Meteen naar de inhoud

Schoonheidssalon nabij Amsterdam

Bij Safae Esthetics kunt u terecht voor meerdere schoonheidsbehandelingen. Dit zijn onder andere behandelingen zoals permanente make-up, huidverzorging, huidverbetering en bio peeling. Maar u kunt ons inschakelen voor meerdere schoonheidsbehandelingen. Beide eigenaren die de schoonheidssalon leiden hebben diploma’s voor schoonheidsbehandelingen. Fatima Zohra Chakkouri Laroussi en haar man M. Chakkouri Laroussi leiden de salon. M. Chakkouri Laroussi heeft een diploma voor schoonheidsspecialist en pedicure voor diabetici en reumapatiënten. Fatima Zohra is in het bezit van een diploma schoonheidsspecialiste en heeft ook een diploma visagie en hairstyling. Maak een afspraak met onze schoonheidsspecialist en ervaar een perfecte behandeling. Bezoek ons vanuit Amsterdam en ervaar een behandeling in onze schoonheidssalon.

Visagie in onze schoonheidssalon

Komt u vanuit Amsterdam naar onze schoonheidssalon voor visagie? Wij zorgen ervoor dat uw innerlijke schoonheid naar buiten zal stralen door onze technieken en visagie. Een voordeel van make-up is dat deze uw sterke kanten accentueert en de mindere worden gecamoufleerd. Onze schoonheidsspecialist zorgt ervoor dat uw reis vanuit Amsterdam naar onze schoonheidssalon meer dan waard is. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten visagie. Zo kunnen wij u ook adviseren over het zo goed mogelijk aanbrengen van make-up. Een goede basis zorgt vaak voor een mooie make-up op het gezicht. Onze schoonheidsspecialist kan u perfect uitleggen hoe de visagieproducten te gebruiken. Kom ook bij ons langs in de schoonheidssalon vanuit Amsterdam.

Mesotherapie nabij Amsterdam

Voor een rimpelbehandeling of mesotherapie, kunt u terecht bij Safae Esthetics nabij Amsterdam. Bij een rimpelbehandeling worden er lichaamseigen stoffen in de huidlaag aangebracht. Mesotherapie is een natuurlijke, huidverjongende behandeling die vrijwel pijnloos is. Bijkomend voordeel is dat er geen blijvende bijwerkingen optreden. Door onze rimpelbehandeling versterken wij uw volledige gezichtsvolume en uitstraling.

Opvullen van de lip met lip fillers

In onze kliniek nabij Amsterdam kunnen wij uw lippen op een natuurlijke manier mooier en volumineuzer maken. Lippen opvullen gebeurt met zogenaamde lip fillers. Doordat er lichaamseigen stoffen worden geïnjecteerd, is de kans op een allergische reactie uiterst klein. Het resultaat van lippen opvullen is meteen voor u en anderen te zien is.

amsterdam

Hairstyling door onze schoonheidsspecialist

Als u vanuit Amsterdam naar onze schoonheidssalon komt, kunt u bij ons ook uw haar laten stylen. Vindt u het ook leuk als mensen positief commentaar leveren over uw haarstijl? Wilt u een verbluffende indruk achterlaten? Hier kan Safae Esthetics voor zorgen. Onze hairstylisten zijn opgeleid bij een bekende hairstyling- en make-up school genaamd Dik Peeters. Doordat onze hairstylisten veel ervaring hebben, kunnen wij bijna ieder kapsel creëren dat u wilt. U kunt er ook voor kiezen dat wij een haarstijl uit kiezen. Wat u ook wilt, wij helpen u graag. Ook voor extravagante kapsels bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een fotoshoot in Amsterdam? Laat dan onze stylisten u haar stylen. Wij zorgen er altijd voor dat uw verwachtingen worden overtroffen.

Een pijnloze huidbehandeling nabij Amsterdam

Heeft u last van huidproblemen zoals pigmentvlekken of acne en bent u op zoek naar een juiste behandeling? Dan bent u in onze schoonheidssalon nabij Amsterdam aan het goede adres. Bij Safae Esthetics verwijderen wij op de juiste methode uw pigmentvlekken of acne. Op deze manier dragen wij eraan bij om uw huid op een pijnloze en juiste manier te verbeteren.

Permanente make-up voor iedere gelegenheid

Wilt u graag permanente make-up laten aanbrengen nabij Amsterdam? Dan kan dat bij Safae Esthetics. Wanneer wij permanente make-up bij u aanbrengen, ziet u er voor iedere gelegenheid goed uit. Van het strand tot in de sauna, komt u goed voor de dag. U kunt bij ons kiezen voor verschillende opties, zoals een permanente eyeliner. De permanente make-up blijft twee tot vijf jaar mooi en kan tussentijds worden bijgewerkt.

Oosterse cupping massage nabij Amsterdam

Heeft u last van blokkades in energiestromen en bent u toe aan een ontspannende massage die deze opheft? Kom dan vanuit Amsterdam langs bij Safae Esthetics, daar bieden wij Cupping aan. Deze massage komt af van het Arabische geneeskundige Hijama. Cupping is een vorm van massage waarbij plastic of glazen kopjes op het lichaam geplaatst worden. Deze kopjes worden vacuüm getrokken aan het lichaam. Het lichaam krijgt door Hijama een betere doorbloeding en zo worden afvalstoffen beter afgevoerd.

Een pijnvrije medische pedicure door onze specialisten

Bij Safae Esthetics kunt u niet alleen terecht voor cosmetische behandeling aan uw voeten. Vanuit Amsterdam kunt u namelijk ook voor een medische pedicure bij ons terecht. Wanneer u last heeft van voetproblemen, zoals kalknagels of likdoorns, kunnen wij deze zorgvuldig behandelen. Deze medische pedicure wordt door onze specialisten altijd snel en pijnloos uitgevoerd.

Vanuit Amsterdam naar onze schoonheidssalon

Zoals eerder vermeld kunt u bij onze schoonheidssalon terecht voor meer dan alleen visagie of hairstyling. Kijk eens verder op onze website over wat wij nog meer kunnen betekenen voor u. Bent u enthousiast geworden over onze diensten? Maak dan een afspraak met onze schoonheidsspecialist. U kunt ons bellen op 030-7512066. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@dermmedics.nl. Wij zijn de professionele schoonheidssalon die u zoekt nabij Amsterdam.

×