Meteen naar de inhoud

5.0/5.0

Uit 779 beoordelingen

9.400+

Cliënten

46.500+

Behandelingen verricht

Jouw huid,
onze zorg.

Jouw huidgerelateerde hulpvraag direct beantwoord.
Behandeling wanneer jij het wenst.

Intake

Je begint met het inplannen van een intakegesprek aan de hand van jouw huidprobleem. Tijdens deze afspraak bespreek je de klachten, huidproblemen en -doelen met onze skinexpert.

Bloedafname

Indien nodig zal er bloed worden afgenomen om een grondiger inzicht te krijgen in jouw huidconditie en eventuele onderliggende gezondheidsfactoren.

Consult

Je hebt een consult met zowel een ervaren arts als een gespecialiseerde skin expert. Samen analyseren zij uw situatie en stellen zij een persoonlijk behandelplan op.

Plan op maat

Je ontvangt een persoonlijk behandelplan dat specifiek is ontworpen om jouw huidprobleem te verbeteren. Medicatie op recept kan worden voorgeschreven om de behandeling te optimaliseren.

Behandelingen die wij aanbieden

Waarom kiezen voor Derm Medics

Derm Medics is uw ultieme bestemming voor huidverzorging en dermatologische behoeften, en we onderscheiden ons op verschillende manieren door unieke zorg te bieden.

Geïntegreerde zorg: alles onder 1 dak

Wij bieden een geïntegreerde aanpak door samen te werken met zowel gespecialiseerde skin experts als (kader)huisartsen in de dermatologie. Dit betekent dat u profiteert van een volledig scala aan diensten, van huidbehandelingen zoals hyperpigmentatie en overbeharing tot medische eerste lijn zorg, dat allemaal onder één dak.

Gepersonaliseerde behandelingen

Onze ervaren skin experts en artsen begrijpen dat elke huid uniek is. We bieden gepersonaliseerde behandelingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften, huidtype en bloedbeeld voor optimale resultaten.

Bloedonderzoek en medicatievoorschriften

Als onderdeel van onze uitgebreide zorg bieden we bloedonderzoek aan om onderliggende oorzaken van huidproblemen op te sporen. Onze artsen kunnen ook medicijnen voorschrijven om uw behandeling te ondersteunen, indien nodig.

Wetenschappelijk onderbouwde zorg

Bij Derm Medics baseren we onze behandelingen op wetenschappelijke principes en de nieuwste medische ontwikkelingen. Dit zorgt voor effectieve en veilige oplossingen voor uw huidproblemen.

Toegankelijkheid en gemak

Bij Derm Medics streven we naar toegankelijke zorg. We bieden flexibele afspraakmogelijkheden en proberen uw afspraken af te stemmen op uw drukke agenda en niet andersom! Daarnaast ontvang je de zorg die je verdient en sta jij centraal.

Deskundig team

Onze getalenteerde en goed opgeleide teamleden, waaronder Nederlandse artsen en skin experts hebben uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van huidzorg.

Patiëntgericht: u staat centraal

Wij staan altijd klaar om naar uw zorgen te luisteren en uw vragen te beantwoorden. Uw tevredenheid en welzijn staan voorop in onze benadering van zorg.

Bewezen resultaten

Onze trackrecord van succesverhalen en tevreden patiënten spreekt voor zich. We hebben al vele mensen geholpen om hun huidproblemen op te lossen en hun zelfvertrouwen te herstellen.

Bij Derm Medics doen we er alles aan om uw huid gezond en stralend te maken, en we zijn er trots op dat we een breed scala aan gepersonaliseerde behandelingen kunnen bieden om u de best mogelijke zorgervaring te bieden. Uw huid is onze prioriteit, en we kijken ernaar uit om u te helpen uw huidverzorgingsdoelen te bereiken.

Klanten ervaring in beeld

Hoe ervaren klanten Derm Medics?

Bekijk direct onze reviews

×