Meteen naar de inhoud

PlexR Treatment

Bij Derm Medics begrijpen we hoe belangrijk het is om je goed te voelen over je huid. Littekens, striae en huidimperfecties zoals rimpels en overtollige huid rond de oogleden kunnen je zelfvertrouwen beïnvloeden. Daarom bieden we Plexr-behandelingen aan, een geavanceerde en niet-invasieve benadering voor het verbeteren van verschillende huidproblemen.

PlexR maakt gebruik van geïoniseerd gas in plaats van een laser of chirurgisch instrument om kleine puntjes op de huid te creëren. Deze puntjes creëren kleine microscopische wondjes op het huidoppervlak, wat resulteert in samentrekking van de huid en stimulatie van het natuurlijke genezingsproces.

Ontdek de kracht van PlexR Soft Surgery voor het verbeteren van littekens, striae en huidcorrecties bij Derm Medics.

Plexr huidcorrecties Derm Medics

PlexR-behandeling voor littekens:

Littekens kunnen variëren in type en textuur, of het nu gaat om acne littekens, chirurgische littekens of littekens door letsel. Onze Plexr-behandeling kan de textuur en het uiterlijk van littekens aanzienlijk verbeteren. Door de gecontroleerde verdamping van huidweefsel en de stimulatie van collageenproductie, helpt Plexr bij het vervagen van littekens en het bevorderen van een gladdere huid. Het resultaat is een verhoogd zelfvertrouwen en een hernieuwde huidtextuur.

PlexR-behandeling voor striae:

Striae, ook wel bekend als zwangerschapsstrepen, kunnen een bron van frustratie zijn. Met Plexr Soft Surgery kunnen we de textuur van de huid verbeteren en de verschijning van striae verminderen. Door de stimulatie van collageen en elastineproductie, helpt Plexr bij het herstellen van de elasticiteit en stevigheid van de huid, waardoor striae vervagen en de huid gladder wordt. Onze deskundige huidtherapeuten zullen een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften, om de beste resultaten te bereiken.

PlexR-behandeling voor huidcorrecties:

Naast littekens en striae kan Plexr Soft Surgery ook worden toegepast voor huidcorrecties zoals rimpels en overtollige huid rond de oogleden. Door de precieze toepassing van plasma-energie kunnen we fijne lijntjes en rimpels verzachten, waardoor de huid er jeugdiger en gladder uitziet. Bovendien kan Plexr worden gebruikt voor niet-chirurgische ooglidcorrecties, waarbij overtollige huid en hangende oogleden worden verminderd, wat resulteert in een meer open en verjongd uiterlijk.
Bij Derm Medics staan we bekend om onze deskundigheid en zorgzaamheid bij het uitvoeren van Plexr-behandelingen. Onze skinexperts zijn hoogopgeleide professionals met uitgebreide ervaring in het behandelen van verschillende huidaandoeningen. Ze zullen nauwkeurig je huid beoordelen, luisteren naar jouw wensen en een persoonlijk behandelplan opstellen om de beste resultaten te bereiken.
We begrijpen ook dat jouw veiligheid en comfort van het grootste belang zijn. Onze Plexr-behandelingen worden uitgevoerd in een veilige en hygiënische omgeving, waarbij we de hoogste normen voor sterilisatie en infectiepreventie volgen. We zorgen ervoor dat je tijdens de behandeling comfortabel bent en bieden nazorginstructies om een snel herstel te bevorderen.
Bij Derm Medics geloven we dat iedereen het recht heeft om zich zelfverzekerd te voelen over zijn of haar huid. Met Plexr Soft Surgery kunnen we littekens, striae en huidcorrecties op een effectieve en veilige manier aanpakken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om je beste huid te bereiken.

Voordelen van PlexR-behandeling:

1. Niet-invasieve aanpak: PlexR is een niet-chirurgische behandeling, wat betekent dat er geen incisies of hechtingen nodig zijn. Het maakt gebruik van geïoniseerde plasma-energie om de huid te behandelen, waardoor het risico op complicaties en hersteltijd wordt verminderd in vergelijking met invasieve chirurgische procedures.
2. Veelzijdigheid: PlexR kan worden toegepast op verschillende huidproblemen, waaronder littekens, striae, rimpels en overtollige huid. Het kan worden gebruikt op verschillende delen van het lichaam, zoals het gezicht, de hals, de buik en de benen.
3. Verbeterde huidtextuur en uiterlijk: PlexR stimuleert de productie van collageen en elastine, waardoor de huidtextuur wordt verbeterd. Het kan littekens vervagen, striae verminderen en rimpels verzachten, waardoor de huid er gladder en jeugdiger uitziet.
4. Korte hersteltijd: Na een PlexR-behandeling is er over het algemeen sprake van een korte hersteltijd. Hoewel er enige roodheid, zwelling en korstvorming kunnen optreden, verdwijnen deze bijwerkingen meestal binnen enkele dagen tot een week.
5. Langdurige resultaten: De resultaten van PlexR kunnen langdurig zijn, omdat het de natuurlijke processen van huidvernieuwing en collageenproductie stimuleert. Het is echter belangrijk om te onthouden dat individuele resultaten kunnen variëren en dat onderhoudsbehandelingen mogelijk nodig zijn om de resultaten te behouden.

Herstel na PlexR-behandeling:

Direct na de PlexR-behandeling kan er roodheid, zwelling en korstvorming op de behandelde huid optreden. Het is belangrijk om de instructies van je behandelaar op te volgen voor nazorg, zoals het toepassen van speciale crèmes en het vermijden van direct zonlicht. Dit helpt bij het bevorderen van een snel en veilig herstel.
De meeste mensen ervaren een herstelperiode van enkele dagen tot een week, waarbij de huid geleidelijk geneest. Het is normaal dat de huid tijdelijk gevoelig of strak aanvoelt. Het is belangrijk om de huid tijdens het herstelproces niet te krabben of te wrijven, om infectie en complicaties te voorkomen.
Het definitieve resultaat van de PlexR-behandeling kan enkele weken tot maanden na de behandeling zichtbaar worden, omdat de huid tijd nodig heeft om te genezen en nieuwe collageenproductie te stimuleren.
Het is altijd raadzaam om eerst een consult te plannen met een van onze skinexpert om je specifieke situatie te beoordelen en te bespreken of PlexR geschikt is voor jou.
×