Meteen naar de inhoud
ipl-acne-behandeling-derm-medics

Modulair IPL OPT

Lichttherapie voor de probleemhuid en huidverjonging

Deze technologie biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw huid te verbeteren, van het verminderen van fijne lijntjes en rimpels tot het verwijderen van ongewenste haargroei en het behandelen van huidaandoeningen.

Welkom bij Derm Medics, waar we trots zijn op het aanbieden van geavanceerde huidverjongingsbehandelingen met behulp van de revolutionaire Modulair IPL Opt-technologie. Onze Modulair IPL Opt behandeling is een veelzijdige en effectieve oplossing voor een breed scala aan huidproblemen, waaronder huidveroudering, acne, vaatafwijkingen en hyperpigmentatie. Hieronder gaan we dieper in op hoe deze behandeling werkt en wat u kunt verwachten bij Derm Medics.

Wat is Modulair IPL Opt?

Modulair IPL Opt staat voor Intense Pulsed Light en is een geavanceerde vorm van lichttherapie die specifiek is ontworpen om verschillende huidaandoeningen te behandelen. Het maakt gebruik van geavanceerde technologie om gerichte lichtpulsen af te geven aan de huid, waarbij verschillende golflengten worden gebruikt om specifieke problemen aan te pakken, zoals huidveroudering, acne, vaatafwijkingen en hyperpigmentatie. Deze modulaire aanpak maakt het mogelijk om een op maat gemaakte behandeling te creëren die is afgestemd op uw individuele behoeften en huidtype.

Voordelen van Modulair IPL Opt:

Huidverjonging: Stimuleert de productie van collageen en verbetert de huidtextuur, waardoor fijne lijntjes en rimpels worden verminderd voor een jeugdiger uitziende huid.
Acnebehandeling: Vermindert ontstekingen, doodt acne-veroorzakende bacteriën en vermindert de talgproductie voor een heldere, acne-vrije huid.
Vaatafwijkingen: Verkleint zichtbaarheid van spataderen, couperose en andere vaatafwijkingen, waardoor een egale teint ontstaat.
Hyperpigmentatie: Vermindert donkere vlekken, ouderdomsvlekken en andere vormen van hyperpigmentatie voor een egalere huidskleur.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens uw eerste consult zal een van onze ervaren skinexperts uw huid grondig evalueren en uw specifieke huidproblemen bespreken. Op basis hiervan zal een op maat gemaakt behandelplan worden opgesteld om uw doelen te bereiken. Tijdens de behandeling zult u lichte tintelingen voelen en kan er een lichte roodheid optreden, die snel zal verdwijnen. De meeste patiënten ervaren al verbetering na slechts enkele behandelingen, maar het aantal benodigde sessies kan variëren afhankelijk van uw specifieke conditie.

Bij Derm Medics zijn we toegewijd aan het helpen van onze klanten om hun beste huid te bereiken. Met onze Modulair IPL Opt behandeling kunt u genieten van een stralende, jeugdige huid terwijl u verschillende huidproblemen aanpakt. Neem vandaag nog contact met ons op om een consult in te plannen en ontdek hoe onze Modulair IPL Opt behandeling uw huid kan transformeren en uw zelfvertrouwen kan vergroten!

Kortom, dit is een effectieve behandeling tegen een breed scala aan huidproblemen, variërend van ongewenste haargroei en pigmentatieproblemen tot huidveroudering en acne. Met Modulair IPL OPT Technologie kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die uw huidverjonging en -verbetering bevorderen, zodat u kunt genieten van een stralende, gezonde huid.

Modulair IPL behandeling opbouw

 • Huidscan
 • Reiniging van de huid
 • Aanbrengen van contactgel
 • IPL applicatie
 • Afsluiting van behandeling
IPL opt Derm Medics vaatafwijkingen behandelen, anti-aging, acne, pigmentvlekken , ontharing

Interesse in de IPL behandeling?

Derm Medics, waar kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan. Wij begrijpen dat het verzorgen van je huid niet alleen een kwestie is van schoonheid, maar ook van zelfvertrouwen en welzijn. Daarom streven we ernaar om hoogwaardige IPL behandelingen aan te bieden tegen een schappelijke prijs. Onze missie is om effectieve huidverzorgingsoplossingen toegankelijk te maken voor iedereen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Meest gestelde vragen over de IPL behandeling van Derm Medics

Is een IPL behandeling pijnlijk?

Over het algemeen wordt een IPL-behandeling goed verdragen. Sommige mensen ervaren een licht tintelend gevoel of warmte op de huid tijdens de behandeling, maar dit is meestal niet pijnlijk.

Wat kan ik verwachten na de IPL behandeling?

Direct na de behandeling kan de huid enige roodheid vertonen, die meestal binnen enkele uren tot een paar dagen verdwijnt. Het is belangrijk om directe blootstelling aan de zon te vermijden en een zonnebrandcrème te gebruiken om de huid te beschermen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor optimale resultaten?

Het aantal benodigde behandelingen kan variëren afhankelijk van het specifieke huidprobleem en uw individuele huidconditie. Over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig voor optimale resultaten, vaak tussen de 4 en 6 sessies.

Is er een down time na een IPL behandeling?

In de meeste gevallen is er geen downtime na een IPL-behandeling. U kunt uw normale activiteiten direct na de behandeling hervatten, hoewel het wordt aanbevolen om intensieve blootstelling aan de zon te vermijden en de huid te beschermen met zonnebrandcrème.

Mag ik sporten/zwemmen of in de sauna na een IPL behandeling?

Na een IPL-behandeling wordt over het algemeen aanbevolen om activiteiten te vermijden die overmatige hitte of wrijving op de behandelde huid kunnen veroorzaken. Dit kan het risico op irritatie of complicaties verminderen en de genezing bevorderen. Hier zijn enkele richtlijnen met betrekking tot sporten, zwemmen en sauna na een IPL-behandeling:

 1. Sporten: Het wordt aanbevolen om intense fysieke activiteit te vermijden gedurende 24 tot 48 uur na de behandeling. Dit omvat activiteiten zoals hardlopen, gewichtheffen en andere vormen van intensieve lichaamsbeweging. Deze activiteiten kunnen overmatige warmte en wrijving op de behandelde huid veroorzaken, wat ongemak of irritatie kan veroorzaken.
 2. Zwemmen: Het is ook raadzaam om zwemmen in zwembaden, meren of de zee gedurende dezelfde periode van 24 tot 48 uur te vermijden na een IPL-behandeling. Chloor in zwembaden en zout water kunnen de huid irriteren en de genezing vertragen. Bovendien kan het water ook bacteriën bevatten die infecties kunnen veroorzaken als de huid nog niet volledig genezen is.
 3. Sauna: Het wordt aanbevolen om saunabezoeken en andere warmtebehandelingen gedurende minstens 48 uur na een IPL-behandeling te vermijden. De hitte en vochtigheid in de sauna kunnen de behandelde huid overmatig irriteren en het genezingsproces verstoren. Het is het beste om de huid te laten rusten en te laten herstellen voordat u weer gebruik maakt van de sauna.

Als algemene richtlijn geldt dat het belangrijk is om de behandelde huid na een IPL-behandeling te beschermen en blootstelling aan extreme temperaturen en omgevingsfactoren te vermijden. Raadpleeg altijd uw huidtherapeut voor specifieke aanbevelingen en instructies met betrekking tot uw individuele situatie.

Waarom moet ik 2 liter water drinken?

Het drinken van voldoende water na een IPL-behandeling is belangrijk om verschillende redenen:

 1. Hydratatie: IPL-behandelingen kunnen tijdelijke uitdroging van de huid veroorzaken, vooral direct na de behandeling. Het drinken van voldoende water helpt om de huid gehydrateerd te houden van binnenuit, wat kan helpen bij het bevorderen van een sneller herstel en het verminderen van eventuele ongemakken zoals droogheid of schilfering.
 2. Ontgifting: Water speelt een cruciale rol bij het ontgiften van het lichaam door afvalstoffen af te voeren via de urine. Na een IPL-behandeling kan het lichaam gifstoffen vrijmaken als reactie op de behandeling. Door voldoende water te drinken, worden deze gifstoffen effectief uit het lichaam verwijderd, waardoor het herstelproces wordt bevorderd.
 3. Algemeen welzijn: Voldoende water drinken is essentieel voor een goede algehele gezondheid en welzijn. Het helpt niet alleen bij het handhaven van een gezonde huid, maar ondersteunt ook de werking van vitale organen, verbetert de spijsvertering en verhoogt de energie niveaus.

Hoewel het drinken van 2 liter water per dag een algemene richtlijn is voor de meeste mensen, kan de behoefte aan hydratatie variëren afhankelijk van factoren zoals lichaamsgewicht, activiteitsniveau en omgevingsomstandigheden. Het is echter altijd een goed idee om gehydrateerd te blijven, vooral na een cosmetische behandeling zoals IPL, om het beste resultaat te behalen en een snel herstel te bevorderen.

Ik wil onder de zonnebank, of in de zon liggen, kan dit?

Na een IPL-behandeling is het belangrijk om blootstelling aan de zon en kunstmatige UV-bronnen zoals zonnebanken gedurende een bepaalde periode te vermijden. Dit komt omdat de huid na de behandeling gevoeliger kan zijn voor zonlicht en UV-straling, wat kan leiden tot irritatie, roodheid, pigmentatieproblemen en zelfs verbranding. Daarom is het over het algemeen aan te raden om de volgende richtlijnen te volgen:

 1. Onmiddellijk na de behandeling: Vermijd directe blootstelling aan de zon gedurende minstens 48 uur na de IPL-behandeling. Dit omvat ook het vermijden van zonnebanken.
 2. In de dagen na de behandeling: Zelfs na de eerste 48 uur is het raadzaam om de zon te vermijden of goed te beschermen met een breedspectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF. Dit geldt vooral als de behandelde huid nog gevoelig, rood of geïrriteerd is.
 3. Gebruik van zonnebrandcrème: Als u toch naar buiten gaat, zelfs als het bewolkt is, breng dan royaal een breedspectrum zonnebrandcrème aan met een SPF van minimaal 30, bij voorkeur hoger. Herhaal het aanbrengen elke twee uur, vooral als u zwemt of transpireert.
 4. Beschermende kleding: Draag indien mogelijk beschermende kleding, zoals een hoed, lange mouwen en een zonnebril, om de blootstelling aan de zon verder te verminderen.
 5. Langdurige blootstelling vermijden: Probeer langdurige blootstelling aan de zon te vermijden, vooral tijdens de piekuren tussen 10.00 en 16.00 uur.

Het is belangrijk om deze richtlijnen op te volgen om de gezondheid van uw huid te behouden en de beste resultaten te behalen van uw IPL-behandeling. Als u twijfelt of vragen heeft, neem dan altijd contact op met onze skinexpert voor advies op maat.

Is er een risico op littekens na een IPL behandeling?

Over het algemeen is het risico op littekens na een IPL-behandeling zeer laag, vooral wanneer de behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde professional. IPL is een niet-invasieve en relatief veilige procedure die de huid niet beschadigt op dezelfde manier als bijvoorbeeld laserbehandelingen.

Echter, zoals bij elke medische procedure, zijn er enkele potentiële risico’s om rekening mee te houden:

 1. Brandwonden: Als de IPL-behandeling niet correct wordt uitgevoerd of als de instellingen niet goed zijn aangepast aan uw huidtype en -conditie, bestaat er een klein risico op oppervlakkige brandwonden. Dit kan leiden tot roodheid, zwelling, blaarvorming en in zeldzame gevallen littekenvorming.
 2. Hyperpigmentatie: Sommige mensen kunnen na een IPL-behandeling last krijgen van tijdelijke hyperpigmentatie, waarbij de behandelde huid donkerder wordt dan normaal. Dit kan meestal worden behandeld met behulp van huidverzorgingsproducten of andere behandelmethoden, maar in zeldzame gevallen kan het leiden tot langdurige pigmentatieproblemen.
 3. Hypopigmentatie: Omgekeerd kan IPL-behandeling ook leiden tot tijdelijke hypopigmentatie, waarbij de behandelde huid lichter wordt dan de omliggende huid. Dit komt minder vaak voor dan hyperpigmentatie, maar het kan ook enige tijd duren voordat de normale pigmentatie terugkeert.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze risico’s over het algemeen zeer zeldzaam zijn en meestal kunnen worden geminimaliseerd door de behandeling uit te laten voeren door een ervaren professional en de juiste nazorginstructies op te volgen. Als u echter bezorgd bent over het risico op littekens of andere complicaties, bespreek dit dan altijd met onze skinexpert voordat u de behandeling ondergaat.

Zijn IPL behandelingen geschikt voor alle huidtypes?

Modulaire IPL (Intense Pulsed Light) behandelingen zijn over het algemeen geschikt voor verschillende huidtypes, maar er zijn enkele overwegingen om in gedachten te houden. IPL maakt gebruik van verschillende golflengten van licht om specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals pigmentatie, haarverwijdering en vasculaire laesies.

Hier zijn enkele factoren die van invloed kunnen zijn op de geschiktheid van Modulaire IPL behandelingen voor verschillende huidtypes:

 1. Huidskleur: IPL-behandelingen zijn over het algemeen het meest effectief bij mensen met een lichte tot medium huidskleur, omdat het licht beter wordt geabsorbeerd door pigment in de huid. Bij mensen met een donkere huidskleur bestaat er een groter risico op bijwerkingen zoals hyperpigmentatie of hypopigmentatie.
 2. Haarkleur: IPL-behandelingen zijn het meest effectief bij mensen met donker haar, omdat het licht wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes. Mensen met zeer licht haar, zoals blond of grijs haar, hebben mogelijk minder succes met IPL-behandelingen omdat er minder pigment aanwezig is om het licht te absorberen.
 3. Huidconditie: De algemene conditie van de huid kan ook een rol spelen bij de geschiktheid voor IPL-behandelingen. Mensen met actieve huidaandoeningen zoals eczeem, rosacea of actieve acne kunnen mogelijk geen IPL-behandeling ondergaan tot deze aandoeningen onder controle zijn.
 4. Medische geschiedenis: Het is belangrijk om uw medische geschiedenis te bespreken met uw huidtherapeut voordat u IPL-behandelingen ondergaat. Mensen met bepaalde medische aandoeningen zoals een geschiedenis van huidkanker, immuunstoornissen of recente blootstelling aan zon of zelfbruinende producten, kunnen mogelijk geen IPL-behandelingen ondergaan.

Al met al kunnen Modulaire IPL-behandelingen zeer effectief zijn voor een breed scala aan huidtypes en huidproblemen, maar het is altijd het beste om een grondige huidbeoordeling te ondergaan en uw behandelopties te bespreken met onze ervaren skinexpert om te bepalen of IPL geschikt is voor u.

Zijn er speciale voorzorgsmaatregelen die ik moet nemen voorafgaand aan een IPL behandeling?

Ja, er zijn enkele speciale voorzorgsmaatregelen die u moet nemen voorafgaand aan een IPL-behandeling om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig en effectief verloopt. Hier zijn enkele belangrijke richtlijnen:

 1. Vermijd blootstelling aan de zon: Het wordt aanbevolen om blootstelling aan de zon, inclusief zonnebaden en zonnebanken, te vermijden gedurende minstens twee weken voorafgaand aan uw IPL-behandeling. Een gebruinde huid kan het risico op bijwerkingen zoals pigmentatieproblemen verhogen.
 2. Stop met het gebruik van zelfbruinende producten: Stop minstens twee weken voorafgaand aan uw IPL-behandeling met het gebruik van zelfbruinende producten. Deze producten kunnen de huidskleur beïnvloeden en het moeilijker maken om de IPL-behandeling nauwkeurig uit te voeren.
 3. Vermijd waxen of plukken: Stop minstens twee weken voorafgaand aan uw IPL-behandeling met het waxen, epileren of plukken van de haren op het te behandelen gebied. Haarfollikels moeten aanwezig zijn voor de IPL-behandeling om effectief te zijn.
 4. Gebruik geen huidirriterende producten: Vermijd het gebruik van huidverzorgingsproducten die de huid kunnen irriteren, zoals retinoïden, alfahydroxyzuren (AHA’s) en bètahydroxyzuren (BHA’s), gedurende minstens één week voorafgaand aan uw IPL-behandeling.
 5. Bescherm uw huid: Bescherm uw huid tegen beschadiging door de zon door een breedspectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF te gebruiken, zelfs op bewolkte dagen, gedurende minstens twee weken voorafgaand aan uw IPL-behandeling.
 6. Volg de instructies van onze skinexpert: Het is belangrijk om eventuele specifieke instructies van onze skinexpert op te volgen voorafgaand aan uw IPL-behandeling, inclusief het vermijden van bepaalde medicijnen of huidverzorgingsproducten.

Door deze voorzorgsmaatregelen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw huid in optimale conditie verkeert voor uw IPL-behandeling en de kans op bijwerkingen minimaliseren.

Kan ik make-up dragen na een IPL behandeling?

Na een IPL-behandeling is het over het algemeen het beste om make-up te vermijden gedurende de eerste 24 tot 48 uur. Dit komt omdat de huid na de behandeling mogelijk gevoelig, rood of geïrriteerd is, en make-up kan deze symptomen verergeren of de huid verstoppen.

Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen met betrekking tot make-up na een IPL-behandeling:

 1. Direct na de behandeling: Direct na de IPL-behandeling kan de huid gevoelig zijn en kan make-up irritatie veroorzaken. Het is het beste om de huid de tijd te geven om te kalmeren en te herstellen voordat u make-up aanbrengt.
 2. Hygiëne: Als u ervoor kiest om make-up te dragen na de IPL-behandeling, zorg er dan voor dat uw make-upborstels en -applicators schoon zijn om te voorkomen dat bacteriën in de behandelde huid terechtkomen.
 3. Ademende make-up: Als u make-up wilt dragen, kies dan voor lichte, ademende formules die de huid niet verstikken of de poriën verstoppen. Vermijd zware, olieachtige make-upproducten die de huid kunnen irriteren.
 4. Minimaliseer het gebruik: Probeer het gebruik van make-up na een IPL-behandeling tot een minimum te beperken, vooral als de huid gevoelig is. Als u make-up moet dragen, breng het dan voorzichtig en gelijkmatig aan om verdere irritatie te voorkomen.
 5. Verwijderen van make-up: Zorg ervoor dat u uw make-up grondig verwijdert aan het einde van de dag met behulp van een milde reiniger. Vermijd agressieve wrijving of schrobben om de gevoelige huid niet verder te irriteren.

Shop direct jouw skincare!

In onze webshop vind je een scala aan producten, waaronder cleansers, serums, moisturizers, zonnebrandcrèmes, tools en meer. Elk product is zorgvuldig geselecteerd op basis van de effectiviteit van de ingrediënten en de wetenschappelijk bewezen resultaten. Of je nu op zoek bent naar anti-aging producten, hydraterende formules of specifieke oplossingen voor huid-, nagelproblemen, bij Derm Medics hebben we de juiste producten voor jou

5.0/5.0

Uit 779 beoordelingen

9.400+

Cliënten

46.500+

Behandelingen verricht

Hoe ervaren klanten Derm Medics?

Bekijk direct onze reviews

Onze behandelingen

Medische huidverbetering

Bij Derm Medics bieden we geavanceerde medische huidverbeteringsbehandelingen die uw huid naar een hoger niveau tillen. We begrijpen dat uw huid een weerspiegeling is van uw algehele gezondheid en welzijn, en daarom streven we ernaar om uw huid te transformeren en te laten stralen.

Onze medische huidverbeteringsbehandelingen zijn ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken en tegelijkertijd de algehele conditie van uw huid te verbeteren. Of u nu last heeft van fijne lijntjes en rimpels, pigmentatieproblemen, acne littekens, een doffe teint of andere huidimperfecties, wij hebben de expertise en technologie om u te helpen.

Cosmetische huidverbetering

Bij Derm Medics begrijpen we hoe belangrijk een stralende huid is voor het bereiken van een mooie, gezonde gloed. Daarom bieden we een scala aan cosmetische huidverbeteringsbehandelingen die specifiek zijn ontworpen om uw huid te laten stralen.

Onze ervaren team van huidspecialisten zal uw huid grondig analyseren en een persoonlijk behandelplan opstellen om uw gewenste “glow” te bereiken. Of u nu last heeft van een doffe teint, ongelijkmatige huidtextuur, vermoeide huid of andere huidimperfecties, wij hebben de oplossingen om uw huid nieuw leven in te blazen en een prachtige gloed te creëren.

Nagelafwijkingen
& voetproblemen

Bij Derm Medics begrijpen we dat nagelafwijkingen en voetproblemen veel ongemak kunnen veroorzaken. Daarom bieden we gespecialiseerde oplossingen voor nagelreconstructies en een breed scala aan behandelingen om u te helpen uw voeten gezond en mooi te houden.

Onze deskundige medische pedicure hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelafwijkingen en voetproblemen. Of u nu last heeft van schimmelnagels, beschadigde nagels, ingegroeide teennagels, eeltvorming of andere nagel- en voetgerelateerde aandoeningen, wij hebben de oplossingen om u te helpen.

Derm Medics

Onze kliniek maakt gebruik van geavanceerde technologieën en wetenschappelijk onderbouwde behandelingen om de beste resultaten te bereiken. Onze professionals hebben uitgebreide ervaring en blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de dermatologie en cosmetische huidzorg. We streven ernaar om u een veilige en effectieve behandeling te bieden, met een focus op uw comfort en tevredenheid.
Bij Derm Medics staat de cliënt altijd centraal. We nemen de tijd om naar uw wensen en zorgen te luisteren en stellen een persoonlijk behandelplan op dat past bij uw doelen en levensstijl. Onze vriendelijke en professionele specialisten zullen u begeleiden tijdens elke stap van uw huidverzorgingsreis en ervoor zorgen dat u zich op uw gemak voelt in onze moderne en ontspannen kliniek.

Klanten ervaring in beeld

Best rewarding products ever

Cosmeceuticals of the highest grade.

Anti-Aging HA+

Bij Derm Medics zijn we verheugd om ons revolutionaire Anti-Aging HA+ serum aan te bieden. Dit serum is een geavanceerd huidverzorgingsproduct dat is samengesteld met hoogwaardige hyaluronzuur en argireline. Dit krachtige serum is speciaal ontwikkeld om de tekenen van veroudering te bestrijden en de jeugdige uitstraling van de huid te herstellen.

Myco Fix

Ons Myco Fix serum is speciaal samengesteld met krachtige ingrediënten die schimmelgroei bestrijden en de nagels helpen herstellen. Het serum dringt diep door in de nagelplaat en het nagelbed, waar het zijn werk doet om de schimmel te bestrijden en de nagels te vernieuwen. Schimmelinfecties aan de nagels zijn verledentijd met dit serum.

Melan Bright

Ons geavanceerde Melan Bright serum is een krachtige serum speciaal ontwikkeld om pigmentvlekken en roodheden effectief te verminderen, en Melan Bright bevat een unieke combinatie van ingrediënten zoals hoogwaardige hyaluronzuur, niacinamide, kojic acid en peptides die de huid regenereert, egaliseert en kalmeert, ondanks de actieve werkstoffen.

Ret-A+

Bij Derm Medics begrijpen we dat de rijpere en een vettige huid speciale zorg vereist. Daarom zijn we verheugd om ons Ret-A+ serum – op basis van 3% hoogwaardige retinol in combinatie met hyaluronzuur –  aan te bieden. Dit serum is specifiek ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van deze huidtypes.

The Skin platform

Bekijk al onze blogposts

Weet je niet welke behandeling geschikt is?

Bij Derm Medics begrijpen we dat elke persoon uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om huidbehandelingen. We bieden een breed scala aan behandelingen die zijn ontworpen om aan verschillende huidproblemen en doelen te voldoen. Om de meest geschikte behandeling voor jouw specifieke behoeften te bepalen, raden we aan om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

The effort of healthy skin.

Bij Derm Medics begrijpen we dat het bereiken van een zelfverzekerde huid niet alleen draait om een gezonde levensstijl, maar ook om de juiste huidverzorging en professionele gezichtsbehandelingen. We zijn er trots op om een uitgebreid scala aan diensten aan te bieden die zijn ontworpen om uw huid te transformeren en uw zelfvertrouwen te vergroten.

Een gezonde levensstijl legt de basis voor een stralende huid. Het omvat een uitgebalanceerd dieet, voldoende hydratatie, regelmatige lichaamsbeweging en voldoende slaap. Onze huidexperts zullen u begeleiden bij het ontwikkelen van gezonde gewoonten die uw huid van binnenuit voeden en ondersteunen.

Daarnaast is de juiste huidverzorging essentieel voor het behouden van een gezonde en jeugdige huid. Onze skinexperts zullen uw huidtype en specifieke behoeften evalueren om een op maat gemaakt huidverzorgingsregime voor u samen te stellen. We werken met hoogwaardige producten en geavanceerde technologieën om uw huid te voeden, te beschermen en te verjongen.

Naast een gezonde levensstijl en de juiste huidverzorging, bieden we professionele gezichtsbehandelingen aan die zijn ontworpen om uw huid naar een hoger niveau te tillen. Onze ervaren skinexperts zullen uw huid grondig analyseren en een behandeling aanbevelen die past bij uw specifieke behoeften en doelen. Of u nu op zoek bent naar een diepe reiniging, hydratatie, huidversteviging of verjonging, wij hebben de expertise en technologie om u te helpen.

Skin concern

Huidproblemen laten behandelen door Derm Medics

Een skin concern (huidzorg) verwijst naar een specifiek probleem, aandoening of zorg met betrekking tot de huid. Het kan verschillende aspecten van de huid betreffen, zoals textuur, kleur, toon, structuur, gevoeligheid of algemene gezondheid. Voorbeelden van veelvoorkomende skin concerns zijn acne, rosacea, pigmentatieproblemen, huidveroudering, littekens, eczeem, psoriasis, couperose, ongewenste haargroei en meer. Deze huidproblemen kunnen variëren in ernst en symptomen, en kunnen invloed hebben op zowel het uiterlijk als het welzijn van een individu. Derm Medics vindt het belangrijk om jou ook de kennis mee te geven over je huidprobleem.

Heb je een vraag? Stop met scrollen en WApp ons!

Do you have a question?
Don't hesitate contacting us by WhatsApp!

×