Meteen naar de inhoud
Biopeeling Safae Esthetics utrecht

Bio-Peeling Neoderma

Voor de probleemhuid en huidverjonging

De Bio-Peeling van Neoderma is een pijnloze peeling die perfect werkt tegen acne, pigmentvlekken, huidveroudering en grove poriën of preventief om de huid er beter uit te laten zien.

Wat doet de Bio-Peeling?

De Bio-Peeling is een bijzonder effectieve behandeling met verschillende unieke eigenschappen en voordelen voor de huid. Hier is een zeer uitgebreide uitleg:

 1. Versnelling van Huidvernieuwing: De Bio-Peeling stimuleert de celdeling in de huid, wat resulteert in een aanzienlijk snellere vernieuwing van de bovenste huidlaag. Normaal gesproken duurt dit proces tussen de 24 en 28 dagen, maar met de Bio-Peeling kan dit binnen 7 tot maximaal 10 dagen plaatsvinden. Hierdoor krijg je snel een frisse, nieuwe opperhuid.
 2. Stimulatie van Collageen en Elastine: Deze behandeling stimuleert ook de productie van collageen en elastine, twee essentiële eiwitten in de huid die zorgen voor stevigheid en elasticiteit. Dit helpt bij het verminderen van tekenen van veroudering en het verbeteren van de algehele textuur van de huid.
 3. Immuunsysteemverbetering: De Bio-Peeling kan het immuunsysteem van de huid verbeteren, wat betekent dat de huid beter in staat is om zichzelf te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 4. Natuurlijke Ingrediënten: Deze peeling is samengesteld op basis van pure natuurlijke ingrediënten, waaronder verschillende soorten algen en plantenextracten. De filosofie hierachter is ‘taking beauty back to nature’, wat betekent dat de huid wordt verbeterd zonder deze aan te tasten.
 5. Niet-Huidverdunnend: In tegenstelling tot veel andere dieptepeelings, werkt de Bio-Peeling niet huidverdunnend. Dit betekent dat het de natuurlijke dikte en kracht van de huid niet aantast, wat essentieel is voor de algehele gezondheid en bescherming van de huid.
 6. Geschikt voor Gevoelige Huiden: Een opvallend kenmerk van de Bio-Peeling is dat het zelfs kan worden toegepast op de meest gevoelige huidtypes, zoals rosacea en couperose. Dit is mogelijk vanwege de natuurlijke samenstelling van de peeling en het feit dat het de huid niet beschadigt.
 7. Directe Resultaten: Direct na de behandeling is er al een zichtbare verbetering van de huid. De huid ziet er beter uit en voelt prikkelig aan, wat aangeeft dat de behandeling direct resultaten oplevert.
 8. Hoogwaardige Ingrediënten: De producten van het merk Neoderma, die worden gebruikt in deze behandeling, bevatten de nieuwste en zeer geconcentreerde ingrediënten die beschikbaar zijn op de markt. Bijvoorbeeld, het ingrediënt perfluorcarbon trekt zuurstof aan in de huid, wat rimpels vermindert, de huidtextuur verzacht en het vermogen van de huid om voedingsstoffen op te nemen verhoogt. Dit maakt de behandeling bijzonder effectief en gunstig voor de huid.

Resultaat Bio-Peeling Neoderma

Al met al biedt de Bio-Peeling een holistische en cosmedische benadering van huidverzorging, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de huidgezondheid van binnenuit en het benutten van de kracht van natuurlijke ingrediënten. Het resultaat is een stralende, jeugdige huid die wordt gevoed en verzorgd op een manier die zowel effectief als zacht is.

Duur Prijs
Bio-peeling 90 min. € 85,00

Effectieve behandeling tegen acne, puistjes, rosacea, onzuivere huid, pigmentvlekken, sproeten, littekens, grove poriën, rimpels, ingegroeide haartjes, gerstekorrels, verslapte huid en rokershuid.

 • Huidanalyse
 • Intensieve reiniging van de huid
 • Dieptereiniging van de huid, peeling of lycing
 • Stoomapparaat, comedonen (onzuiverheden) verwijderen
 • De Bio-Peeling wordt toegepast
 • Masker, aangepast aan uw huidtype
 • Verzorgende dag- of nachtcrème, aangepast aan uw huidtype

Prijs
Enzympeeling extra (versterkt de bovenstaande behandeling) € 12,50
Minikuur Chinese kruidenpeeling (bio-peeling) € 240,-

3 behandelingen in 21 dagen; (dus om de 7 dagen een nieuwe bio-peeling sessie) te betalen in 3 termijnen
1e keer € 85,00
2e keer € 80,00
3e keer € 75,00

De Bio-Peeling behandeling

Deze peeling staat bekend om zijn verbazingwekkende resultaten en kan je huid een ware boost geven. Nieuwsgierig naar de Bio-Peeling en wil je graag deze professionele behandeling ondergaan?

Meest gestelde vragen over de Bio-Peeling behandeling van Neoderma

Hoe vaak mag ik een Bio-Peeling behandeling ondergaan?

De Bio-Peeling behandeling kun je zo vaak als je wilt en wanneer je maar wilt met minimaal 5 dagen tussen de behandelingen herhalen. In kuurverband of in plaats van jouw gewoonlijke gezichtsbehandeling. Het werkt ook uitstekend preventief tegen oudere huid, pigmentvlekken, rokershuid, onzuiverheden, acne, rimpels en verslappingen.

Is de Bio-Peeling een gevoelige/pijnlijke behandeling?

Iedereen ervaart de Bio Peeling anders qua gevoel. De meeste mensen ervaren het als een intensieve scrub. Het gevoel van de huid na de behandeling is voor sommige mensen het vervelendste gevoel. Men ervaart alsof glasscherfjes de huid aanraken of dat er mieren over de huid lopen. Dit gevoel behoud je tot enkel 24 uur na de behandeling, hierna is dit gevoel verdwenen. Verder heeft jouw tolerantie een grote invloed op de sensatie van de behandeling.

Ben ik aantoonbaar na de Bio-Peeling behandeling?

Ja, absoluut. Je bent aantoonbaar. De meeste mensen zien een zichtbaar schonere huid met een roze doorbloeding en een prachtige glow! Sommigen zullen zelf aangeven of je op vakantie bent geweest.

Gaat mijn huid schilferen na de Bio-Peeling behandeling?

Schrik niet als er veel huidschilfering plaatsvindt, maar wees niet teleurgesteld als de huid niet tot nauwelijks verschilfert. De Bio-peeling geeft altijd zijn effect en dit is niet afhankelijk van de hoeveelheid huidschilfering. Mocht er sprake zijn van veel huidschilfering, breng dan de Rescue Relief crème aan dat u van uw behandelaar heeft meegekregen of ga met een zacht washandje rustig over de huid.

Mag ik sporten/zwemmen of in de sauna na de Bio-Peeling behandeling?

Na een Bio-Peeling is het belangrijk om bepaalde activiteiten en verzorgingsroutines gedurende de eerste paar dagen na de behandeling aan te passen, om het herstelproces van je huid te optimaliseren en ongemak te voorkomen. Hier is een uitgebreide uitleg:

 1. Sauna vermijden in de eerste 2 dagen: We raden ten zeerste aan om gedurende de eerste 2 dagen na de Bio-Peeling een sauna te vermijden. De Bio-Peeling heeft al de doorbloeding van je huid gestimuleerd, en de sauna kan dit nog verder verhogen. Dit kan onprettig aanvoelen en zelfs leiden tot overmatige roodheid en irritatie. Het is verstandig om je huid even de kans te geven om te kalmeren voordat je de sauna weer bezoekt.
 2. Vermijd intensieve lichaamsbeweging: Sporten en andere intensieve lichaamsbeweging kunnen ook onaangenaam zijn in de eerste dagen na de behandeling. De Bio-Peeling heeft de doorbloeding van je huid sterk gestimuleerd, wat kan leiden tot een verhoogde gevoeligheid van de huid en overmatig zweten. Dit kan ongemak veroorzaken en de huid irriteren. Het is raadzaam om gedurende deze periode je lichaamsbeweging te beperken en te kiezen voor lichtere activiteiten.
 3. Houd behandelde gebieden droog: De behandelde gebieden mogen gedurende de eerste 24 uur na de Bio-Peeling niet in contact komen met water. Dit betekent dat je de behandelde huid niet mag wassen, onder de douche mag staan, of de behandelde gebieden nat mag maken. Na deze eerste 24 uur kun je wel weer gewoon douchen, maar het is belangrijk om te onthouden dat de huid nog steeds gevoelig is. Gebruik lauw water in plaats van heet water en vermijd ruwe wrijving bij het afdrogen om de huid te beschermen.

Al deze maatregelen zijn bedoeld om je huid de nodige rust en zorg te geven na de Bio-Peeling. Het is van cruciaal belang om deze aanbevelingen op te volgen om mogelijke ongemakken en complicaties te voorkomen en ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt met de behandeling. Het herstelproces na een Bio-Peeling kan variëren van persoon tot persoon, maar door deze richtlijnen te volgen, kun je de kans op negatieve reacties minimaliseren en bijdragen aan een succesvolle behandeling.

Waarom moet ik 2 liter water drinken?

De Bio-Peeling is een behandeling die de doorbloeding van de huid stimuleert, wat verschillende gunstige effecten heeft op het herstel en de gezondheid van je huid. Een belangrijk aspect om in gedachten te houden na een Bio-Peeling is je hydratatie en vochtinname, omdat dit een aanzienlijke rol speelt bij het bevorderen van een succesvolle regeneratie. Hier is een diepgaandere uitleg:

 1. Doorbloeding en Afvalstoffen: De Bio-Peeling stimuleert de doorbloeding in je huid. Dit is essentieel omdat het de afvalstoffen in je huid sneller afvoert. Deze afvalstoffen zijn bijproducten van verschillende metabolische processen in je lichaam. Wanneer je onvoldoende water drinkt, kunnen deze afvalstoffen moeilijker worden afgevoerd. In sommige gevallen kunnen ze zelfs een alternatieve uitweg vinden door de huid, wat kan leiden tot onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters.
 2. Roodheid en Doorbloeding: Het activeren van de doorbloeding kan leiden tot een tijdelijke verhoogde roodheid van de huid. Dit is een normale reactie en duidt op een verhoogde circulatie van bloed en voedingsstoffen naar de huidcellen, wat het herstelproces ondersteunt. Het kan echter verontrustend zijn voor sommige mensen. Door voldoende water te drinken, help je de afvalstoffen efficiënter af te voeren en kan de roodheid afnemen.
 3. Detoxificerende Werking: De Bio-Peeling heeft ook een detoxificerend effect op de huid. Dit betekent dat het helpt om onzuiverheden en gifstoffen uit de huid te verwijderen. Om dit proces te ondersteunen, is het van cruciaal belang om voldoende water te drinken. Water helpt niet alleen bij het afvoeren van afvalstoffen, maar het speelt ook een rol bij het hydrateren en verzachten van de huid.

Daarom is het na een Bio-Peeling van groot belang om aandacht te besteden aan je vochtinname. Het is aanbevolen om royaal water te drinken om je lichaam te helpen bij het elimineren van afvalstoffen en het bevorderen van een sneller herstel. Dit zal niet alleen bijdragen aan een gezondere huid, maar kan ook helpen bij het verminderen van roodheid en onzuiverheden die zich kunnen voordoen na de behandeling. Kortom, na een Bio-Peeling geldt het devies: “Drinken, drinken, drinken!” voor een optimale en effectieve huidverzorging.

Ik wil onder de zonnebank, of in de zon liggen, kan dit?

Na een Bio-Peeling ondergaat je huid een regeneratieproces, waarbij nieuwe huidcellen zich vormen en de bovenste huidlaag vernieuwt. Tijdens deze herstelperiode is het van essentieel belang om gedurende de eerste 10 dagen voorzichtig te zijn met blootstelling aan zonlicht, of het nu natuurlijk zonlicht is of kunstmatige UV-straling in een zonnebank. Dit is om verschillende redenen:

 1. Risico op Verbranding: De vernieuwende huid is gevoeliger en kwetsbaarder voor de schadelijke effecten van UV-straling. Als je tijdens deze periode onder de zonnebank gaat of te veel onbeschermde tijd in de zon doorbrengt, loop je een aanzienlijk risico op zonnebrand.
 2. Hyperpigmentatie: De gevoelige huid na een Bio-Peeling is ook vatbaarder voor hyperpigmentatie, wat kan leiden tot ongewenste donkere vlekken op de huid. Dit kan voorkomen worden door je huid te beschermen tegen overmatige blootstelling aan zonlicht.

Tijdens deze herstelperiode moet je extra voorzichtig zijn en overmatige blootstelling aan de zon vermijden. Hier zijn enkele aanvullende tips:

 • Zonnebrandcrème: Breng dagelijks een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan als laatste stap in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Dit beschermt je huid tegen schadelijke UVA- en UVB-straling, evenals vrije radicalen die huidveroudering kunnen versnellen.
 • Beschermende kleding: Draag indien mogelijk beschermende kleding, zoals een hoed en lange mouwen, om je huid te beschermen tegen direct zonlicht.
 • Beperk de tijd in de zon: Als je niet kunt vermijden om buiten te zijn, beperk dan de tijd die je in de zon doorbrengt, vooral tijdens de heetste uren van de dag.
 • Vermijd zonnebanken: Het wordt sterk aanbevolen om zonnebanken volledig te vermijden gedurende deze herstelperiode.

Door deze voorzorgsmaatregelen te nemen, help je je huid optimaal te herstellen en beschermen terwijl ze zich vernieuwt na de Bio-Peeling, waardoor je de beste resultaten kunt bereiken en toekomstige huidproblemen kunt voorkomen.

Kan ik een reactie krijgen op de Bio-Peeling?

Het is heel normaal dat na een Bio-Peeling sommige mensen een reactie van de huid ervaren, zoals zwelling en rode bultjes. Deze reactie kan verontrustend zijn, maar het is belangrijk om te weten dat dit geen allergische reactie is en meestal vanzelf verdwijnt na enkele dagen. Hier is een diepgaandere uitleg:

 1. Zwelling en Rode Bultjes: Na een Bio-Peeling kan de huid soms reageren met zwelling en rode bultjes. Dit is een natuurlijke reactie van de huid op de behandeling. De peeling heeft de bovenste huidlagen verwijderd, en dit kan leiden tot tijdelijke irritatie en ontstekingsreacties. De zwelling kan optreden omdat de huid vocht vasthoudt als reactie op de behandeling. De rode bultjes kunnen ontstaan als gevolg van de stimulatie van de doorbloeding en de reactie van de huid op de behandeling.
 2. Geen Allergische Reactie: Het is belangrijk om te benadrukken dat dit geen teken is van een allergische reactie op de Bio-Peeling. In plaats daarvan is het een normale reactie van de huid op de behandeling. Het komt vaak voor en is meestal tijdelijk van aard.
 3. Verband met Hydratatie: Een belangrijke factor die deze reactie kan beïnvloeden, is hydratatie. Het is mogelijk dat als je onvoldoende water drinkt na de behandeling, de huid gevoeliger kan reageren. Voldoende hydratatie is cruciaal om je lichaam te helpen bij het herstellen en afvoeren van afvalstoffen, wat kan bijdragen aan een comfortabeler herstelproces.
 4. Duur van de Reactie: Over het algemeen zullen de zwelling en rode bultjes binnen 3 tot 5 dagen vanzelf verdwijnen. Dit is een normaal onderdeel van het herstelproces. Als je echter een langere reactie hebt die langer aanhoudt dan 5 dagen of als de symptomen verergeren in plaats van verbeteren, is het verstandig om contact op te nemen met ons. We kunnen je adviseren over verdere stappen en eventuele aanvullende behandelingen die nodig zijn.

Het is essentieel om geduld te hebben en de huid voldoende tijd te geven om te herstellen na een Bio-Peeling. Door goed gehydrateerd te blijven en de reactie van de huid te monitoren, kun je bijdragen aan een comfortabeler en effectiever herstelproces.

Mag de behandeling ook bij Rosacea/Couperose?

De Bio-Peeling is inderdaad een behandeling die zeer geschikt kan zijn voor mensen met rosacea of een gevoelige huid. Deze aandoeningen worden vaak gekenmerkt door chronische huidontstekingen en gevoeligheid, en de Bio-Peeling kan helpen om de huidconditie te verbeteren. Hier is een uitgebreidere uitleg:

 1. Geschiktheid voor Rosacea en Gevoelige Huid: Rosacea is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door aanhoudende roodheid, zichtbare bloedvaten en soms puistjes op het gezicht. Mensen met een gevoelige huid kunnen vergelijkbare symptomen ervaren, zoals roodheid, irritatie en gevoeligheid voor verschillende huidverzorgingsproducten en omgevingsinvloeden. De Bio-Peeling is geschikt voor deze huidtypes vanwege de behandelingseigenschappen.
 2. Versterking van de Huidbarrière: Een van de voordelen van de Bio-Peeling is dat het de huidbarrière kan versterken. De huidbarrière is de beschermende laag van de huid die vocht vasthoudt en schadelijke invloeden van buitenaf blokkeert. Bij mensen met rosacea en een gevoelige huid is de huidbarrière vaak verzwakt, wat kan leiden tot verhoogde gevoeligheid en ontstekingen. De Bio-Peeling kan helpen om de huidbarrière te herstellen en te versterken, waardoor de huid beter in staat is om irritaties te weerstaan.
 3. Vermindering van Ontstekingen: De behandeling kan ook helpen bij het verminderen van ontstekingen in de huid. De Bio-Peeling heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan bijdragen aan het kalmeren van ontstoken huidgebieden, wat gunstig is voor mensen met rosacea.
 4. Directe Reactie na de Behandeling: Het is echter belangrijk om te begrijpen dat de huid na de Bio-Peeling direct na de behandeling enigszins roder kan ogen dan normaal. Dit is een tijdelijke reactie als gevolg van de stimulatie van de doorbloeding en de ontvankelijkheid van de huid. Deze roodheid zou binnen enkele uren tot enkele dagen moeten verminderen en plaatsmaken voor een verbeterde huidtextuur en teint.

Het is raadzaam om de Bio-Peeling uit te voeren onder begeleiding van een getrainde professional die ervaring heeft met het behandelen van rosacea en gevoelige huidtypes onze professionals bij Derm Medics hebben hier ervaring mee. Zij kunnen de behandeling aanpassen aan jouw specifieke behoeften en zorgen voor de juiste nazorg. Over het algemeen kan de Bio-Peeling een waardevol instrument zijn voor mensen met rosacea en een gevoelige huid om de algehele gezondheid en uitstraling van hun huid te verbeteren.

Shop direct jouw skincare!

In onze webshop vind je een scala aan producten, waaronder cleansers, serums, moisturizers, zonnebrandcrèmes, tools en meer. Elk product is zorgvuldig geselecteerd op basis van de effectiviteit van de ingrediënten en de wetenschappelijk bewezen resultaten. Of je nu op zoek bent naar anti-aging producten, hydraterende formules of specifieke oplossingen voor huid-, nagelproblemen, bij Derm Medics hebben we de juiste producten voor jou

Onze behandelingen

Medische huidverbetering

Bij Derm Medics bieden we geavanceerde medische huidverbeteringsbehandelingen die uw huid naar een hoger niveau tillen. We begrijpen dat uw huid een weerspiegeling is van uw algehele gezondheid en welzijn, en daarom streven we ernaar om uw huid te transformeren en te laten stralen.

Onze medische huidverbeteringsbehandelingen zijn ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken en tegelijkertijd de algehele conditie van uw huid te verbeteren. Of u nu last heeft van fijne lijntjes en rimpels, pigmentatieproblemen, acne littekens, een doffe teint of andere huidimperfecties, wij hebben de expertise en technologie om u te helpen.

Cosmetische huidverbetering

Bij Derm Medics begrijpen we hoe belangrijk een stralende huid is voor het bereiken van een mooie, gezonde gloed. Daarom bieden we een scala aan cosmetische huidverbeteringsbehandelingen die specifiek zijn ontworpen om uw huid te laten stralen.

Onze ervaren team van huidspecialisten zal uw huid grondig analyseren en een persoonlijk behandelplan opstellen om uw gewenste “glow” te bereiken. Of u nu last heeft van een doffe teint, ongelijkmatige huidtextuur, vermoeide huid of andere huidimperfecties, wij hebben de oplossingen om uw huid nieuw leven in te blazen en een prachtige gloed te creëren.

Nagelafwijkingen
& voetproblemen

Bij Derm Medics begrijpen we dat nagelafwijkingen en voetproblemen veel ongemak kunnen veroorzaken. Daarom bieden we gespecialiseerde oplossingen voor nagelreconstructies en een breed scala aan behandelingen om u te helpen uw voeten gezond en mooi te houden.

Onze deskundige medische pedicure hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelafwijkingen en voetproblemen. Of u nu last heeft van schimmelnagels, beschadigde nagels, ingegroeide teennagels, eeltvorming of andere nagel- en voetgerelateerde aandoeningen, wij hebben de oplossingen om u te helpen.

Hoe ervaren klanten Derm Medics?

Bekijk direct onze reviews

×