de behandeling wordt de huid continu gekoeld, wat het comfort van de patiënt maximaliseert en de kans op bijwerkingen vermindert. Deze geïntegreerde koeling maakt de behandeling zelfs geschikt voor gevoelige gebieden van het lichaam.

3. Hoge Energie-output:

De laserstraal van de Diode Quattro Wave ICE Laser levert een krachtige energie-output, die effectief de haarfollikels verwarmt en vernietigt, terwijl het omliggende weefsel onaangetast blijft. Dit zorgt voor langdurige haarvermindering en geeft patiënten de mogelijkheid om te genieten van een gladde en haarvrije huid.

4. Precisie en Veiligheid:

Dankzij geavanceerde technologieën biedt de Diode Quattro Wave ICE Laser een hoge mate van precisie tijdens de behandeling, wat resulteert in optimale resultaten met minimale kans op bijwerkingen. De laser wordt bediend door ervaren medische professionals die de behandeling aanpassen aan de specifieke behoeften van elke patiënt, terwijl ze de veiligheid en het comfort van de patiënt waarborgen.

Voordelen van de Diode Quattro Wave ICE Laser:

  • Effectieve en langdurige haarvermindering.
  • Geschikt voor alle huidtypes en haarkleuren.
  • Minimaal ongemak dankzij geïntegreerde koeling.
  • Snelle en precieze behandelingen.
  • Veiligheid en comfort onder toezicht van ervaren professionals.

De Diode Quattro Wave ICE Laser vertegenwoordigt een revolutie in de wereld van ontharingsbehandelingen, waarbij geavanceerde technologieën worden gecombineerd met comfort en veiligheid. Bij Derm Medics zijn we trots om deze innovatieve oplossing aan te bieden aan onze patiënten, zodat ze kunnen genieten van langdurige en bevredigende resultaten op het gebied van ontharing.

Wat maakt de Diode Quattro Wave ICE Laser van Derm Medics anders?

1. Geavanceerde Technologie:

De Diode Quattro Wave ICE Laser vertegenwoordigt het toppunt van innovatie op het gebied van ontharingstechnologie. Met zijn unieke combinatie van vier golflengten biedt het een ongeëvenaarde veelzijdigheid en effectiviteit. Of u nu een lichte of donkere huid heeft, of u nu blond, rood, bruin of zwart haar heeft, deze laser is geschikt voor alle huidtypes en haarkleuren.

2. Effectieve Resultaten:

Dankzij de krachtige energie-output en de precisie van de laserstraal worden ongewenste haren effectief vernietigd, terwijl het omliggende weefsel onaangetast blijft. Onze patiënten ervaren vaak aanzienlijke vermindering van haargroei na slechts enkele behandelingen, waardoor ze eindelijk langdurige resultaten kunnen behalen.

3. Comfort en Veiligheid:

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Diode Quattro Wave ICE Laser is de geïntegreerde ICE-technologie (In-motion Cooling Energy). Tijdens de behandeling wordt de huid continu gekoeld, wat ongemak tot een minimum beperkt en de veiligheid van de huid maximaliseert. Dit maakt de behandeling niet alleen effectief, maar ook buitengewoon comfortabel, zelfs voor de meest gevoelige gebieden van het lichaam.

Haarvrij het leven door?

Klaar om afscheid te nemen van de frustraties van traditionele ontharingsmethoden? Ontdek de voordelen van ontharing met de Diode Quattro Wave ICE Laser bij Derm Medics. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze diensten. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om u te helpen, met langdurige haarvrije resultaten waar u van zult genieten.

Meest gestelde vragen over de Diode Quattro Wave ICE Laser van Derm Medics

Hoe werkt de Diode Quattro Wave ICE Laser?

De laser zendt gecontroleerde laserstralen uit die worden geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes. Dit veroorzaakt schade aan de haarfollikels, waardoor de haargroei wordt vertraagd en uiteindelijk gestopt.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Is de behandeling pijnlijk?

Dankzij de ICE-technologie wordt de huid tijdens de behandeling continu gekoeld, waardoor het ongemak tot een minimum wordt beperkt. Sommige patiënten ervaren een licht tintelend gevoel, maar over het algemeen wordt de behandeling als comfortabel ervaren.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor optimale resultaten?

Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van factoren zoals haarkleur, haardikte, huidtype en het te behandelen gebied. Over het algemeen zijn meerdere behandelingen nodig om optimale resultaten te bereiken, meestal tussen de 6 en 8 sessies.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Hoe lang duurt een behandelingssessie?

De duur van een behandelingssessie hangt af van het te behandelen gebied, maar over het algemeen duren sessies met de Diode Quattro Wave ICE Laser slechts enkele minuten tot een uur.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Is er enige downtime na de behandeling?

Nee, er is over het algemeen geen downtime na een behandeling met de Diode Quattro Wave ICE Laser. Men kan direct na de behandeling de dagelijkse activiteiten uitvoeren.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Zijn er bijwerkingen?

Milde roodheid of zwelling van de behandelde huid kan voorkomen, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot een paar dagen. Ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam en kunnen worden geminimaliseerd door de behandeling door een ervaren professional te laten uitvoeren.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Is de behandeling veilig voor alle huidtypes?

Ja, de Diode Quattro Wave ICE Laser is veilig voor alle huidtypes, inclusief lichte en donkere huidtinten. De veelzijdigheid van de laser maakt het mogelijk om effectieve behandelingen uit te voeren bij een breed scala aan mensen.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Hoe lang blijven de resultaten zichtbaar na de behandeling?

De resultaten van de Diode Quattro Wave ICE Laser-behandeling zijn over het algemeen langdurig, maar sommige mensen kunnen na verloop van tijd enige terugkeer van haargroei ervaren. Periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen helpen om de resultaten te behouden.

Derm Medics

Average rating:  

 0 reviews

Shop direct jouw skincare!

In onze webshop vind je een scala aan producten, waaronder cleansers, serums, moisturizers, zonnebrandcrèmes, tools en meer. Elk product is zorgvuldig geselecteerd op basis van de effectiviteit van de ingrediënten en de wetenschappelijk bewezen resultaten. Of je nu op zoek bent naar anti-aging producten, hydraterende formules of specifieke oplossingen voor huid-, nagelproblemen, bij Derm Medics hebben we de juiste producten voor jou

Onze behandelingen

Medische huidverbetering

Bij Derm Medics bieden we geavanceerde medische huidverbeteringsbehandelingen die uw huid naar een hoger niveau tillen. We begrijpen dat uw huid een weerspiegeling is van uw algehele gezondheid en welzijn, en daarom streven we ernaar om uw huid te transformeren en te laten stralen.

Onze medische huidverbeteringsbehandelingen zijn ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken en tegelijkertijd de algehele conditie van uw huid te verbeteren. Of u nu last heeft van fijne lijntjes en rimpels, pigmentatieproblemen, acne littekens, een doffe teint of andere huidimperfecties, wij hebben de expertise en technologie om u te helpen.

Cosmetische huidverbetering

Bij Derm Medics begrijpen we hoe belangrijk een stralende huid is voor het bereiken van een mooie, gezonde gloed. Daarom bieden we een scala aan cosmetische huidverbeteringsbehandelingen die specifiek zijn ontworpen om uw huid te laten stralen.

Onze ervaren team van huidspecialisten zal uw huid grondig analyseren en een persoonlijk behandelplan opstellen om uw gewenste “glow” te bereiken. Of u nu last heeft van een doffe teint, ongelijkmatige huidtextuur, vermoeide huid of andere huidimperfecties, wij hebben de oplossingen om uw huid nieuw leven in te blazen en een prachtige gloed te creëren.

Nagelafwijkingen
& voetproblemen

Bij Derm Medics begrijpen we dat nagelafwijkingen en voetproblemen veel ongemak kunnen veroorzaken. Daarom bieden we gespecialiseerde oplossingen voor nagelreconstructies en een breed scala aan behandelingen om u te helpen uw voeten gezond en mooi te houden.

Onze deskundige medische pedicure hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelafwijkingen en voetproblemen. Of u nu last heeft van schimmelnagels, beschadigde nagels, ingegroeide teennagels, eeltvorming of andere nagel- en voetgerelateerde aandoeningen, wij hebben de oplossingen om u te helpen.

Hoe ervaren klanten Derm Medics?

Bekijk direct onze reviews

×