Meteen naar de inhoud

Uw professionele schoonheidssalon nabij Almere

Safae Esthetics biedt meerdere schoonheidsbehandelingen aan. U kunt hierbij zoal denken aan behandelingen zoals huidverbetering, permanente make-up, huidverzorging en bio peeling. Maar dit is slechts een greep uit wat wij aanbieden. Gediplomeerde schoonheidsspecialisten leiden de schoonheidssalon in Utrecht. De eigenaren M. Chakkouri Laroussi en Fatima Zohra Chakkouri Laroussi zijn degenen die de salon leiden. Dit zijn beide gediplomeerde schoonheidsspecialisten. M. Chakkouri Laroussi heeft zijn diploma schoonheidsspecialist en pedicure voor diabetici en reumapatiënten behaald. Fatima Zohra heeft haar diploma schoonheidsspecialiste en een diploma visagie en hairstyling. Heeft u een afspraak met een schoonheidsspecialist, dan kunt u ervan uitgaan dat u de behandeling krijgt die u wenst. Kom vanuit Almere naar Safae Esthetics en ervaar onze schoonheidssalon.

Helemaal ontspannen met Cupping nabij Almere

Bent u toe aan een ontspannende massage die blokkades in energiestromen opheft? Kom dan langs bij Safae Esthetics, daar bieden wij u Cupping aan. Dit is de Engelse term voor het Arabische geneeskundige Hijama. Cupping is een vorm van massage waarbij glazen of plastic kopjes op het lichaam geplaatst worden. Deze worden vacuüm getrokken aan het lichaam. Door Hijama krijgt het lichaam een betere doorbloeding en worden afvalstoffen beter afgevoerd.

Rimpelbehandeling in onze schoonheidssalon

Kom vanuit Almere voor uw rimpelbehandeling door onze schoonheidsspecialist. Met ouderdom ontstaan er ook rimpels. Dit vinden vele mensen niet leuk, omdat het zorgt voor een oude look. Terwijl men zich van binnen nog jong voelt. Maak een afspraak, bezoek ons vanuit Almere en krijg SA mesotherapie om uw rimpels te laten verdwijnen. Wij gebruiken een Safae Esthetics meso-gun die werkt met een intelligent systeem voor uw rimpelbehandeling. Deze bepaalt zelf de hoeveelheid hyaluronzuur die wordt ingebracht. Door dit intelligente systeem wordt er niet teveel hyaluronzuur ingebracht. Kom langs bij onze schoonheidssalon vanuit Almere en bespreek met ons uw wensen. En wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Almere

Volle lippen door natuurlijke lip fillers

In onze kliniek nabij Almere kunnen wij uw lippen op een natuurlijke manier mooier en volumineuzer maken. Lippen opvullen gebeurt met zogenaamde lip fillers. Hierbij worden lichaamseigen stoffen geïnjecteerd, waardoor de kans op een allergische reactie uiterst klein is. Het resultaat van lippen opvullen is een natuurlijke, volle lip, die meteen voor u en anderen te zien is.

Een pijnvrije behandeling van pigmentvlekken

Heeft u last van huidproblemen zoals pigmentvlekken of acne en bent u op zoek naar een juiste behandeling? Dan bent u in onze kliniek die vanuit Almere te bereiken is aan het goede adres. Bij Safae Esthetics verwijderen wij op de juiste methode uw pigmentvlekken of acne. Op deze manier dragen wij eraan bij om uw huid op een pijnloze en juiste manier te verbeteren.

Een pijnloze medische pedicure voor uw voeten

Naast een cosmetische behandeling aan uw voeten, kunt u bij Safae Esthetics nabij Almere ook terecht voor een medische pedicure. Wanneer u last heeft van voetproblemen, zoals kalknagels of likdoorns, kunnen onze specialisten u zorgvuldig behandelen. Een medische pedicure wordt bovendien altijd snel en pijnloos uitgevoerd.

Onze schoonheidsspecialist in de omgeving van Almere kan permanente make-up plaatsen

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon nabij Almere die uw wens voor permanente make-up kan verwezenlijken? Onze schoonheidsspecialist kan dit voor u verzorgen. Permanente make-up zorgt ervoor dat u er ten alle tijden perfect uitziet. Zelfs als u gaat zwemmen of naar de sauna gaat, blijft de make-up zitten. Wanneer u bij onze schoonheidsspecialist langskomt vanuit Almere en u kiest voor permanente make-up, zal een flinterdunne naald op een veilige manier pigment vlak onder het huidoppervlak aanbrengen. In de loop van de tijd zal de make-up lichter worden. Het is niet zoals bij een tatoeage, dat de make-up een leven lang blijft zitten. De make-up blijft twee tot vijf jaar mooi, afhankelijk van de techniek die toegepast wordt.

Uw schoonheidssalon nabij Almere

U kunt bij onze schoonheidssalon terecht voor meer dan alleen een rimpelbehandeling of permanente make-up. Lees eens op onze website wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. Bevalt het u wat wij aanbieden? Maak dan snel een afspraak met onze schoonheidsspecialist. Wij zijn telefonisch te bereiken op 030-7512066, maar u kunt ook een mail sturen naar info@dermmedics.nl. Wij zijn de schoonheidsspecialist die u zoekt nabij Almere.

×