Meteen naar de inhoud

Skinboosters Treatment 

Restylane

De ideale behandeling die je huidkwaliteit enorm verbetert. Derm Medics maakt gebruik van het verbluffend product namelijk Restylane Vital (Skinbooster). Restylane Skinbooster zorgt voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit, de huid wordt vanuit de onderste lagen gevoed en geeft de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug. De Restylane Skinboosters zorgen voor een langdurige en diepe hydratatie van de huid ideaal om veroudering van de huid te voorkomen en om je huid een enorme boost van binnenuit te geven!

Restylane Skinboosters verbeteren de kwaliteit van de huid door de hydrobalans te herstellen en de elasticiteit van de huid te verbeteren. Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op en er wordt een soepele en gladde huid gecreëerd.

De Restylane Skinboosters bestaan uit wetenschappelijk bewezen hyaluronzuur. In tegenstelling tot injectables is de hyaluronzuur in deze SkinBoosters vele malen dunner. Deze Restylane Skinboosters zijn niet bedoelt om volumeverlies te corrigeren maar om de huidkwaliteit en structuur daadwerkelijk te verbeteren!

Voor optimaal resultaat is echter één behandeling niet voldoende. Het is van belang dat de Skinbooster Treatment voor de eerste maal, drie keer in een periode van drie maanden uitgevoerd moet worden. Dit betekent dat u elke maand één skin booster behandeling ondergaat.

  Hoeveelheid Prijs
Restylane Skinboosters

1 ML

2 ML

€ 199,00

€ 385,00

Duidelijke before & after van de Restylane Skinbooster behandeling (na een kuur van 3 behandelingen)
×