Meteen naar de inhoud

Ontharing

Bij Safae Esthetics kunt u terecht voor diverse ontharingsbehandelingen. Wij bieden de ontharingsbehandeling aan die voor u geschikt is qua huidtype en haartype. Onze `definitieve` ontharingsbehandeling is bedoeld om als kuur te doen, één behandeling geeft geen resultaat.Hier onder volgen onze aangeboden behandelingen met globale informatie.

IPL ontharing

ontharing m.b.v. lichtflisten om de haar duurzaam te vernietigen.

Door IPL-behandelingen krijgt u een beter en gladder uitziende huid.
De brede straal van het flitslicht behandelt grote oppervlakken zoals rug, schouders, armen, benen en gezicht.
IPL-technologie is een bewezen, veilige, snelle en effectieve methode voor ontharing, couperose, pigmentvlekjes en huidverjonging.
In principe kunnen alle gebieden behandeld worden, bij een eerste bezoek wordt uw huidtype bepaald en de behandeling aangepast op huidtype en te behandelen gebied.

Elektrisch ontharen

m.b.v. een miniscuul naaldje worden storende haartjes `definitief` verwijderd, dit gebeurt haartje per haartje.

Bij elektrisch ontharen wordt een heel dun naaldje langs de haarschacht in het haarzakje geschoven. Door een beetje stroom op het naaldje wordt het haarzakje verhit en geloogd (chemische reactie). Door dit regelmatig te herhalen zal het haartje uiteindelijk niet meer terugkomen.

Garanderen dat er nooit meer haar groeit op het behandelde gebied is helaas niet mogelijk. Onder invloed van veranderingen in het lichaam (bijvoorbeeld door hormonen of medicatie) blijft het altijd mogelijk dat donshaartjes veranderen in nieuwe dikkere haren.

Harsen

bekendste ontharingsmethode, na een aantal keren harsen zult u merken dat de haren met een dunnere en zachtere punt terug groeien.
×