Meteen naar de inhoud

Micro-Needling Treatment

Wat is micro-needling?

De Derma Roller ook wel Micro-needling therapie is een behandelmethode waarbij we met behulp van een speciale naaldtechniek microscopisch honderden kleine gaatjes in de huid maken. Op deze manier zetten we de huid toe instaat om uit zichzelf te herstellen en benutten we dit natuurlijke herstelproces. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

Hoe werkt de Derma Roller/Micro-Meedling therapie?

De skinexpert van Derm Medics maakt gebruik van een speciale handstuk met een kopstukje van minuscule steriele naaldjes. Hiermee maken we onder een bepaalde snelheid hele kleine kanaaltjes verticaal in de huid. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren de huid precies genoeg om actief te worden. De prikkeling brengt diep in de huid het natuurlijke herstelproces op gang. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. Dat zorgt ervoor dat littekens verminderen en huid verstrakt wordt.

Voor de behandeling

Om de best mogelijke resultaten te behalen, is het belangrijk dat u uw huid goed voorbereid is op de derma roller/micro-needling behandeling. De behandeling ansich kan als pijnlijk worden ervaren. Daarom raden we u aan om EMLA-crème minimaal 45 minuten van tevoren opbrengen op het gebied dat behandeld wordt. Deze verdovende crème is enkel op recept verkrijgbaar. Vraag er naar bij uw huisarts.

Derma Roller voor thuisgebruik

De Derma Roller/Micro-Needling  is er in verschillende uitvoeringen waaronder één voor thuisgebruik. Hiermee kunt u het resultaat van bepaalde behandelingen langer vasthouden of uw huid onderhouden waardoor deze optimaal in conditie blijft. Voordat u de Derma Roller/Micro-Needling voor huisgebruik zal gaan gebruiken ontvangt u van ons uitgebreide instructies over hoe deze toegepast mag worden.

De Derma roller is effectief bij:

  • Rimpels
  • (acne)Littekens
  • Huidverslapping
  • Striae en Cellulitis
  • Versteviging van de huid
  • Haaruitval
  • Collageen aanmaak

Derma Roller met diepere werking

Voor een optimaal resultaat kan voorafgaande aan het thuisgebruik een behandeling met de medische
Derma Roller/Micro-Needling uitgevoerd worden. De medische Derma Roller/Micro-Needling heeft iets langere naaldjes en dus een groter effect hebben op de huid. De behandeling wordt altijd uitgevoerd door onze ervaren skinmasters van Derm Medics. Voorafgaand aan de behandeling vindt een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt uw huid onderzocht en wordt de meest geschikte behandelingsprocedure vastgesteld.

Voorafgaande aan de behandeling brengen wij een verdovende crème (EMLA) aan die ongeveer een 30-45 min. in moet werken. Hierdoor zult u geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Daarna wordt de feitelijke behandeling uitgevoerd. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat, met een tussenpose van 4 tot 6 weken.

De Derma Roller/Micro-Needling is zeer geschikt voor de behandeling van de verouderde- en zon beschadigde huid, een grauwe huid,een verslapte huid, acne littekens of andersoortige littekens, rimpels en lijntjes in gezicht en decolleté en striae en striemen.

Littekens en striae, verbluffend resultaat!

Behandeling van littekens en striae was tot op heden zeer moeilijk.

Omdat de micro naalden van de Derma Roller aanzetten tot celvernieuwing is dit een zeer effectieve methode. Harde littekens worden weer zacht, oneffenheden in de huid verminderen zichtbaar en kleurafwijkingen, zoals bij striae zie je verdwijnen.
De behandeling is helemaal effectief als tegelijkertijd Repair Serum wordt aangebracht.

Het antwoord op Cellulitis

De naaldjes van het “chirurgisch staal” van de Derma Roller activeren de verbranding in de vetcellen. Samen met het Lypolyse Serum wordt het vet afgebroken. Hierdoor vermindert de cellulitis binnen enkele weken zichtbaar.

Micro Needling

Dermarollers maken de huid licht open en verkleinen de poriën en zorgen dat de nieuwe huid schoon en fris tevoorschijn komt.

Cosmetisch Instituut Safae Esthetics voert deze behandeling hedendaags uit middels de ‘Derma Pen’ Treatment methodiek.

Prijs
Losse sessie zonder diepte reiniging (30 min.)     € 75,00
Als toevoeging aan een gezichtsbehandeling naar keuze (niet mogelijk in combinatie met een short treatment) + € 45,00
Plaatselijk (probleemgebied zoals striae, chirurgische littekens) prijs in overleg
×