Meteen naar de inhoud

M22 IPL Skin Rejuvenation

Huidverjonging

Huidverjonging staat vandaag de dag hoog op het verlanglijstje van elke vrouw. Een strakke huid zonder rimpels is het modebeeld van vandaag. Hierin wordt nog wel eens overdreven als we bijvoorbeeld kijken naar Amerika, daar is het gebruikelijk dat men al van jongs af aan een cosmetische ingreep laat doen. Dat is gelukkig in onze maatschappij een stuk normaler.
Toch is huidverjonging, een strakke huid en strijd tegen rimpels een groot onderwerp van gesprek en de wens van veel vrouwen. IPL Skin rejuvatation verschaft diverse behandelmethoden voor huidverjonging waarbij per individu gekeken wordt naar de wensen, de behandelmogelijkheden en de haalbare resultaten. We hanteren prijzen die bijna voor iedereeen betaalbaar zijn en worden diverse behandelmethoden eigenlijk steeds meer toegankelijk.

Huidveroudering is helaas een onvermijdelijk onderdeel van het ouder worden en wordt veroorzaakt door een verminderde aanmaak van collageen en elastine, twee huideigen stoffen die verantwoordelijk zijn voor een vitale, jeugdige en vooral veerkrachtige huid. Hoewel crèmes en lotions behulpzaam kunnen zijn bij het verzorgen van de ouder wordende huid, is het effect hiervan voornamelijk optisch en tijdelijk van aard. En om nu direct het mes eraan te pas te laten komen is dan wel een ander uiterste!

Huidverjonging met IPL!

Huidverouderingen tegengaan is eenvoudig en pijnloos met IPL. Dankzij zogenaamd pulserend licht over te brengen op de huid, zal deze gezonder, frisser en jonger tonen. Zeker in combinatie met bijvoorbeeld een aanvullende creme of behandeling, zal het effect prachtig zijn.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dat is niet zo eenvoudig te zeggen. Gemiddeld is een kuur van 6 behandelingen voldoende, maar bij een zeer verouderde huid kan een langere kuur gewenst zijn voor optimaal resultaat. Bovendien is het herhalen van de kuur (zo`n 4 keer per jaar) gewenst. U kunt het beste langs komen en dan vertellen we u alle informatie.

Huidverbetering met IPL!
IPL leent zich uitstekend voor huidverbetering. Pijnloos en door af en toe terug te komen ook mooi resultaat.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Hieronder vind u enkele voorbeelden

Couperose behandelingen

Couperose, oftewel rode vlekken in het gezicht, zijn eigenlijk kleine bloedvaatjes die door de huid te zien zijn. Deze oppervlakkig adertjes kunnen we als het ware dichtbranden met IPL, waardoor de rode gloed verdwijnt. Natuurlijk is de behandeling pijnloos, en kan het best 5 tot 6 keer herhaald worden.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken verwijderen omdat u dat mooier vind is mogelijk met IPL. Maar sommige pigmentvlekken zijn kwaadaardig, en dan zullen wij u verwijzen naar de huisarts.
Niet alle pigmentvlekken zijn te verwijderen. We vragen u dan eigenlijk ook gewoon om langs te komen voor advies of contact op te nemen voor vragen. We helpen u graag verder, dus kunnen we altijd een proefstukje proberen of overleggen over de mogelijkheden. Meestal heeft u 5 behandelingen nodig, met tussenposen van 4 weken.

Acne behandeling

Dankzij het IPL-licht worden actieve ontstekingen geremd en dankzij de warmte worden bacteriën gedood. Wanneer u op tijd bent, is de behandeling zelfs zonder littekens die acne normaal gesproken na kan laten. De behandeling word meestal 2 keer per week, en duurt ongeveer 5 weken.

×